Görsel ve İşitsel Dünya Engeli Geçebilen var mı?

Kimseye atıfla geçiyorsunuz demedim zaten. Bir şey inandırmak zorunda da değilim.
--

İnsanlık yapıyoruz nankörlük görüyoruz.Çok biliyorsanız arayın kendiniz bulun. Yukarıdaki resimli mesajımı editliyorum. Kimsenin tafrasını çekecek halim yok. Skype üzerinden bir kardeşime akşam gösterdim zaten. Bunu ararken şunları buldum diye. Bir yalancılıkla suçlanmadığımız kalmıştı o da oldu :)

Bu konu hakkında başka da yorum yapmayacağım.
Herkese bol kazançlar dilerim.

Sıkışınca kaçarsınız ancak,
Hadi herkes burda atıfla bir tane vevo klipte herkes seni bekliyor at bi tane full hd izleyelim.
Geçtiğini iddia ediyorsan kanıtlayacaksın, kimse senden yöntem istemiyor.
Ne insanlığı yaptın? bişey açıkladında kim görmedi bide insanlık yapmış git işine milleti yanlış yönlendiriyorsun.

Son düzenleme:
Kimseye atıfla geçiyorsunuz demedim zaten. Bir şey inandırmak zorunda da değilim.
--

İnsanlık yapıyoruz nankörlük görüyoruz.Çok biliyorsanız arayın kendiniz bulun. Yukarıdaki resimli mesajımı editliyorum. Kimsenin tafrasını çekecek halim yok. Skype üzerinden bir kardeşime akşam gösterdim zaten. Bunu ararken şunları buldum diye. Bir yalancılıkla suçlanmadığımız kalmıştı o da oldu :)

Yav takmışsınız bi iyilik yaramaz falan.madem iyilik yaptıgını düşünüyorsun bi örnek video at yada ipucu bişey verde millette bişeyler çözmeye çalışsın.İpucu vs vermeden post atıyorsunuz sonra editleyip kaçıyorsunuz madem tam bişey yazında millette cabalasın.Resimli mesajımı editledim diyorsun ama ben senin resimli vs mesaj attıgınıda görmedim.

--

İnsanlıkmış, hocam siz nezaman taktiği paylaştınızda nankörlük edenler oldu söylermisiniz, tek söylediğiniz atıfı araştırın, bizde araştırdık birçok yöntme denedik ama olmadı, neyinize nankörlük ettik anlamadım,
burda kendinizle çelişmişsiniz

kendinizle çeliştiğiniz başka bir konuda bu

diyorsunuz ama burda olayın atıfta bittiğini söylüyorsunuz

hava atmak için mi bunları söylüyorsunuz sayın hocam

Son düzenleme:
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Creative_Commons

Atif denilen olay cc lisansi ile videoyu baska kullanicilarin kullanimina acmis oluyorsunuz. Ama buda sinirli bir olay. Size telif gelmez veya uyari yollanmaz anlamina gelmez. Atif lada telif felan gecilmiyor bosa zaman kaybi. Denemesi bedava inanmayan denesin gorsun. Baska bir olay var burda.

işlemleri tam olarak hatırlamıyorum ama içerisinde cc yani atıf dediginiz olayında bulundugu bi yöntemle eskiden engel gerçekten geçiliyordu.tabi 2 yıl öncesinden bahsediyorum ben :) sonra o yöntemde fixlenmişti tıpkı digerleri gibi.

işlemleri tam olarak hatırlamıyorum ama içerisinde cc yani atıf dediginiz olayında bulundugu bi yöntemle eskiden engel gerçekten geçiliyordu.tabi 2 yıl öncesinden bahsediyorum ben :) sonra o yöntemde fixlenmişti tıpkı digerleri gibi.

Yöntemin bir tık üstü geçerliliğini koruyor hocam. Vaktim olmadığından arkadaşlara cevap niteliğinde HD Yüklediğim Vİdeoyu atıyorum. Kategoriyi bilmeyen çalışmayan yoktur herhalde. Sadece şu müzikten bile çıldırtıcı telif geliyor. 5 dakika sonra kaldıracağım, kanal kapanmış kapanmamış umrumda değil. Sırf yukarıda atıp tutan arkadaşlara hitaben attığım ,

bu video ATIF ''yöntemi'' kullanılarak yapıldı.

VİDEO KALDIRILDI => YÜKLEYEN yüklesin telifli resimi buraya atsın. Farkı görün.

İnsanlıkmış, hocam siz nezaman taktiği paylaştınızda nankörlük edenler oldu söylermisiniz, tek söylediğiniz atıfı araştırın, bizde araştırdık birçok yöntme denedik ama olmadı, neyinize nankörlük ettik anlamadım,
burda kendinizle çelişmişsiniz

kendinizle çeliştiğiniz başka bir konuda bu

diyorsunuz ama burda olayın atıfta bittiğini söylüyorsunuz

hava atmak için mi bunları söylüyorsunuz sayın hocam

Yav takmışsınız bi iyilik yaramaz falan.madem iyilik yaptıgını düşünüyorsun bi örnek video at yada ipucu bişey verde millette bişeyler çözmeye çalışsın.İpucu vs vermeden post atıyorsunuz sonra editleyip kaçıyorsunuz madem tam bişey yazında millette cabalasın.Resimli mesajımı editledim diyorsun ama ben senin resimli vs mesaj attıgınıda görmedim.

Sıkışınca kaçarsınız ancak,
Hadi herkes burda atıfla bir tane vevo klipte herkes seni bekliyor at bi tane full hd izleyelim.
Geçtiğini iddia ediyorsan kanıtlayacaksın, kimse senden yöntem istemiyor.
Ne insanlığı yaptın? bişey açıkladında kim görmedi bide insanlık yapmış git işine milleti yanlış yönlendiriyorsun.

Kibrinizde boğulun sevgili arkadaşlar.

Son düzenleme:
Yöntemin bir tık üstü geçerliliğini koruyor hocam. Vaktim olmadığından arkadaşlara cevap niteliğinde HD Yüklediğim Vİdeoyu atıyorum. Kategoriyi bilmeyen çalışmayan yoktur herhalde. Sadece şu müzikten bile çıldırtıcı telif geliyor. 5 dakika sonra kaldıracağım, kanal kapanmış kapanmamış umrumda değil. Sırf yukarıda atıp tutan arkadaşlara hitaben attığım ,

bu video ATIF ''yöntemi'' kullanılarak yapıldı.

VİDEO KALDIRILDI => YÜKLEYEN yüklesin telifli resimi buraya atsın. Farkı görün.

Kibrinizde boğulun sevgili arkadaşlar.

Sevgili arkaşım mesajımı düzgünce okuyun lütfen.Size yöntemin çalışıp çalışmadığını yazmadım değilmi ben.Dedimki mesajlarda görsel vermeden video vermeden tüyo vermeden atıf da atıf diyorsunuz.Sonrada diyorsunuz ki haa bu insanlara yaranılmaz diyip mesajı editleyim.Kastıgınız postla kalıyorsunuz.Madem konuda güzelce birşey tartısılacaksa tüyo verinde insanlarda yardımlassın fikir üretsin diyorum.Tekrar söylüyorum yöntemin calısıp calısmadıgını vurgulayacak herhangi bir cümleden bahsetmedim ben.Umarım dediğimi anlamıssınızdır.

Sevgili arkaşım mesajımı düzgünce okuyun lütfen.Size yöntemin çalışıp çalışmadığını yazmadım değilmi ben.Dedimki mesajlarda görsel vermeden video vermeden tüyo vermeden atıf da atıf diyorsunuz.Sonrada diyorsunuz ki haa bu insanlara yaranılmaz diyip mesajı editleyim.Kastıgınız postla kalıyorsunuz.Madem konuda güzelce birşey tartısılacaksa tüyo verinde insanlarda yardımlassın fikir üretsin diyorum.Tekrar söylüyorum yöntemin calısıp calısmadıgını vurgulayacak herhangi bir cümleden bahsetmedim ben.Umarım dediğimi anlamıssınızdır.

Anladım hocam sizi tabikis fakat gece saatlerinde tüyo olarak bir görsel yüklemiştim ki şuan skypeden bir arkadaşla geliştirmek için çalışıyoruz :) bulanlar zaten bulup oradan yürümüştür. Siz görmediğiniz için geceki mesajları , ben de edit yapıp sildiğim için görseli anlaşamamış olmamız normal :)

[MENTION=52523]solotürk[/MENTION] attığın videoyu tekrar yükledim kanalıma ama herhangibir engel gelmedi ? Bu normal mi ? pm'de gönderdim

[MENTION=52523]solotürk[/MENTION] attığın videoyu tekrar yükledim kanalıma ama herhangibir engel gelmedi ? Bu normal mi ? pm'de gönderdim

videoyu sildim yt'den silmemiş olsam eşleşen verirdi, şimdi eşleşen vermez belki aynı videoyu yğkleyen diğer kişiler para kazanmayı açarlarsa maks 1-2 gün içinde telife düşer

hocam fixlenen yöntem nasıldı anlatabilir misiniz ?

hocam fixlenen yöntem nasıldı anlatabilir misiniz ?

o kadar çok engel geçme yöntemi kullandık,üstüne bu aralar sürekli engel geçebilmek için denemeler yapıyoruz ki hepsini karıştırıp filan artık hepsi iç içe girdi.hangisi hangisine aitti şuan bende hiç hatırlamıyorum inanki hocam :) mesela dün düşünüyordum şu webm dosyalar hangi yöntemdeydi diye,hatırlayamadım bi türlü.şimdi aklıma geldi o yöntem;bi programla mp4 yada mkv dosyalarını webm uzantısına çeviriyordum,başka bi programlada artık ne yapıyorsa sesi hallediyordum ve ne yüklesem takır takır geçiyordu.

Şahsen benim sunucular pek boş kalmaz videontiler açık bir yandan torrent açık atarım geçen geçen geçmeyeni silerim . Sadece 1-2 içeriğie bağlı kalmayın arkadaşlar :)

Tam ekranmış, Hd miş felan takılmayın adam gibi izlenebilecek şekilde engeli geçin yükleyin başka içeriklerle kanallarla devam edin :)

video indir sonuna 10 saniye vs siyah ekran koy sonra yükle eğer geçerse renderle geçmezse başka bir şekilde geçmiş. Yada gusül al dene seçenek bol

ben video falan görmedim, neymiş video atmışta 5 dakika sonra kaldırcakmış kaldırmışta, zaten 5 dakika d.engeli gelmiyorki. At bi tane full hd vevo görelim.
Para kazanmada açık olsun eşleşenmi değilmi anlayalım.
Atıp savurmakla olmuyor.

Çerçeve zoom filtre geçiremedim gitti , sinir oldum ve baya inatlaştım bu konuda

ben video falan görmedim, neymiş video atmışta 5 dakika sonra kaldırcakmış kaldırmışta, zaten 5 dakika d.engeli gelmiyorki. At bi tane full hd vevo görelim.
Para kazanmada açık olsun eşleşenmi değilmi anlayalım.
Atıp savurmakla olmuyor.

Dostum 79 kişi gördü, özelden adam gibi soranlar yardım isteyenlere yardım da ettim. Görmemiş olman beni ilgilendirmez , hala tahrik edici mesajlar yazıyorsun bana. Açıkçası artık karşılık vermeyeceğim :) Bol kazançlar dilerim.

Dostum 79 kişi gördü, özelden adam gibi soranlar yardım isteyenlere yardım da ettim. Görmemiş olman beni ilgilendirmez , hala tahrik edici mesajlar yazıyorsun bana. Açıkçası artık karşılık vermeyeceğim :) Bol kazançlar dilerim.

pm ni kontrol edermisin

Tam ekran değil çerçeve ile bile geçilmiyor bazı içerikler

Kardeş video çerçeve 3 filtre üst üste koyup + başka render programıyla renderleyip videoyu başka yerde görsem inan ben tanıyamam yanı video olduğunu ama yutup tanıdı ve eşleşen verdi. Adamı yerler

PM.atmistim donmediniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri