bak şimdi gss ilk olarak 2008 yılında yasa olarak kabul edilmiş ve 1 ocak 2012'de uygulanmaya başlamış. yasa kabul olalı 6 yılı geçmiş, yürürlüğe gireli 2 yılı geçmiş.
git dava aç davan reddedilirse danıştay'a temyize gidersin.yukarıdaki yazdığım gibi 6 yıl olmuş yasa kabul edileli ve anayasa mahkemesi bu yasayı iptal etmemiş. gördüğün gibi danıştay, aym diye sallamakla bişey olmuyor.
çünkü onların da yaptığı bişey görülmüyor henüz. kaldı ki artık danıştay'dan, aym'den medet ummak artık boş bunu da unutma. aym hala iptal etmemişken bundan sonra iptal olacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. sebebini araştır bulursun.
ucuz delikanlılığa gerek yok. karşında bir devlet var. banka hesabımı boşalttım zart zurt bunlar boş işler bunları bilmeden nasıl 25 yaşına geldin inan anlamıyorum ya. bu kadar kolay mı bu? banka hesabımı boşalttım devlet benden alacağını tahsil edemez. bu mantıkla konuşan biriyle ne diye konuşuyorum anlamıyorum zaten.
beni tanımadan boş boşta konuşma. ben protesto için yürürken, darbeci diye, çapulcu diye ilan edilirken sen belki de evinde kaba etini büyütüyodun ya da 1 sıra önümdeydin bilmiyorum. bilmediğim için de sana bişey söylemiyorum. sen de bilmiyosun boş boş konuşma. tanımadığın insanlar hakkında konuşurken 2 kere düşün.
1.si terbiyesizlik yapma.
2011 yılında mezun oldum demekki ben mezun olduğumda zaten borç falan da yoktu.
O kadar kolay mı yea diyene kadar bankada olmayan parayı olmayan malı nasıl haczedecekler hapse mi atacaklar sen çok komiksin