Göz Ağrısı

ben kurdum ama sarardım soldum :D gündüz rengi değiştiriyor mu kendisi.

Şuan benimde gözlerim ağrıyor ve yanıyor , sizde oluyor mu bilmiyorum ama karnım acıktığında pc başındaysam başım ve gözlerim ağrıyor.

Aynı sorunu yaşadım. Göz dokturum gözlerimde bir sorun olmadığını söyledi.
Sonra analadımki ekrana bakmaktan gözlerimde bazı tikler gelişmiş. farında olmadan göz hareetleri yapıyormuşum. İnanın farkında değildim. Sonra 1 hafta pcden uzak durdum.
O tikleri artık yapmıyorum. Rahatım

hep bilgisayara odaklanma arada sağa sola bir cisme odaklan ve gözlerini dinlendir

babamı aralıklarla göz doktoruna götürüyorum, adam işinde başarılı birisi. hep dikkat ediyorum bilgisayarının yanında küçük bir lamba gibi bişey var. onu bilgisayarının ekranına doğrumu tutuyo yoksa kendine doğrumu tutuyo tam dikkat edemedim orasına ama muhakkak ışığı kırmak için bulunduruyor onu. yarın tekrar gidicem oraya bi sorucam bakiyim neyin nesiymiş.

demlenmişçayı boneler varya kafaya takılan ona dök kardeşim akşamları gözüne koy faydasını görürsün

hocam 1 saat çalış 5-10 dk camdan dışarı bak veya 10-15 dk gözünü dinlendir tavsiyem

https://justgetflux.com/ F.lux bu programı kur ayarlarından gece ve gündüz hep ekranın parlaklığının en alt seviyede olması için setting den ayarla ilk gün ekrana alışmakda zorluk çekiyorsun ama ertesi gün alışıyorsun, gözlerimde ağrı vardı ekran parlaklığından dolayı bu program işe yarıyor tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri