Gözlerinize İnanamayacaksınız

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ya bi git bundan önce en az 10 kere telif yedim. Bişe olmadı :D Telif hakları hep kırmızı maçların.

Ayrıca canlı yayın yapana bişi yapmıyo bize mi yapcak

---------- Mesaj saat 13:31:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:49 civarında gönderildi. ----------

Videoyu silsem mi la acaba silmesem telif yerim gider paralar :D

Ya bi git bundan önce en az 10 kere telif yedim. Bişe olmadı :D Telif hakları hep kırmızı maçların.

Ayrıca canlı yayın yapana bişi yapmıyo bize mi yapcak

---------- Mesaj saat 13:31:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:49 civarında gönderildi. ----------

Videoyu silsem mi la acaba silmesem telif yerim gider paralar :D

aza kanaat et hepsinden olma nasıl olsa telif gelir belki yarın belki yarından da yakın :D

Yasal Uyarı:

Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr sitesinin kullanıcıları, Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal için 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Yasal Uyarı:

Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr sitesinin kullanıcıları, Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal için 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

25.000 $ ceza bayaa fazlaymış :(

Ben dün attım gene maç videosu 2-3 tane demin baktım 10k ya yakın izlenim olmuş.Fakat hiç birinde açamadım.

Dün gece bende gördüm bu adamın açtığını büyük ihtimalle partner kanal.Daha sonra gitti partner kanalımda denedim atar atmaz tabi yandı ışık fakat sildim vvideoyu telif yememek için.

1-2 gün sonra anlarız video yerinde durmaz büyük ihtimal ya telif yicek yada silcek videoyu .

Bende bundan sora partner kanala atmayı düşünüyorum videoları.Bundan öncede 150 k izlenne videoda yakamamıştım ışık onuda sildim :)

Arkadaşlar adamın kanalının partnerli olması için gerekli şartları sağlıyor mu ?
Abone sayısı : 26
Kanal açılış tarihi : 9/02/2013
Kanal görüntülenme sayısı : 2.382
2 maç videosu dışında ki videoları pek izlenmemiş.Sadece bu 2 maç videosu ayrı ayrı 30k izlenime ulaşmış.
Şimdi merak ettiğim şu;
Partner olmak için yukarıdaki istatistikler yetiyor mu ?
bildiğime göre partner olabilmek için uzun süredir yüksek izlenim almak,abone sayısının belli bir sayıya ulaşması ve kanalın en az 30 günlük olması gerekiyor.
Bu konuda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Saygılar...

Hd kalitede bir telefonla TVden çeksek. Youtubeye atsak bu firma gene bir hak talep edebilir mi? :)

Hd kalitede bir telefonla TVden çeksek. Youtubeye atsak bu firma gene bir hak talep edebilir mi? :)

Dostum sonuçta adamın videosu istersen tost makinesşyle çek :) Gene de hak talep edebilir ses veya görüntüden .

valla gözlerimin inanamadığı tek şey buz gibi ofsaytın gol olması :D

Arkadaşım izlerken çekmiş bir kaç atağı ve golü. Onu da kanala yüklemiş. Para kazanma aktif. 10K + izlenmiş video. Şimdi kafamı karıştıran siteden çekmedik. Bunu izlerken telefonumuzla çektik. Buradan herhangi bir hak iddia etmesi saçma. En azından uyarı muyarı gelmesi daha mantıklı değil mi? Direkt böyle bir ceza verebilirler mi?

Valla kardeşim sakat konular.Adamlar milyarlar harcıyo çok büyük işler dönüyo.Ama bende inanmıyorum direk 25.000 usd vereceklerine.Ama verdikleri taktirde dünyam kararır :( düşünsenize 10 tane maç özeti atmışsınız. 10x25.000=250.000 USD. = 500 Bin tl :eek:

Kaldırayım mı arkadaşlar ne diyorsunuz? Kaldır diyenler beğensin bu mesajı ((:

aslında alcan bileti gitcen maça çekcen kamerayla maç biter bitmez koycan :D, bu arada her videodan reklam çıkar öyle garip bişey deiğilki adamın kanalı partnerse sorun yaşamadan koyar reklamı siz de gözlerinize inanamazsınız :D

Günlük kazanç 7$ a ulaştı. Bu videoyu kaldırsam. Youtube siler mi bu kazancı.

Siyah beyaz yapın yükleyin saçma sapan bir isimle. Ardından para kazanma aktif yapın sonra düzenleyin etiket ve ismi. Siyah beyazken telif yeme süresi de artıyor para kazanma zımbırtısı da hızlı geliyor :D siyah beyaz diye izlemeyen olmuyor yani pek kaliteliyse izleyen izliyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri