Gözlerinize İnanamayacaksınız

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben kaldırıyorum arkadaşlar videoyu zaten ortalama günlük 4$ geliyor.Gerek yok 3$ için.Bol kazançlar.

evet beyler hazır mısınız? Videoyu attığımı söylemiştim Cumartesi sabahı saat 8 de :) Videonun son hali buyrun :

sqlz9.jpg

Tabi para kazanmayı yakamadığım için ünlem olmuş, ama nasılsa Yusuf yakmış :D ve halen açık reklamları ve telif falan yememiş.

Bu arada benim videoda Yusuf'un izlenim sayısına yaklaşmış :D

evet beyler hazır mısınız? Videoyu attığımı söylemiştim Cumartesi sabahı saat 8 de :) Videonun son hali buyrun :

sqlz9.jpg

Tabi para kazanmayı yakamadığım için ünlem olmuş, ama nasılsa Yusuf yakmış :D ve halen açık reklamları ve telif falan yememiş.

Bu arada benim videoda Yusuf'un izlenim sayısına yaklaşmış :D

Sil bence telif gelir yakında.Bugün bende attım bir kaç video dün hiç birinde açamamıştım para kazanmayı bugün açtım pek umut yok gibi ama 5-10k izlense de yeter :)

Sil bence telif gelir yakında.Bugün bende attım bir kaç video dün hiç birinde açamamıştım para kazanmayı bugün açtım pek umut yok gibi ama 5-10k izlense de yeter :)

zaten deneme kanalım bu telif gelse de sorun değil, ayrıca lig tv amblemini logoyla kapadım falan bakalım telif gelicek mi bekleyelim

hocam dikkat edin bu mac videolari tehlikeli. eger lig tv nin kafasi atarsa sizi dava edebilir. 321 milyon tl verip adamlar aliyorlar o yayin haklarini. tabi secim sizin. selamlar.

haala videolara telif gelmemiş :D [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

---------- Mesaj saat 03:25:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:24:23 civarında gönderildi. ----------

hocam dikkat edin bu mac videolari tehlikeli. eger lig tv nin kafasi atarsa sizi dava edebilir. 321 milyon tl verip adamlar aliyorlar o yayin haklarini. tabi secim sizin. selamlar.

cezası 25.000$ mış :D

haala videolara telif gelmemiş :D [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

---------- Mesaj saat 03:25:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:24:23 civarında gönderildi. ----------

cezası 25.000$ mış :D

aynen videolar ayakta :) ulan 3 kuruş kazanıcaz derken hayatımız kararıcak 25.000 Dolar ne :D

bunu bende attım. dolar yanıyor ama vıdeoda reklam cıkmıyor

bu awesome de hangı secenek secılıyor para kazanma ıcın. dedıdgım gıbı dolar ısareti var, reklam yok

Bu şahıs daha çok hit almış videoyu hesap makinesi ile çekmiş olabilir :)
Galatasaray-Antalyaspor 1-1 13.09.2013 Maç özeti !!! Orjinal özet - YouTube

Açıklamaya bakarmısınız :D

Yayınlanma tarihi: 13 Eyl 2013
college football live şunu mutlaka yaz watch college football sunday football schedule,sunday football schedule,antalya car rental,watch college football,alarm clock mac

ama elemean gene 60k izlenme almış ve reklamda aktif durumda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri