Görüş belirtebilir misiniz?

Değerlendirme

• Haklısın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Hocam arkadaşla 10 yıllık geçmişimiz. En paradan altın hesabına göre çok daha kolay çekilebiliyor. onun için arkadaştan istedim. Kazanamam için çabalamasının sebebi başladığım ilk gün söyledi kategori paylaş benimle tek şartı buydu.
İşim düşüp hiçbir zaman fikr alışverişi yapmadım. Hatta hemen her konuda arayıp konuşalım diyen o arkadaştı birde hocam
Dediğiniz gibi yükseklisans aşamasına geldim belirli bir analiz yeteneğine sahibim. Çoklu bir pencereden bakarsak bencillik değil bu yaptığım. Ki sorun değil bu işi hemen bile bırakırım hiçbir zaman bu işe bel bağlamadım ben. Burda Bir arkadaşın dediği gibi musluk akarken doldurmak gerek diye düşündüm. Zorunna gidiyorsa yapma bu işi demişti arkadaş. Gerçekten kullandığı kelimeler zoruma gitti. Sizlerde haksız olduğumu düşünüyorsanız bırakırım bu işi sorun değil

Ya sana neden birisi birak bu isi desin ne alaka? Sorun senin tavrin bence..
Bak ne olursa olsun, arkadasin vesile olmus para kazanmana. Bizim genclik zamanimizda biz boyle ogrendik, biri sana iyilik yaptiysa sende yapacaksin bunun bakis acisi vs olmaz.

Yine de sen bilirsin kardesim. Fakat benim arkadasim bana vesile olsaydi ben ona kategoride verirdim, isini de yapardim. Adam senden isi saklamamis sen ondan kategori sakliyorsun.

Bence yanlış yapmışsın şu konuda bir vds kaç para ya 20 mi 30 mu 1 tane alır hediye ederdim yada o vds girmez kardeşim bunu sen kullan derdim

2. youtube koca bir havuz 1 kategoride tek olmak o kategorinin hakkını vermek olmuyor bu gibi açık konusucam bencil insanların bir sonraki basamagı sahte telif ve flag oluyor bana kardeşim ögretecek hemde bana 2 3 defa gel ögren bak sende para kazan diyecek bana saatlerini ayırıp anlatacak kaç tane ömrüne böyle arkadaş girdi senin durumun iyi olsa paraya ihtiyacın olmasa sana böyle bir yardımda bulunmazdı
Banada bir kardeşim ögretti Allah 1000 kere razı olsun o bana bir yol gösterdi
daha sonrasında bende eş dostuma gösterdim
30 kişiye gösterdiysem 1 tanesi adam akıllı devam etti ve kazandı o onun çabası ve gayreti duası yeter bana Sen ömründe haberdar olmayacagın bir işe seni yönlendirmiş adama bencilik yapmışsın onun gururuna o kadar dokunmuşki bu durum haklı bence kaldıki senin paran varken altın hesabın neyse adamın hesabında para olup olmaması önemli degil istemen mantıksız ihtiyaç durumu oldumu yatırım dedigin şey bozulur hocam 2 kuruş zarar edilcekse bunu sen edecektin kredide çekebilirdin neyse bu benim görüşüm
..............

Son düzenleme:
1. para konusunda %100 haksızsın para kazanıyorsun arkadaşından para istiyorsun. bende olsam vermezdim.
2. adama göre para seni değiştirmiş olabilir yani sana o gözle bakıyor olabilir şuan
3.madem yeni kategoriler buldun adama niye söylemedin ? o sana youtube işini öğretmedi mi sende ona farklı kategoriyi öğretseydin ? haksızsın
4.adam sana paranın kaynagını verıyor sen ona neden vermiyorsun ?
haksızsın
adam senın ne kadar kazanacagını belkide senin geçiceğini tahmin edip sana bu işi öğretti eğer kardeşin olmasaydı bu işi senden saklar öğretmezdi.
düşünsene bu işi sana öğretmediğini duygusal düşünme gerçekçi ol

Ya sana neden birisi birak bu isi desin ne alaka? Sorun senin tavrin bence..
Bak ne olursa olsun, arkadasin vesile olmus para kazanmana. Bizim genclik zamanimizda biz boyle ogrendik, biri sana iyilik yaptiysa sende yapacaksin bunun bakis acisi vs olmaz.

Yine de sen bilirsin kardesim. Fakat benim arkadasim bana vesile olsaydi ben ona kategoride verirdim, isini de yapardim. Adam senden isi saklamamis sen ondan kategori sakliyorsun.
Bakış açımız farklı gerçekten hocam. Ben minnet duygusu ile samimi arkadaşlıkların sürdürülemeyeceğine inanırım. Arkadaşa yıllar öncesi de yardımım olmuştur. ama hiçbir zaman minnet duygusu hissettirmedim. Benim inancım bu çünkü.

Son düzenleme:
dipnot: bu işi şimdiye kadar hiçbir arkadaşıma öğretmedim. neden mi? bir gün gelip senin gibi posta koyar diye korktum...

1. para konusunda %100 haksızsın para kazanıyorsun arkadaşından para istiyorsun. bende olsam vermezdim.
2. adama göre para seni değiştirmiş olabilir yani sana o gözle bakıyor olabilir şuan
3.madem yeni kategoriler buldun adama niye söylemedin ? o sana youtube işini öğretmedi mi sende ona farklı kategoriyi öğretseydin ? haksızsın
4.adam sana paranın kaynagını verıyor sen ona neden vermiyorsun ?
haksızsın
adam senın ne kadar kazanacagını belkide senin geçiceğini tahmin edip sana bu işi öğretti eğer kardeşin olmasaydı bu işi senden saklar öğretmezdi.
düşünsene bu işi sana öğretmediğini duygusal düşünme gerçekçi ol

Para kazanma konusunda siz trilyonda kazansanız bazen cebinizde para olmayıp arkadaşınızdan isteyebilirsiniz. İnsanlık hali bu. Acil işler oluyor hesap kitap uymuyor.
Konuyu yeni tanışan iki arkadaş gibi düşünmeyin biz arkadaşla 10 yıldan fazladır arkadaştık. Siz 10 yıllık arkadaşınızdan borç istemez misiniz hiç

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

dipnot: bu işi şimdiye kadar hiçbir arkadaşıma öğretmedim. neden mi? bir gün gelip senin gibi posta koyar diye korktum...
Öğrenmemiş olmayı isterdim. Posta koymak değil bu sitem hocam. Arasında dağlar var nerdeyse. Ben yine hatalıysam biliyim gidip düzeltyim deme erdemini gösterebiliyorum ve bu konuyu açıyorum.

Dipnot: Daha yapıcı bir eleştirinizi beklerdim

Son düzenleme:
Hocam konuda da belirttim vds güvensizliği başlamadan önce istisnsız herşeyi paylaştık. Ama arkadaş yine de şüphe duyup vds ye gizli gizli girmeye başlayınca güvensizlik oluştu.
Para kazanma konusunda siz trilyonda kazansanız bazen cebinizde para olmayıp arkadaşınızdan isteyebilirsiniz. İnsanlık hali bu. Acil işler oluyor hesap kitap uymuyor.
Konuyu yeni tanışan iki arkadaş gibi düşünmeyin biz arkadaşla 10 yıldan fazladır arkadaştık. Siz 10 yıllık arkadaşınızdan borç istemez misiniz hiç

10 yıllık arkadaşsanız oturun konuşun o zaman. onun hatası varsa senin de var hocam. ikinizde yanlış yapıyorsunuz

10 yıllık arkadaşsanız oturun konuşun o zaman. onun hatası varsa senin de var hocam. ikinizde yanlış yapıyorsunuz
Hocam insanız kızıyoruz sinirleniyoruz geri adım atmak istemiyoruz çoğu zaman. Haksızsam eğer emin olun oturup karşılıklı konuşalım diyecem zaten. Ama olay sadece öğrettiği için minnet duymam üzerine konuşuluyor. Sadece burdan haksızlığım çıkmaz. En basitinden şu forumda 10 bin üye varsa hepsi serkan hocadan öğrendi. Kaç taneniz gidip hocam bak böyle kategori buldum dediniz? Kaç kişi serkan hocayla paylaşımda bulundu?

Olay arkadaşın ve benim mesajlardaki tavrımıızdan kaynaklı. Onun üzerine bu tavırlar hatalı değil gibi birşey söylense daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri