Goril Maske Şakası (Yeni Videom)

Sakayi Karadenizde yap 500k hitin benden :)

İlk şakanızsa fena olmamış (izlerken güldüm açıkcası), devam ederseniz ileride iyi şeyler çıkabilir, bide kanalı Türkçe değilde ingilizce yaparsanız daha iyi olur bence çünkü böyle şeyler global izlenebilir 70 milyonluk kitleye sıkışmamak lazım.

insanları seçerken dikkat et örnekler çok hastanelik olanlardın dostum ona göre :)

bence bü tür şakaları 10a kadar uzatmanız lazım yeni oldugunuz icin acele ediyorsunuz sanırım güzelim maske sakası 2 video ile gitmiş.

elazığda olsan döner bıçağı ile dalmışlardı bizim millet anlamaz hocam dikkat et:)

gençeler sigara hiç yakışmamış,üretmeniz ve uğraşmanız güzel müziği ben beğedim yav,video komik değil bir kaç kişiyi sinir krizine sokun dayak yeme ihtimaliniz olsun kurgunuzu genişletin 10 kişi üzerinde deniyorsanız bunlardan bir kaçı mutlaka komik olur eski şakaları yeniden yorumlayabilirsiniz :)

Müzik olaya adaptasyon sağlıyor, yanlız kolsuz siyah birşeyler giy kolun görünmesin, başlangıç için güzel. saat 12'den sonra bu şakayı yaparsan düşenler fazla olur kanaatindeyim :)

Merhaba arkadaşlar 2.videom ile karşınızdayım.video biraz kısa oldu fakat bazı aksaklıklar oldu.ilerleyen şakalarda daha iyi ve güzel şakalarla karşınızda olacağım.beğenip yorum atan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
YILMAK YOK YOLA DEVAM.
Goril Maske Şakası - YouTube

aksiliğe anlatayım arkadaşlar.ilk çekime başladığımızda.10-15 adet yan yan blokların oldugu biryere gittik sonra 3-4kız 5-6 erkek aralarında futbol maç yapıyordu yaşlarıda 8 felan :D arkalarından dolaşıp bi korkuttum bazıları ağlamaya bazıları kaçmaya bazıları bağardı felan tüm apartmandaki herkes camlara çıktı noluyo felan biri diyor müfit koş biri diyo kaçma yakalıcam felan :D onnumara bir video olmuştu fakat arkadaş kayda basmayı unutmuş çekilen şaka boşa gitti benimde biraz hevesim kaçtı ortaya bu çıktı :D
Hocam daha ilginç şeyler bekliyoruz.İlk video süperdi sondaki çocuk baya güldürmüştü :)
Stealing Peoples Gas Prank!! - YouTube
şu tarz bişiler yapsan :)

vay be tam benim hayallerim inşallah bu yaz ben de böyle bir şeyler yapmayı planlıyorum :)

Önerim hem Ingilizce hem Türkçe kanal açıp yapman. Hem aradaki farkı görürsün hem de daha fazla kazanç :)

anlattığın olayı çekeydiniz iyiydi pek olmamış tarık

Merhaba arkadaşlar 2.videom ile karşınızdayım.video biraz kısa oldu fakat bazı aksaklıklar oldu.ilerleyen şakalarda daha iyi ve güzel şakalarla karşınızda olacağım.beğenip yorum atan herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Hocam ben çok beğendim. Tabi düzeltmen gerekenler var :)
1. müziği daha iyi seç bu da fena değil tabi
2. hocam barfiks seçerken mesela konustukların çok anlaşılmıyor.
3. video kısa olmuş yine.

hocam bence bunu şaka olarak devam ettirmeniz gerekmez yabancı çok fazla bu tarz video var. 1 videoda 10 farklı yaptıgını gösterirsin 6 sı korkutma olur 4 ünde milletle dalga geçersin yanına oturursun o maskeyle illa türkçe konusmana gerek yok mesela gorilce konuş ya da ne fikir geliyorsa aklına :D he birde unutmadan kıyafetinde biraz garipti kot giyme siyah eşofman giy mesela en azından üzerindeki tsort kısa kollu olmasın uzun kollu olsun mesela :D

Valla yorumları okumadım çok ama kötü yorum varsa da çok takma bunu yapacak özgüven bu ülkede fazla insanda yok ve uzun videolar yapar kendini geliştirirsen çok tutar :)

Aklıma gelmişken birşey daha yazacagım. ne yapabilirdin mesela trafikte kırmızı ışıkta duran bi arabanın yanına gizlice çömele çömele yaklaşıp birden çıkıp korkutabilirdin :D küçük düşünme profesyonel düşün insanlar sadece korkuya gülmezler milletle dalga geçilmesine daha çok gülerler. yapabileceğine eminim bu videodan :) başarılar hocam :)

videonun ilk başı güzeldi. ilk adamın kaçışı insanı ister istemez güldürüyor. Bu şekilde bi kaç kişiye yapsaydınız iyi bir video olurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri