Gözde Kanat'a Yardım Kampanyası

Gerçekten Allah yardımcısı olsun Allah kimseye göstermesin inşAllah böyle bir şeyi..

arkadaşın bana attığı sözlükte fazla güvenemedim birileri kızın üzerinden prim falan yapıyor olabilir bu yüzden varmı yrdım edicek sizin paypalınıza yollucam sizde o hesaba yollayabilirmisiniz ?

arkadaşın bana attığı sözlükte fazla güvenemedim birileri kızın üzerinden prim falan yapıyor olabilir bu yüzden varmı yrdım edicek sizin paypalınıza yollucam sizde o hesaba yollayabilirmisiniz ?

Artık yardım yapılmasına gerek kalammış konun kapatılması gerekli masraflarnın üstlenmişler 150bin tl gereken ameliyat için 500 bin avro yani 1.5 trilyon vererek Emel Acar üstlendi

Emel-Erdal Acar ifti minik Denizi yaatacak

Emel-Erdal Acar çifte bu ilgilerinden dolayı teşekkür etmek lazım.

Allah yardımcısı olsun...bizimde tuzumuz olsun

Allah acil sifalar versin cok gecmis olsun ufak bir yardimda bulunuldu

Allah şifalar versin diyelim toplumumuzda yetersizde olsa bu duyarlılık varken paranın toplanması fazla sürmez inşallah. keşke diğer muhtaç aileler de bu kadar seslerini duyurabilseler

Rabbim şifa versin kimselere daha kötüsünü göstermesin az veren candan çok veren maldandır demişler herkes elinden geldiğince :)

Allah şifa versin ve kimseye de göstermesin. Bir miktar katkımız oldu, acil şifalar diliyorum.

Tam yatayım derken Neşet Ertaş ustamızdan Evvelim sen oldun ahirim sensin Türküsü çıktı radyoda şunu dinler yatarım derken birde foruma bakayım dedim iş yoğunluğundan bakamadık 2 gündür ve konuyu gördüm.Bir yandan Türkünün etkisi bir yandan bu durum ve bir yandanda Gözdeyi kendi kızımmış gibi gördüm bi an.. Gözlerim doldu ağlamadım dersem yalan olur..

Allah yardımcısı olsun kendi çapımca bir katkıda bulunacağım sabah.Allah kimseye evlat acısı çektirmesin..

Gelde uyu şimdi hadi.

Ayrıca @mNote @Triqalx @FGA @VDSMerkezi @iwocan @Web_Scripti @MahsumCelik

Allah yardımcısı olsun, çoğu zaman forumu takip edemiyoruz böyle konularda etiketleyin lütfen bizide.
Elimizden geleni bir arkadaşım ile göndere bildik.
Her ne kadar azda olsa, umarım kardeşimiz hayatına sapa sağlam döner.

Allahım acil şifalar versin
Kimseyi dertsiz kimsesiz bırakmasın
Elimizden geldiği kadar destek olalım bu tür durumlara kimin ne olacağı hiç belli değil
Acil şifalar tekrardan

Allah destek verenlerden razı olsun. Benim kardesimde de beyin tümörü vardı 4 defa ameliyat oldu.Şuan Allah a şükür bi sıkıntı kalmadı.

İnşallah bu kardeşimiz de iyileşir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri