Gözlerinize İnanamayacaksınız

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bir de şunu anladım mesela millet akşam maçı izleyemiyor bir sebeple ertesi gün özetleri çok izleniyor youtube da

size diyorum aynı videoyu ben de attım denemelik la sabahın 7:30 u falandı, 20 dakikada 301+ e vurdu abartısız

ve dikkat ederseniz kisi aynı videoyu 2 defa yüklemis kanalına biri 14 diyeri 15k izlenim almıs simdiden 30k cepte ve ikiside para kazanmaya aktif =)

var ya şu lig tv reklamlarını yakmayı başarsam başka video ile uğraşmam süper lige çalışırım : )

bir de şunu anladım mesela millet akşam maçı izleyemiyor bir sebeple ertesi gün özetleri çok izleniyor youtube da

size diyorum aynı videoyu ben de attım denemelik la sabahın 7:30 u falandı, 20 dakikada 301+ e vurdu abartısız

herkesin imkanı Lig TV ye yetmiyor ve netten obuk sabuk sitelerden izlemeye kalksan zevki çıkmıyor ve emin olun o sitelerden izleyenler sabah tekrar orjinal özetini izliyorlar

sonuç olarak mesele açık şuan nasıl yapmış hayret, cam gibi görüntü tv çekimi de değil, ben de yükledim aynı videoyu reklam ışığı yanmadı.

---------- Mesaj saat 12:15:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:14:22 civarında gönderildi. ----------

henüz gelmemiş telif anlaşılan bu videoya zaten gelse ne olur ki adam kazanacağını fazlasıyla kazandı gibi

yok hocam telif geldi zaman o videonun parasını alamıyorsun ben ilk başladığımda bunun acısını çok çektim %67 kesinti yapmışlardı telif yerse video alamıyorsun

bende yükledim telif yemiyor ama para kazanma aktif olmuyo.

akadaşlar diyelim yüklesek sonra 50k izleme alsak tabi para kazanma yanıkken ondan sonra telif gelmeden silsek kazandıgımız prra kesinleşirmi

kanal sahibi ŞAHİN K nın akrabası sanırım :)

Boş bir kanala mı yüklesek acaba. İhtar alır mıyız bu videolardan. Ben onu bırakın dava edilmekten korkuyorum.

LİG TV mapusa tıkmasın bizi : )

---------- Mesaj saat 13:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:17:30 civarında gönderildi. ----------

O değil de sabri reiz istemeden asist yaptı sdasd

akşam maçı 5-10 dk izlemiştim aklımda kalan spikerin sözü "sabri orta mı açtı şut mu çekti belli değil" :D yabancı meselesi olmasa bruma da banko 11 oynar valla :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri