SeaNoNe
Yasaklanmış
Hocam arkadaşla 10 yıllık geçmişimiz. En paradan altın hesabına göre çok daha kolay çekilebiliyor. onun için arkadaştan istedim. Kazanamam için çabalamasının sebebi başladığım ilk gün söyledi kategori paylaş benimle tek şartı buydu.
İşim düşüp hiçbir zaman fikr alışverişi yapmadım. Hatta hemen her konuda arayıp konuşalım diyen o arkadaştı birde hocam
Dediğiniz gibi yükseklisans aşamasına geldim belirli bir analiz yeteneğine sahibim. Çoklu bir pencereden bakarsak bencillik değil bu yaptığım. Ki sorun değil bu işi hemen bile bırakırım hiçbir zaman bu işe bel bağlamadım ben. Burda Bir arkadaşın dediği gibi musluk akarken doldurmak gerek diye düşündüm. Zorunna gidiyorsa yapma bu işi demişti arkadaş. Gerçekten kullandığı kelimeler zoruma gitti. Sizlerde haksız olduğumu düşünüyorsanız bırakırım bu işi sorun değil
Ya sana neden birisi birak bu isi desin ne alaka? Sorun senin tavrin bence..
Bak ne olursa olsun, arkadasin vesile olmus para kazanmana. Bizim genclik zamanimizda biz boyle ogrendik, biri sana iyilik yaptiysa sende yapacaksin bunun bakis acisi vs olmaz.
Yine de sen bilirsin kardesim. Fakat benim arkadasim bana vesile olsaydi ben ona kategoride verirdim, isini de yapardim. Adam senden isi saklamamis sen ondan kategori sakliyorsun.