Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeniden doldurman lazım bildiğim kadarı ile gelecek ayın başında başlicak başvurular
7 Ekim - 7 Kasım deniyor bir bilgim yok, Ekşisözlükte gördüğüm kadarıyla.
Bu başlıkta o günler gelirse linki vs paylaşalım, bu ülkeden gitmek isteyenler şansını denesin.
Milli piyango misali, Hayırlısı.
![]()
Bok temizlicez hacıgitmeyi düşünenler ne iş yapmayı planlıyorlar ?
2018 MayıstaNe kadar sürede sonuçlanıyor acaba?
Mart değilmiydi ya?
DV 2018(2017 yılı) Green Card Çekilişi(Yeşil Kart Kurası) sonuçları 2 Mayıs 2017 Salı gününden itibaren teyit numarası(Confirmation Number) kullanılarak internet üzerinden öğrenilebilmektedir.
Başvurular başladı herhalde ben öyle biliyorum.. Ben bu sefer buradan başvurdum. Daha doğrusu onlar benim adıma başvurdu.. 49 tl verdim. Bu seferde böyle deniyim istedim..
Online Green Card - Amerikan Vatandaşlığı Başvurusu - Greencard
idris ustayı izleyip gaza geliyom sonra ben nasıl geçinecem oralarda diyorumneyse 3-5 yıl sonra kesin gidiş yapıcam inşallah
Tam olarak başvurular nereden yapılıyor peki? Birde çıkarda gitmezsek herhangi bi yaptırımı var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.