Görsel işitsel içerik Manuel olarak tespit edildi (eslesen ücüncü taraf icerigi)

• Kullanıcı Raphael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Raphael

Kayıtlı Üye
Millet bazi videolarima "eslesen ücüncü taraf icerigi" bildirimi geliyor. Davaci 2 farkli kisi ve "Görsel işitsel içerik Manuel olarak tespit edildi" yaziyor. Bunun ne anlama geldini tam olarak bilen var mi?

"Görsel işitsel içerik Manuel olarak tespit edildi" nedir?

Telif atmak yerine manuel tespit atiyo vidodan para kazanmak icin video sahibi. Yani telif atan kisiye calisiyosun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telif atmak yerine manuel tespit atiyo vidodan para kazanmak icin video sahibi. Yani telif atan kisiye calisiyosun

Aynen bunu biliyorum da bu manuel tespiti nasil atiyor? ben video yükledigimde ona bir bildirim mi gidiyorda haberi olup manuel olarak tespit atiyor?

Aynen bunu biliyorum da bu manuel tespiti nasil atiyor? ben video yükledigimde ona bir bildirim mi gidiyorda haberi olup manuel olarak tespit atiyor?
Yok hocam bildirim gidecegini sanmam sonucta sen renderliyerek atiyosun buyuk ihtimal rendersiz atmis olsan zaten youtube yakaliyacak

Buyuk ihtimal sonuclarda1.sayfa cikiyosun ve adam bunu gorup telif atip kaldirtmak yerine manuel tespitte bulunuyo akillica

Adamlar içeriği takip ediyor sizde yükleyince eşleşen atıyor.

Anladim ama söyle bir durumda da var. Eslesen atiyor fakat kacinci dakikada veya saniyede oldugunu yazmiyor. Cok güzel edit yapiyorum bu videoda eslesen kesinlikle yoktur dedigim videoya da bakiyom eslesen geliyor. Acaba sesimi cikartmiyorum diye durumu suistimal edip eslesen olmasa da atiyor olmasinlar?

arayıp buluyorlar.aynı içeriği 2 dilde atıyorum,birine dizileri resmi olarak satış yapıyorlar,diğer dilde ise korsan olarak çeviri yapıyorlar.resmi satış olan dili manuel arayıp atıyorlar.diğer dilde ise 1 senedir eşleşen bile gelmedi.

bunu özellikle yapan bir firma var.

arayıp bulma olayının olduğunu zannetmiyorum. nasıl ki telifi cms'den görüp atıyorlarsa bunu da aynı şekilde cms'den atıyorlar diye düşünüyorum.

bazı arkadaşlar üst sıraya çıkınca oluyor yazmışta ben 10 izlenimle manuel engel geldiğini de gördüm.

bir kanalıma 1 haftada bu şekilde engel gelmişti 13 videoya. tekrar render aldım yükledim 2 ay kimse yaklaşmadı sonra telif geldi.

arayıp buluyorlar.aynı içeriği 2 dilde atıyorum,birine dizileri resmi olarak satış yapıyorlar,diğer dilde ise korsan olarak çeviri yapıyorlar.resmi satış olan dili manuel arayıp atıyorlar.diğer dilde ise 1 senedir eşleşen bile gelmedi.

Dedigin mantikli ama yinede ben otomatik bir sistem oldugunu düsünüyorum. Sürekli takip edip hergün benim videolarimi izleyeceklerini düsünmüyorum. Bazende bakiyorum vine compilation kanalimdaki 1 videoma ayni sirketten 30 tane eslesen göndermisler. Bununla tek tek ugrastilar mi ki?

Dedigin mantikli ama yinede ben otomatik bir sistem oldugunu düsünüyorum. Sürekli takip edip hergün benim videolarimi izleyeceklerini düsünmüyorum. Bazende bakiyorum vine compilation kanalimdaki 1 videoma ayni sirketten 30 tane eslesen göndermisler. Bununla tek tek ugrastilar mi ki?
tek tek uğraşmak diye bişey yok bundan emin olabilirsin.

çünkü bir zamanlar teliflerinde bu şekilde atıldığını düşünüyorduk biz. yani youtube'da arama yaparak attıklarını zannediyorduk hatta gizlideki videolara bile telif gelince şaşırıyorduk gizlidekini nasıl buldular diye. CMS'den atılıyormuş.

tartışmasız bu da aynı şekilde işleyen bir durum bana göre. eşleşen hakkını CMS üzerinden gönderirken manuel arama yapıldığını düşünmek zaten saçma olur. kaldı ki binlerce içeriği bu şekilde manuel arattıklarını düşünmek bile çok saçma. :)

tek tek uğraşmak diye bişey yok bundan emin olabilirsin.

çünkü bir zamanlar teliflerinde bu şekilde atıldığını düşünüyorduk biz. yani youtube'da arama yaparak attıklarını zannediyorduk hatta gizlideki videolara bile telif gelince şaşırıyorduk gizlidekini nasıl buldular diye. CMS'den atılıyormuş.

tartışmasız bu da aynı şekilde işleyen bir durum bana göre. eşleşen hakkını CMS üzerinden gönderirken manuel arama yapıldığını düşünmek zaten saçma olur. kaldı ki binlerce içeriği bu şekilde manuel arattıklarını düşünmek bile çok saçma. :)

Aynen size katiliyorum. Bende sizin dediginiz sekilde oldugunu düsünüyorum fakat hala bircogumuz (yazilan yorumlara bakilirsa) manuel olarak yapildigini düsünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri