Gümrük alışveriş sınırı düşmüş

Bence saçmalık.
Sigara geliri artsın diye vergi algı zamlar geliyor. Fiyat yükseliyor... Ama ne oluyor KAÇAKÇILIK VE KAÇAK SİGARA TÜKETİMİ ARTIYOR..
Bu da öyle. vergi düşüyor 30 euro ya, zaten ticaretini yapan kaçak konteynerlarla malı getiriyo.
Denetim yok masa başı yasa var. buda bi işe yaramaz

amazonu çok kullanıyordum bazı arkadaşlar bu sınırın arkasından dolaşılabilir tarzında şeyler söylemişler.amazon için bu tarz arkadan dolaşmalar yapılabilir mi?

Satıcı ile irtibata geçip ürün 100 dolardan 10dolar yazar adam fişe zor değil. Yaptım daha önce.

Açıklama Yapıyorlar Türkiyede E-ticaretin önünü açmamız lazım, çok gerilerdeyiz diyorlar, ama e-ticaret için gerekli olan altyapıyı maalesef daraltıyorlar, türkiyede e-ticaret için en elverişli ve çok kullanılan paypal'ı bile ülkeden kaçırıyorsunuz. ebayde powerseller bir satıcı olarak paypal kullanamamanın sıkıntısını yaşıyorum, ve benim gibi yüzlerce insan var, hem insanların ekmeğiyle oynayıp geçimlerini zorlaştırıyorsunuz. ondan sonra e-ticaretin önünü açmamız lazım diyorsunuz,,bu nasıl bir mantık çözemedim, bu arada sabahtan beri youtube 400 mb veri yüklemeye çaılıyorum 2 saat oldu %25 halen deli olacam, 100 mb fiber kullan en ufak bi olayda interneti yavaşlat, ........ sizin yapacağınız işe..bu ülkede deli olmamak mümkün değil yaa.kafayı sıyıracam

Birkezde şu insanların yararına olacak birşey yapın be kardeşim.Öyle bir sistem kurulmuş ki halka hizmet gibi görünüp halkı soyan bir sistem.

Artık gerçekten bazı kardeşlerimizin mazoşist olduğunu düşünmeye başlayacağım.

150$ a çıkacak yalanını atıp, 30$ a düşürmüşler diyolar oh iyi oldu ne o öyle ülkede 200 liralık ürünü 100 liraya alıyoduk, kalitesizdi zaten oh devletimiz yeni bir "vergi" kapısı buldu. Ülkede aynı ürün yok diyolar, olsun bekle 2023'e az kaldı inşallah zamanla üretilecek diyorlar. Arkadaş ne olursa canım acıdı diyeceksiniz. Canınızın acıması da gerekmez aynı toprağı paylaştığın kardeşine zarar veren bir karar alınıyorsa buna tepki vermen gerekmez mi ? Not: Vatanımı da devletimi de çok seviyorum. (Bunu belirtme ihtiyacı hissediyorum aksi halde yaftalanma ihtimali olabilir. Alıntılanmak istemiyorum.)

Şahsi fikrim kesinlikle desteklemediğim bir karar. Ancak bir yandan da ölümüne her şeyi destekleyenler için gelen her zamma oh olsun demekten alamıyorum kendimi.(Siyasi anlamda değil kararı alan her kimse karardan bahsediyorum).

Bence saçmalık.
Sigara geliri artsın diye vergi algı zamlar geliyor. Fiyat yükseliyor... Ama ne oluyor KAÇAKÇILIK VE KAÇAK SİGARA TÜKETİMİ ARTIYOR..
Bu da öyle. vergi düşüyor 30 euro ya, zaten ticaretini yapan kaçak konteynerlarla malı getiriyo.
Denetim yok masa başı yasa var. buda bi işe yaramaz

hocam zaten şunu bir açıklığa kavuşturalım bu ülkede çalana çırpana saygı duyuluyor

vergisini veren ödemelerini aksatmayan insanların üzerine bindiriyorlar bütün yükü

hırsızlarında elini öpüyorlar ne güzel çaldın diye

Hem ekonomik hem siyasal hem de askeri olarak anormal durumlar içindeyiz. Bizim yaşadıklarımızı başka bir ülke yaşasa çoktan nalları dikmişti. Daha büyük ekonomik sıkıntı olmasın diye önlem alınıyor normal şeyler bunlar. Normal şartlarda 150$ olacaktı sınır!

biz bireysel olarak internetten alamayalım böylelikle fırsatçı girişimciler pek çok ürününün koftiden tükiye disbürütorluklerini alsınlar siteler veya dükkanlar açıp 1,5-2 katına satsınlar böylelikle kargo olayı kısa olduğundan şuan ki internet alışverişte ithalatın payı katlasın.bundan başka hangi sonuca hangi akla hizmet eder bu karar bunu anlamak güç haa diyorlarsaki sende koftiden disburötörlük al site dükkan aç belki dediklerini dinlerim çünkü devlet internet alışverişini yerelleştirmek istediği açık bu karar ile girişimci için iki ucu boklu değnek değil gibi duruyor bu karar vatantaş için ise dışarı giden daha çok dolar cebinden çıkacak daha fazla para demek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri