Güncel Mail-Pass Listesi (İstek)

şu şekilde hocam, kullanılan adresler (TR hariç)

P0yPQ5.jpg

Hocam ilgilenen illa vardır, arada benzer konular görüyorum :)
Ayrıca youtube'ye video yükleyip, onu 10bin onay filtresinden geçirip, kanalı tutturup kanal ve adsense kapanmadan ve kesinleşmeme olayına yakalanmadan parayı alabilmek HACK denilen işten çok çok daha zor.

O aradığın combolar ancak kendin çekersen güncel olur. Ve arkadaş demiş burası orası değil

gelip combo aramak ... birde ytparada... config de verelimmi hacım :D

Hocam geçmişi silmesem atardım konuyu, çok yakın bir kaç konu vardı bu forumda :D
not : youtube için email satışı konuları değil

Bu mail listleri istemenin 2 sebebi vardır.
Ya maillere spam mail atacaksın, yada şifre kırmayı deneyeceksin.
Her ikiside bu site için uygunsuz bir işlem.
Yt'de bizde spam yapıyoruz ama spam mail atmıyoruz.
Sen çok yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsun.

2'si de değil hocam. Dediğim gibi forumda benzer şeyler gördüğüm için konu dışı olarak bir soru sordum sizlere, değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim özelden yazan bir arkadaş yardımcı oldu.

2'si de değil hocam. Dediğim gibi forumda benzer şeyler gördüğüm için konu dışı olarak bir soru sordum sizlere, değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim özelden yazan bir arkadaş yardımcı oldu.

Forumda eski tarihli kanallar satanlar var birkaç kez bende denk geldim tahminin bu tipte kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri