Güncel bilgisayar önerilerinizi bekliyorum...

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Merhabalar ytpara üyeleri :) . 4000 ile 4400tl arası laptop bakıyorum bana i7 işlemcili gtx1050 altı olmayan ssd si olan bir bilgisayar lazım. Msi ve Lenovolara bakıyorum.
Lenovo Y520 modelini buldum 4400tl
İ7 7700hq/ 16gb ram/ 1tb /128gb ssd /Gtx1050
Acaba daha iyi özelliklere aynı fiyatta bu iki markadan notebooklar var mıdır?

Şimdiden teşekkürler :)
(Bu arada arkadaşa bakıyorum :) Marka takıntısı benden kaynaklı değil :) )

hocam ben uzun süredir bakıyorum ama o fiyatlara çok zor. Özellikle de msi

Hocam forumlarda lenovo nun klavyesinin 2 ay sonra sıkıntı çıkardığını söylüyorlar haberin olsun. Bazı tuşlarda temassızlık problemi ortaya çıkıyormuş
Hocam Lenovonun o modelinde istediğimiz seçenekte olanını bulamadık ya teşhir var ya hiç yoktu... Aşağıdaki hp nin 15cb009nt modelini çok övdüler baktım tasarım filan baya sade, 256gb ssd,Gtx1050(4gb), i7 7700hq var vs. baya beğendik bu modeli aldık, ısınma sorunu vs. olacağını sanmıyorum zira zaten bunu aldığım arkadaşım yüksek grafik oyunlar vs. oynayan birisi değil :) daha çok AutoCAD, DevC++, Matlab gibi programlar için aldı, hani zaten bu programları 3500tl lik pclerde çok rahat çalıştırır ama illa yüksek özellikte beni uzun süre donma kasma olmadan kullanabileceğim bi pc istiyorum diyerek aldı ama bakalım...

HP PAVILION 15-CB009NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256GBSSD-15.6"-GTX1050-W10 - Vatan Bilgisayar

Monster marka laptoplara baktınızmı hiç gerçekten iyi modeller var 1050Ti var o fiyat bandında veya 200-300 tl üstünde..

lenovo y700 kullanıcısıyım biraz problemliydi ilk kullandığım zamanlar bios'u güncelledim düzelmişti. Gayet performanslı kozmetik açıdan 10/9 bir ultrabook, bir üstü y900.

msi .. tek dediğim bu yıllardır böyle... çok fazla pc kullandım. msi tanımadan diğerleri zaman kaybıymış. çok kaliteli performans ve parça uyumları var. win7 kurdurdum. yıllardır ne donma, ne durma, ne bozulma, ne sorun, ne yeniden kurma, vb. vb.. gerek dahi olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri