GSS borçları

Cevap: Dikkat GSS Borcunuz olabilir!!!

Valla öğrenci olanı vs herkes yırtıyor biz ne yapacağız bilmiyorum birisi bize de bir akıl versin. Af çıkacak diyeni var af çıkmaz diyeni de.

2 Bini geçik borç olmuş bende de ne yapacağız bilmiyorum sigorta da yok şuanda. Gitmedim de bu konuda tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor ?

Hocam bugün bir arkadas sordu sgk ya önümüzdeki hafta düzenleme çıkacak 1 ay içinde yürürlüğe girer demişler takip et sgk haberlerini..

Eski borçlara uygulanmis faiz oranları silinecek mevcut borçlar taksitle dirilerek odetilecek.

bana borç çıkmadı fakat benim kardeşime 3 bin küsür borç çıktı .sanırım 2012 de çıkmış bu kanun . ve gitti işte şu tarihte şu kurstaydım felan filan diye diye 50 tl ye kadar düşürmüş borcu . ispat istemedilermi dedim yok dedi :)

bana borç çıkmadı fakat benim kardeşime 3 bin küsür borç çıktı .sanırım 2012 de çıkmış bu kanun . ve gitti işte şu tarihte şu kurstaydım felan filan diye diye 50 tl ye kadar düşürmüş borcu . ispat istemedilermi dedim yok dedi :)

Ne zaman oldu bu olay. Ayrıca kurs derken özel kurs mu demiş? Bilgi verirsen belki bizde yaparız 3 BİN TL borç olmuş yahu.

sosyal güvenlik kurumu sitesinden ögrenilebiliyor e hizmetler bölümünden

3000 bin kayme çıktı banada nah öderim :D :D:D af gelecek zaten

2008-10-01 - 2009-05-21 tarihleri için 18 Yaş Altı kapsam türü ile tescil kaydınız bulunmaktadır.

banada böyle diyo.18 e gireli 6 ay oluyor.sgk ya gitmedim gelir tespiti için.borçda sıfır görünüyor.bir sorun olurmu ?

Cebinde beş kuruş parası olmayanlar boşuna ödemeye uğraşmasın.Bırakın biriksin borç,ne kadar çok kişi olursa tahsil etmekte o kadar zor olur.Bunlar önce yaptığı yolsuzlukların hesabını versinler ondan sonra milleti soymaya kalkışsınlar.Hükmeden onlar değil biz olmalıyız.Cünkü devlet halk için var halk devlet için değil.

düşünün her mezun lise öğrencisi bir üniversiteye yazılmazsa eğer borç çıkıyor.Her 3 kişiden birinde 3bin lira borç çıkıyor.Merak etmeyin af çıkar.Çıkmazsa kan çıkar :=)

düşünün her mezun lise öğrencisi bir üniversiteye yazılmazsa eğer borç çıkıyor.Her 3 kişiden birinde 3bin lira borç çıkıyor.Merak etmeyin af çıkar.Çıkmazsa kan çıkar :=)

Ben 1 sene daha hazırlanıyorum fakat borç yok 18 e gireli 6 ay oldu :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne zaman oldu bu olay. Ayrıca kurs derken özel kurs mu demiş? Bilgi verirsen belki bizde yaparız 3 BİN TL borç olmuş yahu.

1 sene önce .THY 'nin işe girme kursuydu 6 ay sürmüştü . Hiç ispat istememişler sizde şansınızı deneyin.

En iyisi akışına bırakmak :D ben hiçbişey yararlanmadım nıye para odıyım abi öyle şeymi olur o parayıda ödemem 3yıldır hastaneye gitmemişim neyin parasıymıs bu :cool:

Borçlu olduğunuz dönemde öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belgeyle giderseniz borcunuzu siliyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri