Güler misin Ağlar mısın, Inanılmaz kaza

hahaha o nasıl iş öyle ya adam neye kaçıyoki dağıtmış camı çerçeveyi

üstelik diğer kapı komple açık. gitti kapalı kapıya doğru koştu. acelesi varmış. koşarak gidiyordu. burnu gitti hissetmiyor şu an müşteri. kontrollerini yaptırıyordu. haber gelmedi daha

liveleak e at bu videoyu. İyi hit yapar sana

puanım yok. embed açık değil. :)
açılmasını bekliyorum

üstelik diğer kapı komple açık. gitti kapalı kapıya doğru koştu. acelesi varmış. koşarak gidiyordu. burnu gitti hissetmiyor şu an müşteri. kontrollerini yaptırıyordu. haber gelmedi daha

açılmasını bekliyorum

ben de bi ara böyle carpmıştım kapıya da bende kapı kırılmamıştı bu fena çarpmiş :)

allah korumuş ya üstteki kopan cam kafasına da düşebilirdi :(

açılmasını bekliyorum

attım senin videoyu liveleak'a bakalım ne kadar hit gelecek.

olmuş hadi hayırlısı gerçekten inanılır gibi değil nasıl farketmemiş ya

+301 olmuş hadi hayırlısı patlamaya hazır bomba gibi video her yerde yaymaya çalış facede twitterde imleme sitelerine koy paylaş güzel kazanırsın bu videodan bol kazançlar :)

google reklamlarını kapt kanka :)

geliri müşteriye bağışlayacağım :):) asadasad

attım senin videoyu liveleak'a bakalım ne kadar hit gelecek.

çok teşekkürler kardeşim. bakalım neler olacak :)

---------- Mesaj saat 14:39:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:37:52 civarında gönderildi. ----------

Adamın durumu şu an iyi, burnunu hissetmiyormuş şu an, sonucu bekliyoruz. korkulacak birşey yok.
Allah korudu. arkadaşın dediği gibi üsteki cam kafasına düşme ihtimali vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri