GTA 5 Crack v2 Çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail9595

Kayıtlı Üye
GTA 5 PC sürümü için yeni Crack yayınlandı. GTA 5 Crack v2 ile Windows 8 ve Windows 8.1'de de GTA 5 oynanabiliyor. Ayrıntılar haberimizde.

gta-5-crack.jpg

Rockstar Games'in kırılamaz dediği GTA 5, 3DM ekibine sadece 2 gün dayanabilmiş ve maalesef korsana yenik düşmüştü.3DM ekibinin ilk paylaştığı GTA 5 Crack dosyası sadece Windows 7' de çalışıyordu. Ekip bugün Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcıları için yeni Crack dosyasını yayınladı.

GTA 5 Crack v2 ile artık tüm Windows işletim sistemlerinde GTA 5 korsan olarak oynanabiliyor. Ancak yeni Crack,GTA 5 Online modunda çalışmıyor.Anti-Virüs programlarının virüs olarak gördüğü GTA 5 Crack v2 dosyası pek güvenilir gibi görünmüyor. Sonuçta bu tür hacker grupları hayır olsun diye dev yapımları kırmıyor. Size korsan oyun deneyimi sunarken bitcoin virüsü ile PC' nizin sistemini sömürüp sizin üzerinizden para kazanabiliyorlar.

Kaynak:

GTA 5 Crack v2 Çıktı! - ShiftDelete.Net

Hadi hayırlı olsun gerçek crack çıktı birkaç güne korsancılara gelir :D

ne güzel demiş yahu :D Size korsan oyun deneyimi sunarken bitcoin virüsü ile PC' nizin sistemini sömürüp sizin üzerinizden para kazanabiliyorlar.

:D Herşeyin crackini yaparlar adamlar işi biliyor :) imkansız diye birşey yok.

Korsan kullananlar nasıl olsa online oynayamıyor :D İstedikleri kadar crack çıkarsınlar.

Battlefield 4 de crack ve + olarak online oynanıyordu Gta 5 dede çıkartırlar merak etme :) ama belli olmaz tabii sanmam gta 5 de ama :) zaman göstericek herşeyi

Crack`ı çıkaran gruplar genelde skidrow, razor1911, 3dm ve reloaded bunların hiçbir crack dosyasında virüs görmedim bilgisayar için casus yazılım olan öyle bir yorumda okumadım hiç birileri bu crack ile oynayıp içine trojen gömerse o zaman iş değişiyor.Sadece crack dosyasını indireceğin yeri bilmelisin.

Düşünsene 60 gb virüs indirdiğini :D hahaha :D kalp krizi geçiririm heralde

Son düzenleme:
Crack`ı çıkaran gruplar genelde skidrow, razor1911, 3dm ve reloaded bunların hiçbir crack dosyasında virüs görmedim bilgisayar için casus yazılım olan öyle bir yorumda okumadım hiç birileri bu crack ile oynayıp içine trojen gömerse o zaman iş değişiyor.Sadece crack dosyasını indireceğin yeri bilmelisin.

Arkadaşa katılıyorum.Genelde Crack dosyasına virüsler sitelerce veya sitelere upload edenlerce ekleniyor.

Çıktı hatta ben indirdim oynadım win 8.1'de lakin ben pek beceremedim. Tuş ayarlarını değiştirmedim. Reloaded'in sitesinde var oyun

bi link atabilirmisin sana zahmet denemediğim patch crack kalmadı 31gb boşu boşuna indirdim galiba :D

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] etiketleme dedin ama nasıl haber veriyim hocam analamadım ne demek istediğini bunlar hep yasaklı linkler yardımcı olayım dedim ..sadece seni etiketliyorum diğerleri meşgul olabilir diye en son sen ilgilenmiştin diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri