GSS borçları

abi geçen ay 125 lira ödedim borç sıfırlandı şimdi 6 aylık borç varmış ve faiziyle beraber 754 lira olmuş borç görünüyo bu nedir anlamadım :mad: bilen veya başına böyle bşe gelen varmı

https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf

Ben burdan sorguluyorum. Bir şey çıkmıyor. Sebep primleri devlet ödüyor. gss formunu doldurmayanlar ilk çıktığında ve geliri olanlar için bu ödeme mecburi. Kuralları az çok biliyorsunuz erkek olmam okumamak vs. Zamanında gss için başvuru dosyası doldurmada şuraya şu borcum var gelirim minimum 100 tl vs vs yazmak lazım. Şahsen öyle yapmasam prim ödüyordum. Sonuç su an ödemiyorum. Zaten sadece 3-5 kuruş burdan kazanıyorum o da borçlara gidiyor bi de bunu çıkardı devlet başımıza.. Allah yardımcın olsun hocam..

Not:iş bankası int şubesi online ödemelerden de borç ödenebilir sorgulanabilir.
Gss ne diyen arkadaşlar olmasın Genel Sağlık siğortası namıdiğer yeşilkart

Ben burdan sorguluyorum. Bir şey çıkmıyor. Sebep primleri devlet ödüyor. gss formunu doldurmayanlar ilk çıktığında ve geliri olanlar için bu ödeme mecburi. Kuralları az çok biliyorsunuz erkek olmam okumamak vs. Zamanında gss için başvuru dosyası doldurmada şuraya şu borcum var gelirim minimum 100 tl vs vs yazmak lazım. Şahsen öyle yapmasam prim ödüyordum. Sonuç su an ödemiyorum. Zaten sadece 3-5 kuruş burdan kazanıyorum o da borçlara gidiyor bi de bunu çıkardı devlet başımıza.. Allah yardımcın olsun hocam..

Not:iş bankası int şubesi online ödemelerden de borç ödenebilir sorgulanabilir.
Gss ne diyen arkadaşlar olmasın Genel Sağlık siğortası namıdiğer yeşilkart

Hocam fark ettiysen birileri nasıl ödeneceğini merak etmiyor buna bende dahil. Ödenecek bir borç olsa adam akıllı öderiz 3 bin TL borç mu olur 5 ayda :D

Burada ki mesele bu borcu nasıl sıfıra düşürebiliriz. :D

Hocam fark ettiysen birileri nasıl ödeneceğini merak etmiyor buna bende dahil. Ödenecek bir borç olsa adam akıllı öderiz 3 bin TL borç mu olur 5 ayda :D

Burada ki mesele bu borcu nasıl sıfıra düşürebiliriz. :D

sıfıra düşürmek zorda yakında af gelecek faiz e vs bide tekrardan hesaplanmasini istiyiceksiniz gelirinize göre suan bizimki en yuksek meblağdan hesaplanmış

benimde eylülden bu yana 800 tl borç birikmiş, şimdi gelir testi yaptırıp aylık borç miktarını 40 tl ye düşüreceğim.

3 bin küsür borç var asgari ücret agır sanayiye başlayacam evdekilerin zorlamasıyla eger bu parayı tahsil etmek isterlerse maaştan keserlerse gss borçlarını o gün işi bırakırım aç kalırım gene vermem bu parayı

1700 lira borç çıktı.işsiz insandan para alan zihniyetin içine tüküreyim

Konuyu detaylı okuyamadım bana pm atarsanız her detayını anlatabilirim bu olayın çok uğraştım çünkü bu olayla

---------- Mesaj saat 15:48:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bu konuda herkesin durumuna göre olay değişiyor eğer üniversitede okuyorsanz ve 2 3 ay parttime çalışıp borcunuz 700 800 lira vs olduysa şayet gss yaptırmanız lazım dedilerse bana pm atın bana da aynısı oldu böyle bir olay yok yardımcı olayım.

Konuyu detaylı okuyamadım bana pm atarsanız her detayını anlatabilirim bu olayın çok uğraştım çünkü bu olayla

---------- Mesaj saat 15:48:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bu konuda herkesin durumuna göre olay değişiyor eğer üniversitede okuyorsanz ve 2 3 ay parttime çalışıp borcunuz 700 800 lira vs olduysa şayet gss yaptırmanız lazım dedilerse bana pm atın bana da aynısı oldu böyle bir olay yok yardımcı olayım.

ben mezunum

konu hortladı ama konuyu görünce bakayım dedim
üni son sınıf uzatmalıyım 1263.26TL borcum çıktı ne iştir bu yahu

konu hortladı ama konuyu görünce bakayım dedim
üni son sınıf uzatmalıyım 1263.26TL borcum çıktı ne iştir bu yahu

Muhtemelen okuduğun zamanalrdada borç yazdılar sigortaya git ne zamanda ne zamana prim yazmışlar öğren ve o dönemlerde öğrenci olduğunu ıspatlaman gerek

İşsizseniz ve okumuyorsanız gelir testi yapmalısınız yoksa en yüksek primden borç yazıyorlar ben düşürte düşürte 600 liraya düşürdüm kisenin haberi yok bilmeden borçlanıyorlar

Konuyu görünce sorgulayasım geldi :) 5121.87 TL borcum varmış maşallah :D öğrencilerden siliyolar mı borcu bilgisi olan var mı ?

4131.75

Tebrik ediyorum gerçekten. Öğrenci olduğumu göremeyecek bir sisteme sahip oldukları için tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
4131.75

Tebrik ediyorum gerçekten. Öğrenci olduğumu göremeyecek bir sisteme sahipleri oldukları için tebrik ediyorum.

Kardeşim sen nereden sorguladın?

Ben bu adresten,

Sorgu Türü : DİĞER ÖDEMELER
Sorgu Tipi : GSS PRİM
T.C. Kimlik No :

Şeklinde sorguladım ama borç görünmüyor? 2 yıldır işsizim GSS için hiç başvurmadım borcum olması gerekmez miydi? Yanlış mı sorguladım acaba?:confused::eek:

Borçlu Dönem Sayısı, 7
Toplam Ana Borç Tutar, 889.31
Toplam H. Faiz Tutar, 42.36
931.67

Gelir testi yaptırdığım halde g2 den hesaplanıyor yani en yüksek tutardan ne saçma bi istir buu

Kardeşim sen nereden sorguladın?

Ben bu adresten,

Sorgu Türü : DİĞER ÖDEMELER
Sorgu Tipi : GSS PRİM
T.C. Kimlik No :

Şeklinde sorguladım ama borç görünmüyor? 2 yıldır işsizim GSS için hiç başvurmadım borcum olması gerekmez miydi? Yanlış mı sorguladım acaba?:confused::eek:

Aynen hocam o şekilde sorgulanıyor. Valla bunların sistemini çözen yok daha :) Bu yaz öğrenci belgesi verdim 0 lamışlardı. Ama şuan eski borçlar çıkmış yine.

Aynen hocam o şekilde sorgulanıyor. Valla bunların sistemini çözen yok daha :) Bu yaz öğrenci belgesi verdim 0 lamışlardı. Ama şuan eski borçlar çıkmış yine.

Hayret birşey. Eşimin TC kimlik numarasından sorguladım onda 3300 TL borç görünüyor. Ben de borç görünmüyor. Çok tuhaf

Öğrenci oldugunuz dönemi siliyolar sadece diğer dönemi ödemek zorundasınız ben taksitlendirdim 800 küsür var benimde mart'da ödemeye başlayacağım devletin borçlu olmadığımız kurumu kalmadı :D

Muhtemelen okuduğun zamanalrdada borç yazdılar sigortaya git ne zamanda ne zamana prim yazmışlar öğren ve o dönemlerde öğrenci olduğunu ıspatlaman gerek

İşsizseniz ve okumuyorsanız gelir testi yapmalısınız yoksa en yüksek primden borç yazıyorlar ben düşürte düşürte 600 liraya düşürdüm kisenin haberi yok bilmeden borçlanıyorlar

finaller öncesi iş çıktı desene :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri