GTA V Çıkmış

sorunsuz taşıdım ssd ile 2 katı uçtu tulparım :D arabasına nitro sistemi taktırmış yarışçı gibi hissettim kendimi :D

sorunsuz taşıdım ssd ile 2 katı uçtu tulparım :D arabasına nitro sistemi taktırmış yarışçı gibi hissettim kendimi :D

Hadi hayırlı olsun senden iyisi yok şuan :D biz daha download bekliyoruz. Şuan 49.49GB inmiş durumda. Birde tez zamanda çetemizi kuralım bu oyun online'da daha iyi olacak gibi görünüyor.

benim bilgisayar bunu her türlü açar ama donwload etme işlemi canımı sıkıyor :)

edit : marez linkler vermezsek sevinirim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Steam'den enpara ile aldık ama sağolsun AKK sayesinde yavaş yavaş indiriyoruz. Allahın cezaları. :D

şu vatanda satılanlarlar ile steamdekilerin farkı nedir arkadaşlar?

indirme bitmek üzere :)
FXOueky.png

tek farkı steam olması. Steam oyunları iyidir sorun çıkartmaz fazla.

Ama oynanış tamamen aynı socialclub üzerinden oynuyorsun fark etmiyor.

teşekkürler hocam yarın gidip alayım :) bu 7 cd filan diyorlar doğruluk payı nedir acaba bilgin varmı :)

online oynanıyor mu bu oyun hep duyarımda araştırmadım :) single player sanıodum ben gta ları :D online ı güzel oluyosa bende girişiim bu işe

Crack çok iyi olmuş çokta güzel olmuş. Hiç kasma yok bir şey yok. Akıyor oyun.

Virus var diyorlar hocam dikkat et kanallari calmasinlar :)

Bu zamana kadar ki hangi crack'te virüs oldu ki bunda olsun ? Virüsü yapan bu cracki çıkartmakla uğraşan elemanlar değil onları paylaşanlar.

Gider reloaded'in sitesinden indirirsen bir şey olmaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri