GTA V PC Video Rehberim(Sürekli Güncellenecektir)

• Kullanıcı mahmut-kys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mahmut-kys

Kayıtlı Üye
GTA V PC Video Rehberi(Sürekli Güncellenecektir)

Merhaba arkadaşlar Youtube kanalı için böyle bir işe girdim abone olsun kanalı büyütmeye çalışıyorum.Desteğinizi bekliyorum.
Bildiğiniz gibi GTA V 14 nisanda PC çıkmasından sonra oyunu satın aldım ve sizler için faydalı olacağını düşünüp GTA V ile ilgili ne varsa oyuniçi videolar online olsun görevler olsun çekmeyi düşüyorum.
Birkaç tane ekleyim şuan.Sürekli Güncelleyeceğim.
Faydalı olması dileğiyle...
1-GTA V PC Kutu Açılımı&Unboxing
Merakla beklenen oyunun kutusunu açalım dedik
GTA V PC Kutu Açılımı
2-GTA V PC İlk Bakış
GTA V PC için ön inceleme videosu olup Oyunun girişindeki Prologue görevi ile Franklin and Lamar görevi tamamlanmıştır.
GTA V PC ilk Bakış
3-GTA V PC Oynuyoruz Görev 1 Repossession görevi,Pulling Favors
Videoda Oyunundaki Repossession görevi ile Pulling Favors görevi tamamlanmıştır.
GTA V PC Oynuyoruz 1
4-GTA V PC Oynuyoruz Görev 2 Complications
Videoda Oyunundaki Complications görevi tamamlanmıştır.
GTA V PC Oynuyoruz 2
5-GTA V PC Oynuyoruz Görev 3 Chop
Videoda Oyunundaki Chop görevi %100 tamamlanmıştır.
GTA V PC Oynuyoruz 3
6-GTA V PC Oynuyoruz Görev 4 Father/Son
Videoda Oyunundaki Father/Son görevi tamamlanmıştır.
GTA V PC Oynuyoruz 4
7-GTA V PC Oynuyoruz Görev 5 Marriage Counseling
Videoda Oyunundaki Marriage Counseling tamamlanmıştır.
GTA V PC Oynuyoruz 5
Sürekli güncellenecektir.
Güncelleme(03.05.2015)
8-GTA V PC Oynuyoruz Görev 6 The Long Stretch Depo Basıyoruz
GTA V PC Oynuyoruz 6
9-GTA V PC Oynuyoruz Görev 7 Daddy's Little Girl Babasının Kızı
GTA V PC Oynuyoruz 7
Yeni görev yaptıkça ekleyeceğim.Online için ise daha video yapmadım.Ona da el atacağim
Şuan tam olarak video editoru kullanamadım onla ilgili de videolarım olacaktır.
Ayrıca kanalımda telefon incelemeleri mevcuttur.LG G3 incelemesi ve ilgili 4K videolarıda burdan bakabilirsiniz:
LG G3 inceleme videoları
İlgize teşekkürler.İyi Seyirler

Son düzenleme:
biran önce online başla. Artık gta 5, 2 senelik oyun çözümlenmiş bölümleri kimse izlemez yeni videolarda.

Küçük resimlerin hepsi aynı gibi. Alta ufak yazı eklemişsin ama o görünmüyor bile. Küçük resim önemli.

İlginize teşekkürler arkadaşlar.
Online'ye en yakın zamanda geçecem ayrıca pc için değişik videolar çekmeyi planlıyorum pc editor aracını kullanıp serbest dolaşım vs.. oyundaki garipler veya mod felan :)
Küçük resim olayını tam çözemedim genelde 1280-720 yapıyorum.Video yöneticisinde küçük gözüküyorda yazı vs..burda video pencerisinde net.Alltaki yazılarıda görev ismine göre sadece aşaği kısımları değişiyorum :)

Arkadaşlar içeriği güncelledim.
Yeni videolar sesli olarak kayıt edilmiştir.
Yenileri gelecek...

basarili hocam ozgun candir bende baska bir katagoride basliyicam acaba kayit programinin adini yazrmisiniz

Bi paramı kazanımda bende gta 5 alalım artık.
Başarılı olmuş hocam hayırlı olsun.

Bi paramı kazanımda bende gta 5 alalım artık.
Başarılı olmuş hocam hayırlı olsun.
İnşallah hocam.Çok teşekkür ettim.Daya iyisi sizinki olsun :)

basarili hocam ozgun candir bende baska bir katagoride basliyicam acaba kayit programinin adini yazrmisiniz

Merhaba hocam çok teşekkür ederim.İnşallah bekliyorum kardeşim.Mutlaka başla oyun olsun telefon olsun senin için hangisi uygun olursa :) Allah yardımcımız olsun diyelim.
Kayıt programi Fraps ile videoları çekip Adobe Premier'de düzenledim :)

Evet arkadaşlar birkaç görev yapıp biraz duraksamayı planlıyorum şu Trevorun ilk görevlerinide yapıyımda sonra free modda vs. mod tanıtım olsun rockstar editorla videolar planlıyorum.Birde online kısmı var az biraz kasılmalar oluyor ve tam adapte olamadım açıksası online videoları da düşünüyüroum.Daha etkili oluyor çünkü.
Bu arada Türkçe yamanın da çıkmasıyla yeni görevleri Türkçe Çektim arkadaşlar.GtaTurk ekibine teşekkürler.İsterseniz link verip Türkçe yama ile oynayabilirsiniz arkadaşlar.
Güncelleme 31.05.2015 Yeni Videolar eklendi.Türkçe Altyazılı
GTA V PC 9 GÖREV Arkadaşlık İsteği
GTA V PC 9 GÖREV Arkadaşlık İsteği
GTA V PC 10 GÖREV Mücevher Dükkanı inceleme
GTA V PC 10 GÖREV Mücevher Dükkanı inceleme
GTA V PC 11a GÖREV Soygun A Planı ve Hazırlıklar
GTA V PC 11 GÖREV Soygun A Planı ve Hazırlıklar
GTA V PC 11b GÖREV Soygun B Planı ve Hazırlıklar
GTA V PC 11 GÖREV Soygun B Planı ve Hazırlıklar
GTA V PC 12 GÖREV Uzaylılar+Minigun
GTA V PC 12 GÖREV Uzaylılar+Minigun
Destekleriniz bekliyorum arkadaşlar.Faydalı olması dileğiyle...

kardeş bu senin 2 ay önce resimlerine kötü dedik sen dahada sıvamışsın niye böyle saçma sapan resimler koyuyorsun?

arama yerine gta 5 yaz ordan ilk sıralardaki kanallara gir adamlar nasıl küçük resim kullanıyorlar sende ona göre kullan. Böyle saçma sapan resimlere kusura bakma kimse tıklamaz merak edipte.

kardeş bu senin 2 ay önce resimlerine kötü dedik sen dahada sıvamışsın niye böyle saçma sapan resimler koyuyorsun?

arama yerine gta 5 yaz ordan ilk sıralardaki kanallara gir adamlar nasıl küçük resim kullanıyorlar sende ona göre kullan. Böyle saçma sapan resimlere kusura bakma kimse tıklamaz merak edipte.

Hocam teşekkürler farkındayım da bir türlü küçük resim optimizasyonunu sağlayamadım açıkcası kanallarada baktım anlayamadım tam,boyut olarak 300*166 yapıyorum genelde ayni tür resimleri koyuyorum ondan, son videoda biraz daha iyi oldu bu olay kendi resmimide koyuyorum hepsine,bunu yapıyorlar çünkü işte boyut ve ayarlamalar sıkıntlı.Onun için biraz daha araştırıyom hepsi değişecek çünkü..

Hocam teşekkürler farkındayım da bir türlü küçük resim optimizasyonunu sağlayamadım açıkcası kanallarada baktım anlayamadım tam,boyut olarak 300*166 yapıyorum genelde ayni tür resimleri koyuyorum ondan, son videoda biraz daha iyi oldu bu olay kendi resmimide koyuyorum hepsine,bunu yapıyorlar çünkü işte boyut ve ayarlamalar sıkıntlı.Onun için biraz daha araştırıyom hepsi değişecek çünkü..

boyut önemli değil. Resmi tam kare şeklinde yaparsan oturur yada boyut kareye yakınsa youtube otomatik sıkıştırır onu. Oyun içinden resimler koymaya çalış. Şu koyduğun resimlere birinin tıklaması mucize yani.

Güncelleme 28.09.2015 Yeni Videolar eklendi
1-GTA 5 PC Kocaayak olarak Oynayış(Golden Peyote)
GTA 5 PC Yeni peyote(Golden Peyote)
Modsuz-Orjinal İçerik
GTA 5 PC Serbest oynayış videolarına devam ediyoruz.Bu bölümde yeni gelen peyote ile kocaayağı oynuyoruz.Bu peyote gta 5 dünyasında yeni keşfedildi.
Peyote:Oyundaki karakterin hayvana(kedi,köpek,kuş vb.) dönüşmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=z-lAWJqAZgE
2-GTA 5 PC Strangers and Freaks;The Last One %100 Kocaayak Görevi
(Yan Görev)Koca-ayağı bulmak
Not: Bu ek görev olup oyunu %100 tamamladığınızda Franklin karakterine gelen yardımcı görevdir
https://www.youtube.com/watch?v=r4hEyCJPZ-U
3-GTA Online Giriş 1
GTA Online'ye giriş yapıyoruz.
İlk olarak Heist yani soygun görevi yapalım dedik.
https://www.youtube.com/watch?v=fcf7OmJnx8s
4-
https://www.youtube.com/watch?v=XuUwd0_qGmk

Merhaba arkadaşlar acemilikler olsa gelişme olduğuna inanıyorum.Zamanla vakit buldukça daha fazla içerik oluşturmayı planlıyorum.Gta 5 dışında başka oyunlar olsun diğer teknolojik videolar felan şuanlık elimden bu kadar sınavlardan ötürü doğru düzgün uğraşamıyorum :)
Güncelleme 9.02.2016 Yeni Videolar eklendi.
1-Gta 5 Online Drop Zone(İniş Bölgesi) Yeni Adversary Modu
https://www.youtube.com/watch?v=6H36XezVumk
2-GTA 5 Online Heist Prison Break
https://www.youtube.com/watch?v=4rWTsHoi6mw
3-Gta 5 Online Beast vs Slasher(Kurtadamlar vs Avcılar)+Extraction Adversary Modları
https://www.youtube.com/watch?v=Yb0mwYHTmKo

Son düzenleme:
Güncelleme 5.01.2017 Yeni Videolar eklendi.
Sıralama en güncelden en eskiye.Devamı Gelecektir.
1-En Yeni Video-Gta 5 Yeni Araçlar(Import&Export DLC)
Gta 5 Yeni Araçlar(Import&Export DLC)
2-GTA 5 Online Motor Kulübü ve Başkanı& Motorcycle Club and President
GTA 5 Online Motor Kulübü ve Başkanı& Motorcycle Club and President
3-Gta 5 Online CEO Olmak&Ofis Turu/Ceo&Office Tour
Gta 5 Online CEO Olmak&Ofis Turu/Ceo&Office Tour
4-GTA Online Yat Turu/Yacht Tour
GTA Online Yat Turu/Yacht Tour
5-Gta 5 Online Humane Raid EMP Heist/Askeri Gemiden Uçak Kaçırma Soygunu
Gta 5 Online Humane Raid EMP Heist/Askeri Gemiden Uçak Kaçırma Soygunu

Online oynamada çoklu lan kurulumunu yapamadım aynı anda 5-6 makinede oynamak için
bir bilginiz varmı bu konuda

Online oynamada çoklu lan kurulumunu yapamadım aynı anda 5-6 makinede oynamak için
bir bilginiz varmı bu konuda
Açıkcası bir fikrim yok ama bildiğin tek hesapla ancak tek makinada online oynarsın.Dediğin olur mu bilmiyorumda birden fazla hesap istemezmiki

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri