hocam şimdi çıkma sakın ben düzenleyip bu mesajı sorularımı sorucam
Soru 1: ilk sayfada rastgele bir site adı demişssin benim sitem falan yok bunun bir önemi varmı
Soru 2:Bu sistemde anladıgım şu bu adamlar bize reklam izletcekler bedava olursa günde en fazla sallıyorum 1 dolar kazanabilecegin tarzda reklamlar geliyor
Ama paramızla puan satın alıp seviye olarak yükselince Günde 1-2-3 dolar değil daha fazla para kazanma şansı yakalıyoruz bu paramızla eşşeklik yapmakmı yani parasız 10 reklam bir dolar ederken bu adamlara para yatırıyoruzda bize sallıyorum 50 reklammı tıklatıyorlar yoksa yatırımsız olanlara çok ucuz reklamlar verip biz paramızla çok para kazandıran reklamları satınmı almıs oluyoruz yani gene 10 reklam izleyip günlük 20 dolarmı kazanıyoruz mesela

Soru3:500 lira yani 250 dolar civarı bir parayı bu işe heba etsem aynı gün işe baslarmıyım senin refinle üye olmak bana koymaz yeterki ortadan kaybolma soru sordukmu normal şekilde cevapla yanlıs anlama bu senle ilgili değil bu siteye çok oldu ref için şunu bunu yapın diiyip milllete işi anlatıp ilk problemde skype adresini değişen veya ben bilmyiorum diyip çekip giden

sen sisteme yeterince hakimsen ben quizden ve adsenseden ödeme bekliyorum ay sonunda yatırım yaparım sorun olmaz benim için
Soru 4:bu yatırdgım 250 dolar parayı ortalama kaç günde kazanırım geri alırım yanlıs anlama ben bu parayı paypaldan çekmek istemiyorum tekrar sisteme yatırıcam ama sistem bu kadar uzun vadeli yatırımı kaldırıcak tarzdamı şimdi 10 gün içerisinde bu parayı bana ger iveriyorsa ben içinden kendi paramı çekip kar olan kısımla devam etmek isterim
Soru 5:bu sistemin ömrü ne kadar yani 250 doları yatırdık ilk örnekde yüzde 50 kar gibi bişeyden bahseilmiş yani param 375 dolar olunca artık reklam gelmicekmi bunu ögrenmek istiyorum yoksa o paketi satın alıp 250 doları verince site kapanana kadar sürekli bana aynı oranda reklam gelicekmi orasını pek anlamadım [MENTION=9272]dansastas[/MENTION]