Gülaylar Group Hakkında ?

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Beni Bugün Arayıp İş Görüşmesine Çağırdılar Fatih'e 14,30 da görüşmeye gidicem. bana 10dk uzaklıkda olan avm de işçi açıkları var yani çok uygunum orası için.

googlede ne kadar araştırsam da tek bir tane bilgi alamadım.
işçi yorumu maaşı hiçbişi yok. 80 yıllık holding nasıl böyle googlede index almamış? ekşisözlükde boş boş yazıları yazmışlar.
burda çalışan bi tanıdğınız felan varmı acaba ?

buraya beyazıt tramvay durağında inerek ulaşabilir miyim ?

Beni Bugün Arayıp İş Görüşmesine Çağırdılar Fatih'e 14,30 da görüşmeye gidicem. bana 10dk uzaklıkda olan avm de işçi açıkları var yani çok uygunum orası için.

googlede ne kadar araştırsam da tek bir tane bilgi alamadım.
işçi yorumu maaşı hiçbişi yok. 80 yıllık holding nasıl böyle googlede index almamış? ekşisözlükde boş boş yazıları yazmışlar.
burda çalışan bi tanıdğınız felan varmı acaba ?

buraya beyazıt tramvay durağında inerek ulaşabilir miyim ?

valla hatırladıgım yerse eger bu kapalı çarşıda derimontların satıldıgı yerde olması lazım oraya gitmek içinde beyazıtta tranvayda in beyazıt kapısını görücen zaten 2 tane görevli var sürekli güvenlik onlara sor çarşının içinden ferah ferah gidersin büyük ihtimalle mahmutpaşa kapısının oraya gider gibi gidip mercan kapısından değilde bir öndeki kapıdan giricen dicekler tam hatırlayamadım ama beyazıtta tranvayda insen 15 dkda bulursun ama metronun değil beyazıt kapısındaki çarşı görevlisine veya esnafına sor hocam

RE

valla hatırladıgım yerse eger bu kapalı çarşıda derimontların satıldıgı yerde olması lazım oraya gitmek içinde beyazıtta tranvayda in beyazıt kapısını görücen zaten 2 tane görevli var sürekli güvenlik onlara sor çarşının içinden ferah ferah gidersin büyük ihtimalle mahmutpaşa kapısının oraya gider gibi gidip mercan kapısından değilde bir öndeki kapıdan giricen dicekler tam hatırlayamadım ama beyazıtta tranvayda insen 15 dkda bulursun ama metronun değil beyazıt kapısındaki çarşı görevlisine veya esnafına sor hocam

eyvallah hocam saol

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri