Görüntüyü aldım, Ne Yapmalıyım?

• Kullanıcı jordan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

jordan23

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Malumunuz bu youtube işine girdiğimden beri bende bir çoğunuz gibi geceleri artık uyumuyorum eskisi gibi. Hatta çoğu kez sabahlıyorum, gün ışıyana kadar. Geçen gün yine sabahladım,sabah ezanı okunurken evimin doğuya bakan balkonuna çıkıp bi sigara yakayım dedim. Balkona çıktım ve muhteşem bir manzarayla karşılaştım. Doğu tarafından ilk kızıllık belirmiş, kutup yıldızı kocaman ve hemen altında hilale yakın ay,(Türk bayrağındaki ay ve yıldız yer değiştirmiş hali) başka etrafta hiç yıldız gözükmüyor ikisinden başka. Sonra sigaramı içip onları seyrederken aklıma Iğdır'da Ermenistan sınırında askerlik yaparken gece 3-5 nöbetçilerini çıkarırken karşılaştığım manzara geldi. Yine ramazana bikaç gün vardı ve aynı manzarayla o günde karşılaşmıştım. Ertesi sabaha karşı yine aynı saatte nöbetçileri çıkaracağım vakit bu sefer ay ve yıldız yer değiştirmiş tam Türk bayrağı olmuştu. Sonra yine aynı şey yarın sabahta olurmu diye düşündüm kendi kendime ve ertesi sabah bekledim ve o muhteşem manzara gerçekleşti. Çok güzel bir görüntü aldım. Türk bayrağı görünümünde ay ve yıldızı yakaladım. Şimdi sizin önerilerinize ihtiyacım var. 7 senelik bir ingilizce kanalım var, abone sayısı fena olmayan, fakat spor kategorisinde. Abonelerin yüzde 90ından fazlası amerikalı. Bu videoyu ingilizce olarak bu kanalamı yükleyeyim yoksa geçenlerde açtığım ikinci kanalım olan içinde 4-5 video ve ''sıfır'' izlenme sayısı ve abonesi olan doğa kanalıma türkçe başlıklamı yükleyeyim. Her türlü öneriye açığım:)

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] popüler kanala yüklersem bu kategoriyle uzaktan yakından alakası yok, abonelerimden çekiniyorum daha doğrusu kategoriden sapma havası vermek istemiyorum, türkçe olarak yüklemek istiyorum birde, ama açtığım o doğa kanalındada var bi müsibetlik bi kişi bile izlemiyor videoları:)

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] popüler kanala yüklersem bu kategoriyle uzaktan yakından alakası yok, abonelerimden çekiniyorum daha doğrusu kategoriden sapma havası vermek istemiyorum, türkçe olarak yüklemek istiyorum birde, ama açtığım o doğa kanalındada var bi müsibetlik bi kişi bile izlemiyor videoları:)

Yabancı kanalında açıklamasını yaparak paylaş hocam...

Hoşuma giden bir doğa görüntüsü sizinle paylaşmak istedim, hoşunuza gideceğine eminim vs. vs. Hatta Türkçe kanalının linkini ver, böyle videoları sevenler bu kanala göz atsın gibi falan filan... Hem Türkçe kanalına abone de çekmiş olursun. Sonuçta 1 kere yapacağın birşey çok etkileneceğini sanmıyorum kanalının...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri