Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Millet tv cıkmak icin sıraya giriyor ki bence kimsenin bu sekilde sikayetci olacagını zannetmiyorum.Videodaki insanlardan izin alıyor musun. videonuzu atacağım falan..?
Millet tv cıkmak icin sıraya giriyor ki bence kimsenin bu sekilde sikayetci olacagını zannetmiyorum.
Türkiyede yemez demek istemiyorum ama dikkat et son şakan olabilirbugün şu hayrettinin kızlara sarılma taktiğini denicem bakalım ne olacak![]()
Türkiyede yemez demek istemiyorum ama dikkat et son şakan olabilir
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiyede yemez demek istemiyorum ama dikkat et son şakan olabilir
Discovery cihazımdan gönderildi
Orda sarilmasanda olur saka ayaginapolonyada ne yemez reyis ?![]()
%100 özgün olmuşssunuz.Gayet güzel videolar.Yalnız dikkat edin burası Türkiye. Pek şakayı sevmeyiz biz![]()
%100 çalıntı diyecektiniz herhalde tüm videolar müzikler bile yabancı kanallardan çalıntı. lahwf bizzat arkadaşım videoyu yolladım kendisine güldü çok amatörce dedi
bari müziği çalmasaydınız
Yerde Para Var Şakası / Money Fishing Prank - YouTube
$20 Fishing Line Prank - YouTube
%100 çalıntı diyecektiniz herhalde tüm videolar müzikler bile yabancı kanallardan çalıntı. lahwf bizzat arkadaşım videoyu yolladım kendisine güldü çok amatörce dedi
hocam neyin peşindesin anlamış değilim%100 çalıntı diyecektiniz herhalde tüm videolar müzikler bile yabancı kanallardan çalıntı. lahwf bizzat arkadaşım videoyu yolladım kendisine güldü çok amatörce dedi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.