GTA V Streamer'ları Youtube'dan banlandı!

soner67

Kayıtlı Üye
Youtube'da oldukça ünlü olan DomIsLive ve Kwebbelkop isimli iki streamer'ın Youtube kanalları kapatıldı. Toplamda 1.4 milyondan fazla aboneye sahip olan kanallardan DomIsLive'ın 600.000, Kwebbelkop'un ise 800.000'den fazla abonesi bulunuyordu. Öncelikle banlanma sebepleri belli olmasada, DomIsLive kanalında genellikle GTA V hileleri, oyunun açıkları ve akrobatik hareketleri ile meşhurdu. Kwebbelko ise hiçbir kural dışı paylaşım yapmıyordu.

DomIsLive Twitter'dan yaptığı açıklamada "Youtube yine saçmalamaya başladı, yeniden engellendim," dedi. Daha sonra attığı ikinci Tweet ile "3 videom şikayet almıştı, ve kaldırılmışlar. Sanıyorum bir grup insan videolarımı sürekli şikayet ediyor," dedi.

DomIsLive son olarak yaptığı açıklama ile kanallarını geri alacağını açıkladı, Kwebbelko'dan ise henüz bir haber yok. YouTube ise konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

273.jpg

Kaynak:GTA V Streamer'lar Youtube'dan banland! - Grand Theft Auto 5 - Merlin'in Kazan

Ve bu habere yapılan bir yorum;
oturdukları yerden binlerce dolar kazanan bu insanların hatta bu sektörün diyeyeyim kapanması lazım.Dünya bu kadar ucuz değil,şu insanlar bi dışarı çıksın ve gerçek dünyada nasıl para kazanılır görsün.

adamın da dediği gibi Youtube yine saçmalıyor ' açtırırlar kanallarını

Benim 3 yaşındaki yeğen gece gündüz gta videoları izliyor hatta yabancı madd.fa.. shitt.. vb tüm yabancı küfürleri öğrenmiş daha konuşmayı çözmeden. Bakıyorum videolara belki bi tüyo çıkar diye adam lar hopluyo zıplıyo oyunu editlemişler değişik mekanlar felan oyunun bugları filan hepsi ortada. Kendi kendime sordum bu oyunu bukadar kötü gösteriyorlar nasıl rockstar bişi demez derken sanırım şimdi demişler :D Değişik ölümler filan derken garip grafik hataları vs hileler bunlar banlanma sebebi bence. Belki küfürden şikayet gelmiştir.

Yeğen abc yabancı , on parmak yabancı, hamur ve disney videoları, bide en çok bu gta videolarını izliyor. Heralde günlük 1000 gösterim veriyo sadece kendisi.İpadde olduğu için reklam yok ama dönderip dönderip izliyor, evde 3 lcd var onlardada hep bu kanallar oynuyo. Onlar yüzünde ipde değiştirsem yakalanıyom zaten aralıksız izliyorlar yutub çakıyor beni hep.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri