Gösterip de Vermeme Şakası

Hocam kusura bakma ama emreyt'nin şakaları çok basit ve amatör, zaten birçoğu yabancıların yaptığı şakalardan (Ç)alıntı. yenilikçi Özgün değil yani. o yüzden, haliyle Bi müddet sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Vitaly veya diğerleri gibi albenili bir tipide yok işin açığı. Biraz sert bir eleştiri kıvamında oldu ama gerçekler böyle malesef. Kendisini şahsen tanımam etmem. Dünya geneli şaka videolarına bakarak konuşuyorum bunu. yinede çalışmalarında başarılar.

Hocam kusura bakma ama emreyt'nin şakaları çok basit ve amatör, zaten birçoğu yabancıların yaptığı şakalardan (Ç)alıntı. yenilikçi Özgün değil yani. o yüzden, haliyle Bi müddet sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Vitaly veya diğerleri gibi albenili bir tipide yok işin açığı. Biraz sert bir eleştiri kıvamında oldu ama gerçekler böyle malesef. Kendisini şahsen tanımam etmem. Dünya geneli şaka videolarına bakarak konuşuyorum bunu. yinede çalışmalarında başarılar.

Emreyt daha amatör,haklısınız bazen komik şakalar yapamıyor ama eminim ilerliyeceksir,ayriyetten tipini eleştirmişsiniz bence bu işin tiple pek alakası yok ayrıca emre kardeşimizinde tipi kayık falan değil normal bi arkadaşımız,siz dünya genelindeki videolara bakarsanız türkiye gibi ülkelerde bu tür şakaların yapılmasına imkan olmadığını söyleyebilirim.ama dediğiniz gibi emre arkadaşımızı daha yaratıcı olmaya davet edebiliriz.

Dostum sen şimdi vital gibi adamlarla emreyi kıyaslayamassin o adamlar artik pro olmus emre daha amatör ilerleyen zamanlarda geliştirecektir kendisini herkez bi anda pro olamazki nasil dizi oyunculari figüranlikla baslaniyorsa youtube öyledir.

Türkiye'de diğer şakalar yapılamaz . Bu cümle artık kalıplaştı. [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] arabanın önünde durma şakası yaptı diye dayak yiyor, birde diğer şakaları yapsında öldürsünler mi ?

Türkiyede bi tane Emreyt gösterir misin ? kisitli imkanlariyla sinirlari zorlamaya çalişiyor. bu adamlara taninan imkanlar Emre ye taninsin , ondan sonra kiyaslariz... bence sert değil , yersiz bi eleştiri olmuş ...

yalnız onur kıran bir şaka Türkiye'de kezbanlara nasıl sonuç verir bilinmez :D kıza çiceği uzattığın gibi tekmeyi çakabilir.

Agzi olan konusuyor.. Dunyada dahaonce dusunulmemis herhangi birsey gosterebilir misin bana? Birisi cicek alir uzatir, birisi arabanin anahtarini uzatir..

Insanlari koru korune elestireceginize destek olun.. Hic denk geldiniz mi bilmiyorum ama ikizlertivi'yi taklit edenler var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri