Gözler İçin Ekran Koruyucu Filtre

ben ekran parlaklığını düşürdüm daha iyi bir kaç aydır gözlerimde batma olmuyor en azından ama yanma ve göz kızarıklığı hep var pcye 2 3 gün pek girmesemde geçmiyor çünkü hergün 20 saat pc başındayım son 4 aydır ondan öncede 10 12 saattide artık iyice abarttım.. şimdi ekran parlaklığını düzeltip bu flux u yüklersem daha mı iyi olur? yoksa böyle gözü koruyacak bi gözlük daha mı iyi olur?

Valla öneriler üzerine flux kurddum ilk başta kısık ışıkta garip geldi ama göz sonradan alışıp rahatlıyo ve gözlükleri bilmiyordum en yakın zamanda bende alıcam

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

ben ekran parlaklığını düşürdüm daha iyi bir kaç aydır gözlerimde batma olmuyor en azından ama yanma ve göz kızarıklığı hep var pcye 2 3 gün pek girmesemde geçmiyor çünkü hergün 20 saat pc başındayım son 4 aydır ondan öncede 10 12 saattide artık iyice abarttım.. şimdi ekran parlaklığını düzeltip bu flux u yüklersem daha mı iyi olur? yoksa böyle gözü koruyacak bi gözlük daha mı iyi olur?

Bertan abartmşın iyice sen 20 saat nedir yav :)

ben şuan flux da kullanıyorum ama problemlerim devam ediyor, güneş gözlüğü ile biraz rahatlıyorum , ama bu gözlük hakkında bütün incelemelere baktım , e-sporcu olanların hepsi neredeyse kullanıyor, pc ekranından gelen zararlı ışınları kırıyor , ve göz yorgunlugu gibi herşeyi ortadan kaldırıyor , kullanıcı yorumları flanda gayet olumlu, tavsiyem gözlüğü alman,
biraz nakit biriksin, direk bunu alıcagım ,

http://www.gunnarturkiye.com/pinfo.asp?pid=66

Bu gunnar gozluklerinin arasinda ne fark var:) hepsi ayni gibi geldi bana ama fiyat farki var:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gunnar gozluklerinin arasinda ne fark var:) hepsi ayni gibi geldi bana ama fiyat farki var:)

bazıları tasarımcılar gibi, yada cok fazla pc basında durmayacaklar için, bazıları günde cok aşırı saatler pc basında takılanlar için, gaming olanlar sürekli pc basında olanlar için, diğerleri günde 2-3 saat durucaklar içinmiş, acıklamalarda bunlar vardı, he birde kulaklık takarken rahatsız etmicek modeller gibi farklar var ,

bazıları tasarımcılar gibi, yada cok fazla pc basında durmayacaklar için, bazıları günde cok aşırı saatler pc basında takılanlar için, gaming olanlar sürekli pc basında olanlar için, diğerleri günde 2-3 saat durucaklar içinmiş, acıklamalarda bunlar vardı, he birde kulaklık takarken rahatsız etmicek modeller gibi farklar var ,
Ben gaming modellerine baktim da pek farkini bulamadim ama 50 tl gibi fiyat farki var:)

beyler flux kurdum arada bır mavı oluyo kırmızı oluyo bunun ayarlarını fılan nasıl yapıyorsunuz

Ben gaming modellerine baktim da pek farkini bulamadim ama 50 tl gibi fiyat farki var:)

bak kimisi gözü tamamen kaplıyor içeri hava girmemesni sağlayıp göz kuruluğunu ortadan kaldırıyor, pc basından göz kırpmıyoruz bu yüzden havadan dolayı gözlerimiz kuruyor, digerleri pek fazla hava alıcak yer bırakmayıp hafifte olsa göz kuruluğun önüne geçiyor, ve gözü tam kaplayanlar konsantre olmayı hedefliyor, diger gözü tam kaplamayanlarda kenarlarda diğer ortamları gördüğünüz için renk farkı cıkıyor o yüzden, yani konsantre olma ile ilgili falan feşman ,birde steelseries gibi markalara özel olarak üretilmiş olanlar var o yüzden hep fiyat farkları, kimisi daha hafif, kimisi daha ağır, kimisinde gözlük ve kulaklık takıldığında rahatsızlık hissi veriyor, kimisinde vermiyor gibi falan feşman :D

bak kimisi gözü tamamen kaplıyor içeri hava girmemesni sağlayıp göz kuruluğunu ortadan kaldırıyor, pc basından göz kırpmıyoruz bu yüzden havadan dolayı gözlerimiz kuruyor, digerleri pek fazla hava alıcak yer bırakmayıp hafifte olsa göz kuruluğun önüne geçiyor, ve gözü tam kaplayanlar konsantre olmayı hedefliyor, diger gözü tam kaplamayanlarda kenarlarda diğer ortamları gördüğünüz için renk farkı cıkıyor o yüzden, yani konsantre olma ile ilgili falan feşman ,birde steelseries gibi markalara özel olarak üretilmiş olanlar var o yüzden hep fiyat farkları, kimisi daha hafif, kimisi daha ağır, kimisinde gözlük ve kulaklık takıldığında rahatsızlık hissi veriyor, kimisinde vermiyor gibi falan feşman :D

Valla sitesinde olmasi gereken ve yazilmayan bilgileri vermisin sagolasin hocam:) sen olsan steelseries i alir misin? Yada hangisini tavsiye edersin gaming modellerinde :)

Son düzenleme:
Valla sitesinde olmasi gereken ve yazilmayan bilgileri vermisin sagolasin hocam:) sen olsan steelseries i alir misin? Yada hangisini tavsiye edersin gaming modellerinde :)

hocam tamamen begeninize baglı buradaki secimler , ama benim aklımda şu 3 lü var ,

http://www.gunnarturkiye.com/pinfo.asp?pid=66

http://www.gunnarturkiye.com/pinfo.asp?pid=15

http://www.gunnarturkiye.com/pinfo.asp?pid=13

1 haftadır bilgi toplamaya calısıoyurm hocam :D sitesinden cok bana danışabilirsiniz :P :D

Son düzenleme:
ben f.lux kullandıktan sonra gram göz sorunu yaşamadım, flux ücretli olsaydı böyle 20k bile olsaydı yine hiç düşünmeden parayı verir alırdım, şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
+1 bu programı kullanın, gözlüğe filan gerek yok.

f.lux bende kullanıyorum , donanimhaber de hem f.lux hemde bu gözlüğü kullanan brinin yorumu var , f.lux evet işe yarıyor ama fazla degil , gözlük oldukça iyi 12 saattir pc basındayım herhangi bir problem yaşamadıgını söylüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri