GSS Borcumu Sildirdim .

hangi numaradan arayıp ilk bilgi aldınız? telefon ile bilgi alabilir miyiz?

Konya SGK telefon numaraları yazdım çıktı aradım birini hocam. Ama bana yaptıkları gibi sanada yapmasınlar. Adam bana diyorki siz 170 arıyorsunuz kim bilgi verdi bakalım diyor pek sağlıklı bilgi alamazsınız diyor. Yok hayır ben burayı aradım direk dedim olsun diyor orda çalısan telefona çıkan SGK görevlisi değil çaycı çıkıyor sanki mantıksız mantıksız konuşuyorlar. Bende illa şikayet edip telefon kayıtları dinleniyor onları mı bulalım dedim hemen yönlendirdi tık tık tamam borç 0 :)

Beyler size bu gssden nasıl 0 borçla sıyrıldığımı anlatayım. Öncelikle bu sistemin son derece aptalca olduğunu söylemek istiyorum. Devlet bir kanununda sen 18 yaşını geçtin anan baban senden sorumlu değil derken diğer kanunundada anan baban senden sorumlu bana onların kazancına göre ödeme yapacaksın diyor. Muz cumhuriyeti olduğumuz için bunun üzerine tartışmak istemiyorum o yüzden ben kendi yaptığım yöntemi anlatayım deneyin faydasını görürsünüz:

- 2013 ocak sonunda askerden geldim. Evdekiler gssden bahsettiler bikaç ay salladım ama sonra sgkya gidip halledeyim ne olur ne olmaz dedim. Beni gelir tespiti için kaymakamlığa yönlendirdiler. Oradan bir form verdiler bende formda eve giren parayı gssden ücretsiz yararlanılan miktarın seviyesinde yazdım. Denetlemek için eve gelebilirler deniyordu ama bize kimse denetlemek için gelmedi. Sgkyada tekrar gittim onlar sistemden görüp işlemi ücretsiz gssden yararlanabilir olarak yaptılar. Önceki aylarıda askerdeydim diyerek borçsuz atlattım. Böylece gssden 1 senedir ücretsiz yararlanıyorum. Gerçi işe girdim çıktım normal ssk işledi ama işten çıktıktan sonrada gss ile ilgili bir sıkıntım olmadı hala 0 tl borç.

Sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz. Eve her ay 5000 tl giriyor diye hemen 5000 tl yazmayın borcunuz varsada kafaya takmayın bu gss borçlarını bana göre ödemeyen kimseden alamayacaklar. Her 10 kişiden 5-6sı 3-4 bin tl ve sürekli artan bir parayı böyle birşeye ödemeyecektir seçimlerden sonra mutlaka buna bir düzenleme gelecektir emin olun.

Eğer gssden ücretsiz yararlanırsanız yeşil kart kapsamına giriyorsunuz belirteyim.

Ve maalesef ki maalesef diğer ülkeler nasıl halkı daha rahat ettiririz, bir sorunumuzuda nasıl çözeriz diye düşünürken biz hala böyle ahmakça, yaşamaktan nefret ettiren sistemlerde yitip gidiyoruz. Bu da böyle bir anımdır..

Beyler size bu gssden nasıl 0 borçla sıyrıldığımı anlatayım. Öncelikle bu sistemin son derece aptalca olduğunu söylemek istiyorum. Devlet bir kanununda sen 18 yaşını geçtin anan baban senden sorumlu değil derken diğer kanunundada anan baban senden sorumlu bana onların kazancına göre ödeme yapacaksın diyor. Muz cumhuriyeti olduğumuz için bunun üzerine tartışmak istemiyorum o yüzden ben kendi yaptığım yöntemi anlatayım deneyin faydasını görürsünüz:

- 2013 ocak sonunda askerden geldim. Evdekiler gssden bahsettiler bikaç ay salladım ama sonra sgkya gidip halledeyim ne olur ne olmaz dedim. Beni gelir tespiti için kaymakamlığa yönlendirdiler. Oradan bir form verdiler bende formda eve giren parayı gssden ücretsiz yararlanılan miktarın seviyesinde yazdım. Denetlemek için eve gelebilirler deniyordu ama bize kimse denetlemek için gelmedi. Sgkyada tekrar gittim onlar sistemden görüp işlemi ücretsiz gssden yararlanabilir olarak yaptılar. Önceki aylarıda askerdeydim diyerek borçsuz atlattım. Böylece gssden 1 senedir ücretsiz yararlanıyorum. Gerçi işe girdim çıktım normal ssk işledi ama işten çıktıktan sonrada gss ile ilgili bir sıkıntım olmadı hala 0 tl borç.

Sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz. Eve her ay 5000 tl giriyor diye hemen 5000 tl yazmayın borcunuz varsada kafaya takmayın bu gss borçlarını bana göre ödemeyen kimseden alamayacaklar. Her 10 kişiden 5-6sı 3-4 bin tl ve sürekli artan bir parayı böyle birşeye ödemeyecektir seçimlerden sonra mutlaka buna bir düzenleme gelecektir emin olun.

Eğer gssden ücretsiz yararlanırsanız yeşil kart kapsamına giriyorsunuz belirteyim.

Ve maalesef ki maalesef diğer ülkeler nasıl halkı daha rahat ettiririz, bir sorunumuzuda nasıl çözeriz diye düşünürken biz hala böyle ahmakça, yaşamaktan nefret ettiren sistemlerde yitip gidiyoruz. Bu da böyle bir anımdır..

Hocam ben sokakta yaşıyom desem nasıl olur ?

500 bin kişiden tahsil edememişler bu borcu.ellerinde patlayacak.devlet bi yerden açık verince vatandaşın vergi yükünü arttırırdı.şimdi çalışmayan insanların parasına göz diktiler.ayıptır günahtır insanlar yok yere borca sokuluyo.

en son baktığımda 3 bin miydi neydi borç. öğrenci olmama rağmen gidip sildirmiyorum bırakın biriksin borç, nasıl olsa alamayacaklar...

500 bin kişiden tahsil edememişler bu borcu.ellerinde patlayacak.devlet bi yerden açık verince vatandaşın vergi yükünü arttırırdı.şimdi çalışmayan insanların parasına göz diktiler.ayıptır günahtır insanlar yok yere borca sokuluyo.

Semer vurulması için can atan bu millete az bile.:mad:

bana 2.900 borç çıkmıştı 750 tl ye kadar indirebildim. 750 kaçtı mecbur ödiycem.

Bu sisteme kayıtlı oldugumu bile bilmiyordum.2 Bin TL borcum varmıs.Ögrenci falanda degilim.Ben bu parayıda ödemem.Bakalım ne olacak :)

merhaba ya af çıkıyor diyorlardı o iş ne oldu?

benim 3000 tl borcum vardı,1 sene sigortalı olduğum halde sistem otomatik düşmemişti önce onu düşürttüm sonra 3 ay işten çıktı bahanesiyle sigortadan yararlanmaya devam ettim. sonra borç 1200 tl ye düşmüş. şimdi diyorlar borç çıkacak.

resmiyette senelik kazancım sıfır.benden para alabilir mi devlet?

merhaba ya af çıkıyor diyorlardı o iş ne oldu?

benim 3000 tl borcum vardı,1 sene sigortalı olduğum halde sistem otomatik düşmemişti önce onu düşürttüm sonra 3 ay işten çıktı bahanesiyle sigortadan yararlanmaya devam ettim. sonra borç 1200 tl ye düşmüş. şimdi diyorlar borç çıkacak.

resmiyette senelik kazancım sıfır.benden para alabilir mi devlet?

hocam şuanlık af ile ilgili bir net bilgi yok bakan seçimlere kadar yetişmeyebilir dedi. çıksa da bazıları tamamen silinecek bazıları sadece faizleri silinecek diyor.

tesadüfe bak bende dün gidip borcumu sildirdim 2bin lirayı aşmıştı belgeyi getirdim 5dkda hallettiler bir sıkıntı çıkarmadılarda her yıl eylül-ekimde belge getirin dediler :)

Bu sisteme kayıtlı oldugumu bile bilmiyordum.2 Bin TL borcum varmıs.Ögrenci falanda degilim.Ben bu parayıda ödemem.Bakalım ne olacak :)

ne olacagı belli hocam,hastahaneye gittiginde sorun çıkacak ve borç katlanacak :) benim borç vardı,önceleri gidip halletmedim geçen yıl.sonra bigün hasta oldum,hastahaneye gittim ve üşüttügüm için igne vurup göndericeklerdi işte baktılar ssk borcundan dolayı aktif degil şuan.adamlara parası neyse vereyim dedim önce,87tl istediler.vermedim,çıkıp döndüm eve mecburen tabi.iyileşir iyileşmezde bu işi hallettim...

onu nasıl başardın hocam
Askerde olduğum vs SSK lı olarak çalıştığım zamanları göremiyormuş sistem nasıl oluyorsa. Askerlik kağıdını götürdüm bide üstüne arıza çıkardım askerdeki adama nasıl aylık para kitliyonuz benim haberim bile yok diye. 750 tl ye düşürdüler.

Arkadaşlar sigorta kurumunu aradım borçla ilgili bana dedikleri tek şey oldu o tarihler arasında öğrenci oldugunuza dair belge getirin dedi bende imzalı mühürlü kapı gibi belge götürdüm tam seviniyordum ki bankoda duran kız mır mır mır ne dediği anlaşılmıyor benim borcumuda silmiyor işlemde yapmıyor bu belge olmaz diyor ocak subat tekrar çıkar dedi askerden geldikten sonra tekrar çıkar dedi vsvs ne diyon sen ya dedim bu bilgiyi veren sizsiniz belgeyse belge al sana belge dedim yap işlemi daha ne istiyorsunuz dedim olmaz diyor nerden biliyim senin okula kayıt yaptırıp yaptırmadıgını diyor ulan arkadas ben aradım herşeyi sordum o telefona bakan adam beni yanlış yönlendiriyorsa ne yapıyım . Başladık kavga etmeye iki kız bir oldular beni döveceklerdi :) İçeri gidin müdürle görüşün dedi bide onla kapıştık daha sonra gönderdi birine ve tık tık tık iki tık daha hiç soru sormadan o belge ile tak borç sıfır. Ses çıkarmadıkça ağlamadıkça bu memlekette iş yapmıyorlar buna birkez daha şahit oldum. Varsa GSS borcunuz uğraşın arkadaslar. 751 Tl den kurtuldum yeter bu bana :)

hocam link alsam nereden baktınız

Askerde olduğum vs SSK lı olarak çalıştığım zamanları göremiyormuş sistem nasıl oluyorsa. Askerlik kağıdını götürdüm bide üstüne arıza çıkardım askerdeki adama nasıl aylık para kitliyonuz benim haberim bile yok diye. 750 tl ye düşürdüler.

:) benim de öyle bi bahanem olsa keşke 1800 tl borç var youtube bi güzellik yapsada şu borcu kapatsam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri