Gözünüzün Önünde Hırsızlık Yapılsaydı Ne Yapardınız?

valla helal olsun çok güzel olmuş, fakat kameracı arkadaş çok sallamış kamerayı onun dışında herşey güzel. başarılarının devamını dilerim :)

Bende çok beğendim tebrikler ilerde artık ingilizce videolara geçersiniz :)

güzel olmuş bunun gibi yabancısını izledim gine bizim durumumuz fifti fifti yabancılarda bunun kadar yok

En sondaki arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum !
Bu arada video çok güzel olmuş tebrik ederim

zuhahahah sondaki çocuk kaykayla peşine düşüyo hırsızın :) yanlız sizde avları ya yaşlı seçmişsiniz yada kadın. genç erkek seçin bide noluyo :)

Önceki videolara göre gelişme var.hırsız hedefe yaklaşana kadar kamera çok sallanmış ama zamanla onlarda düzelir.

Kimsede insanlık kalmamış yazıklar olsun, 10 kişiden beşi umursamadı bile, hele o kapalı kadına hiç yakıştıramadım lafa gelse en dindarı gözünün önünde biri soyulsa kafasını çevirip gidecek. Yazıklar olsun.

Arkadaşa ayrı bir pencere açmak istiyorum helal olsun video çok güzel olmuş ancak umarım burada paylaştığınıza pişman olmassınız piyasa çok fesat adam mevcut. Banlatabilirlerr sizi.

Ellerine saglık kardesim.Videolarını pingledim, yararı olur inşAllah.
Aramızdan senin gibi birilerinin böyle işler yapması bir spamcı olarak beni cok mutlu etti.Umarım bizde bir gün dogru yolu buluruz inşAllah :)

Reklama tıklıyorum böyle bir sayfa açılıyor. Sanırım bizim kazançlar neden yerlerde az çok anlaşılıyor

FgqdOim.jpg

arka cebe boş cüzdan koyup tenha bi yerde ( park olabilir ) gezin. avı yakaladığınız zaman önüne geçip yürümeye devam edin ve arka cebe ufak bi dokunuş yapıp cüzdanı kasten düşürün. bakalım arkadan gelen av cüzdanı cukka mı yapacak yoksa size mi teslim edecek. yabancılarda böyle tek videoya rastlamış ve çok beğenmiştim. Türkiye'de bu daha çok tutar :)

gayet güzel olmus kamera oynamasına çok yorum atmıslar ama bu kişiler hiç prank videosu izlememiş herhalde bence 10 numara olmus kamera falan hikaye.

KAliteyi en az 2 katına çıkarmışsın öncekilere göre. Tebrikler. Videodaki doğallık ve kurgu güzel. Böyle devam edersen 20. videoda fenomen olursun fakat ingilizce başlık açmalısın. İlk ingilizce yanına türkçe yazsan daha iyi olur açıklamada yaptığın gibi. Kolay gelsin. Senden örnek alacak olan elbet çıkacaktır.

en iyi video diyebilirim vitaly yapsa şunu enaz 1m izlenirdi hocam fikir ve çekim iyide pek Türkiyede reğabet görmüyor anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri