Grafikler çok mu saçma bana mı öyle geliyo

• Kullanıcı KonboR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

KonboR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yeni özgün bi kanal açtım. Kendi videoları çekip koyuyorum. İlk videomu yayınladım, kanal fragmanı dışında. (Totalde 2 video oldu yani) Adwords'ten de 15 TL'lik reklam yaptım. Karşımda şu tablolar var.

1. Görüntülenme, kazanç tablosu
WEqNZQ.png

2. 3 gün önce ayın 26'sında aldığım gerçek zamanlı görüntülenme sayısı bu
l9qMjE.jpg

3. Videonun şuanki izlenme sayısı 14k civarı oldu ve reklamlarda görünüyo videoda
0LRY1D.jpg

8.2k video görüntülenmesi görünüyor şuan kazanç 0,01. Bu normal mi ?
31k gerçek zamanlı görüntülenme 3 gün geçmesine rağmen yansımadı. Sebebi nedir bunun ?

youtube analizlerini anlık güncellemiyor belki rakamların örtüşmemesinin nedeni odur ama emin değilim elbette.

Bir de adsense'den bakarmısınız hocam?
Tıklamalara ve TBM'ye vs.

youtube analizlerini anlık güncellemiyor belki rakamların örtüşmemesinin nedeni odur ama emin değilim elbette.

hocam istatistikler bi inip bi çıkıyo o 14k olan izlenim az önce 8.235'e düştü

Bir de adsense'den bakarmısınız hocam?
Tıklamalara ve TBM'ye vs.

hocam adsense'de yakın zaman youtube verilerine nasıl bakılıyo bilmiyorum yardımcı olabilirsen onuda söyleyeyim

Yardımcı olup yol gösterecek / fikir verecek kimse yok mu ?

performans raporlarına tıkla. filtre bölümüne tıkla. ordan içerik için adsense yazısına tıkla. listede o günkü tıklamalara ve toplam kazanca bakabilirsin.

performans raporlarına tıkla. filtre bölümüne tıkla. ordan içerik için adsense yazısına tıkla. listede o günkü tıklamalara ve toplam kazanca bakabilirsin.

Burada da böyle bişi var

vRaVzz.png

d0LDqp.png

Ya ben bu verilerden anlamıyorum yada saçma sapan veriler çıkıyor karşıma

Sahte izlenim çekilmiş gibi üstad.

Hocam ben böyle bi şey yapmadım. İzlenim falan almadım yani. Sadece adwords'e reklam verdim 15 TL değerinde. Adwords reklamı da dediğin kategoriye giriyor mu ?

Sanmam ama bir iht. AdWords reklamından gelenlerin mobil vs üzerinden çok yoğun geldiyse olabilir. Ama bu tarz grafik sahte izlenim çekilince oluyor genelde :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanmam ama bir iht. AdWords reklamından gelenlerin mobil vs üzerinden çok yoğun geldiyse olabilir. Ama bu tarz grafik sahte izlenim çekilince oluyor genelde :/

anladım hocam eyvallah sağolasın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adwords reklamı verildiğinde kazanç elde edilemiyor diye biliyorum

adwords reklamlarından gelenler kanala gelip reklamı görmüş oluyorlar sonuçta bu mantıkla kazanç elde edilmesi gerekmiyor mu ?
ve düşük bi miktarda reklam verdim, o miktar reklama 31k görüntülenme yada oradaki 14k biraz fazla değil mi ?
yorum için teşekkürler

Adwords reklamı verildiğinde kazanç elde edilemiyor diye biliyorum

tebrik ediyorum seni dostum. Hub olan kişi bile doğru cevabı verememiş sen vermişin :)
[MENTION=14453]KonboR[/MENTION] arkadaşında dediğin gibi youtube da adwords reklamı verdiğin videodan gelir elde edemezsin. sadece izlenim ve abone olarak faydası olur.

eğer gelir elde edilseydi, 1 saatlik bi videoya atardım 40 tane video ortası 20 tl bgbm den reklama verdiğim parayı çıkarırdım :)) kısacası reklam verdiğin videodan gelir elde edemezsin. sana tek tavsiyem kanalına 10-20 video attıkdan sonra ver reklamı ki önerilen videolardan kanalına maddi olarak en azından %30 bi kazanç dönüşümü olsun :)

15 liralık reklama güzel izlenim gelmiş. en fazla 500 gelirdi.

[MENTION=14453]KonboR[/MENTION] bu 15 tl ye bu kadar izlenimmi geldi ? 14k .?

Kanalın istatistiklerini paylaştım verdiğim reklam miktarı 15 TL
Ne kadarı dışardan ne kadarı adwords bilmiyorum ama sonuç bu
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] bi sorum olacak o reklama tıklayıp videoya gelenlerden mi gelir elde edemiyorum yoksa o videonun komplesi mi gitti ? Yani normal arama ile gelen yada sosyal ağ paylaşımı ile gelen yada bundan sonra adwords olmadan gelecek izlenimlerden para kazanamayacak mıyım ?

Kanalın istatistiklerini paylaştım verdiğim reklam miktarı 15 TL
Ne kadarı dışardan ne kadarı adwords bilmiyorum ama sonuç bu

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] bi sorum olacak o reklama tıklayıp videoya gelenlerden mi gelir elde edemiyorum yoksa o videonun komplesi mi gitti ? Yani normal arama ile gelen yada sosyal ağ paylaşımı ile gelen yada bundan sonra adwords olmadan gelecek izlenimlerden para kazanamayacak mıyım ?

reklamdan edemezsin diğerlerinden edersin diye biliyorum. ama yinede detylı bi arastır derim. birde o reklam verirken sayfa bg mi ne kaç yaptın orayı oto 0,06 olanı

reklamdan edemezsin diğerlerinden edersin diye biliyorum. ama yinede detylı bi arastır derim. birde o reklam verirken sayfa bg mi ne kaç yaptın orayı oto 0,06 olanı

İlk başta 0,01 yaptım :D
sonra 0,05'e yükselttim sonra 0.06 ya yükselttim tekrar

genelde ilk reklam verdiğinizde kat be kat fazlasını gönderir adwords yoksa 15 tl nin karşılığı bellidir [MENTION=31515]Dermy12[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=14453]KonboR[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri