Güncel Diziciler

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar güncel dizilerde üst sıralarda olsak bile artık sürekli telif geliyor,ne yapacağız güncel sizce bitti mi,bitmediysede getirisi bence azaldı çünkü render yapsakta çerçeve vs. geçsekte 1.sıraya çıktıgım her diziden telif yedim pes etmiyoruz kanal değişiyoruz ediyoruz ama maks 1 haftada tekrar 1-2 telifle süsleniyor kanallar ve okadar çok titiz davranmama rağmen bunları yaşıyorum,sizce bu sorunun önüne nasıl geçebiliriz ? yardımcı olabilecek birileri var mı...?

Bende size bir soru sorayım hocam. 301'cileri nasıl aşıyorsunuz?

telif atan yapım sorumlusunu gidip sandalyeye bağlaman gerekir herhalde.
bu sorunun önüne nasıl geçeceksin başka:D

Dizinin adini girme etikete ve basliga. Sadece kacinci sezon ve bolumse onu yaz gec izlenir yine ama telif atanlar diren diziyi arattigindan biraz gec bulur seni 1 2 ay dayanan kanallarim vardi

Valla bunun çözümü türklerin olmadığı bir ülkede kuygu kategorilerde çalışmaktadır güncel dizi işine bulaşmanı önermem eskiden sahte telif hani kanal kapanmadan kurtarma ihtimali oluyordu şimdi en nefret ettiğim flaglar başladı kanalın spamdan ne zaman gideceğini anlıyamıyorsun kazandığın para gelicekmi gelecekse kaç ay sonra kestirilemiyor karaktersizler dolu

1 yıldır dizi işi içindeydim. Ve en iyisiydim. Ev paramı biriktirdim çok şükür. Sonra baktım ki telifler vs.. havada uçuşuyor , çabalamanın anlamı yok dedim ve farklı kategoriler aramaya çalışıyorum

Valla bunun çözümü türklerin olmadığı bir ülkede kuygu kategorilerde çalışmaktadır güncel dizi işine bulaşmanı önermem eskiden sahte telif hani kanal kapanmadan kurtarma ihtimali oluyordu şimdi en nefret ettiğim flaglar başladı kanalın spamdan ne zaman gideceğini anlıyamıyorsun kazandığın para gelicekmi gelecekse kaç ay sonra kestirilemiyor karaktersizler dolu

Türkiyeye çook çok uzak ufak bir ülkede dizi çalışıyorum. Bırak flag atılmasını sahte telife, sahte izlenime bile hiç rastlamadım. Aynı diziyi çalışan 3 kanal var 3ümüzde ekmek yiyoruz.

2 kez gerçek telif yedim dizi sahibinden. Rica maili attım nazikçe cevap verip telifimi bile kaldırdı adamlar. Bende adamların bu davranışına karşı mahçup olup o diziyi komple bıraktım.

Ne insanlar var diyorum bazen. Biraz para toplayıp bu spamini yaptığım ülkeye göç etmek istiyorum

1 yıldır dizi işi içindeydim. Ve en iyisiydim. Ev paramı biriktirdim çok şükür. Sonra baktım ki telifler vs.. havada uçuşuyor , çabalamanın anlamı yok dedim ve farklı kategoriler aramaya çalışıyorum

Bi yandan bende o uğraştayım farklı kategori ama ay boş geçmesin diye illa ki diziye odaklanıyoruz :( Gerçekten şuan rahatından 1k dolar falan havaya uçtu,her geçtiğim kanalda 1.olsamda telifler yüzünden daha analytics yansımadan 10-20 dolar bıraktığıyla telif yiyoruz,güncel işi cidden çok sıkıntı en son bir gopro alıp özgüne geçirtcekler adamı :p :(

Bi yandan bende o uğraştayım farklı kategori ama ay boş geçmesin diye illa ki diziye odaklanıyoruz :( Gerçekten şuan rahatından 1k dolar falan havaya uçtu,her geçtiğim kanalda 1.olsamda telifler yüzünden daha analytics yansımadan 10-20 dolar bıraktığıyla telif yiyoruz,güncel işi cidden çok sıkıntı en son bir gopro alıp özgüne geçirtcekler adamı :p :(

Bende aralık ayında son vurgunumu yaptım ve pes ettim :)

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Bende size bir soru sorayım hocam. 301'cileri nasıl aşıyorsunuz?

301 yaparak :)

1 sene önce dizi olayı çok iyiydi, 1 kanala yarı sezon bassan dahi sıkıntı olmuyordu. ama şuan 2 bölüm bile atmak sıkıntı sanırım.
yani
dizi mi, ne dizisi , dizi ne arar la youtube da .

güncel dizi çalışmak demek zaten %90 telif gelmesi demektir.Firma güncel dizileri her zaman takip eder gözünden kaçsan bile sahtesi gelir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri