Güncel Döviz Kurları

[MENTION=44869]Haribo[/MENTION] sen oraya bakma 0,050 kur farkı gece bile 0,080 yani gündüz bankaların verdiği kur farkını gece veriyor. Zaten gündüz verdiği kur farkını verebilen hiçbir banka yok :) Zaten bankadan işlem yapmıyorsun Bankanın uygulamasından işlem yapıyorsun. Bu uygulama genelde iş adamları için target tfx.. Kaldıraç olayı yok forex değil yani.. Ama önce bankada hesap açman lazım ki döviz altın işini profesyonel yapan herkes burayı kullanıyor. Yıllık 100bin dolar işlem limiti var ama şimdilik o orana takılmıyorlar..
TFX Target

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

Altın alsattaki fark ise 0,50 kuruş genelde..

Dolara basin parayi 2.92 iken gorur 2.97 yi yakinda

Mobil Mesaj

Arkadaşlar euro an itibariyle 3.27 tl . 5 kuruşa yakın çakıldı. 3.20 seviyeleri alım seviyeleridir. 3.20 civarlarına gelince hep beraber alalım :D

Euro 3.33 lere geldi dolar hala gerilerde euro düşmesi lazım doların artması lazım acilen :D

[MENTION=9927]severall[/MENTION] hocam tam euro alma zamanı ama ytd :D

1 dolar : 2,9486
1 euro : 3,3027
altın : 113,41

Arkadaşlar bu konuyu açtım her gün güncelleyip döviz kurlarını tartışırız.

Bugün euro inanılmaz değer kazandı. Gece 3,25 ten açıldı 3,30 a kadar çıktı.

öğrenci adamın kurlarla ne işi var :) dersleri takip et sen

Ben böyle bir şey görmedim yahu :) 3.23 ten 1000 euro aldım : 3230 tl
2.99 dan 2000 dolar aldım : 6000 tl civarı

Umarım yükselir kötü yerlerden alım yaptım

yükselecegini kim nerden çıkardı anlamadım dolar alınırmı bu fiyattan cıldırdınızmı beyler düşünce görürsünüz demedi demeyin :)

Türkiyede yatırım yapmak için burda çok çalışmaz lazım bu yüzden.

[MENTION=10812]Alperen[/MENTION] hocam konuyla alakasız ama ne zaman sizin avatarı görsem pc den bi yarım metre uzaklışıyorum :D üstüme üstüme geliyor sanki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri