Gunde 10-20$ Kazandıran Kanal

• Kullanıcı KulGazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KulGazi

Kayıtlı Üye
kanal satıldı teşekkurler [MENTION=13737]R10[/MENTION] uzerinden

Son düzenleme:
uygun fiyat nakit olsa alırdım.Hayırlı işler

1 haftadır konularına denk geliyorum ne yapmak istediğni hala çözemedim kardeş. Satıyor musun, fiyat mı alıyorsun, ay sonunu mu bekliyorsun çözemedim..

1 haftadır konularına denk geliyorum ne yapmak istediğni hala çözemedim kardeş. Satıyor musun, fiyat mı alıyorsun, ay sonunu mu bekliyorsun çözemedim..

bu farklı kanal ve bunu satıyorum satmaktan vazgectiğim kanal diğer kanalım

---------- Spam Engelliyici 09:01 ---------- Önceki Mesaj 09:01 ----------

uygun fiyat nakit olsa alırdım.Hayırlı işler

Teşekkür ederim.

iyi ozaman 50 tane kanal için ayri konu açayim bende

iyi ozaman 50 tane kanal için ayri konu açayim bende

Hocam kusuruma bakmayın. Bir daha olmaz.

---------- Spam Engelliyici 09:30 ---------- Önceki Mesaj 09:04 ----------

Not: 30 eylulden sonrasının kazancı yansıamdıgı için suanda kanalda 250 dolar civarı vardır

Bgbm 11 dolar

hit kaynağı ve video türü hakkında bilgi verir misiniz kategori istemiyorum. film mi çzigi mi vs o önemli

Özel Mesajıma Neden Cevap Vermiyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Ben Böyle ticaret görmedim arkadaşla skyptan konuştum kanalı ciddi alıcısı oldugumu söyledim fakat kardeşimiz önce direk para ve sonra kanal vericekmiş ne oldugu belli deil :D

Örn:günlük 500 tl kazandıran kanal 10bin tl ye satılır Önce 10 bin tl yolla sonra vericem kanalın herşeyini ismini cismini :D sonrada ne gelir başına bilmezsin böyle alışveriş yapan varmı forumda soruyorum ?

Özel Mesajıma Neden Cevap Vermiyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Ben Böyle ticaret görmedim arkadaşla skyptan konuştum kanalı ciddi alıcısı oldugumu söyledim fakat kardeşimiz önce direk para ve sonra kanal vericekmiş ne oldugu belli deil :D

Örn:günlük 500 tl kazandıran kanal 10bin tl ye satılır Önce 10 bin tl yolla sonra vericem kanalın herşeyini ismini cismini :D sonrada ne gelir başına bilmezsin böyle alışveriş yapan varmı forumda soruyorum ?

kanal satıldı teşekkurler ben konuda satıştan sonra lini vereceğimi belirttim skype uzerinden istediğiniz grafiği paylaşabilirdim

siz konuda yazanı goz onune alarak skypeden ekleyecekniz.

Koonu KİLİT

kanal satıldı teşekkurler ben konuda satıştan sonra lini vereceğimi belirttim skype uzerinden istediğiniz grafiği paylaşabilirdim

siz konuda yazanı goz onune alarak skypeden ekleyecekniz.

Koonu KİLİT
Kanal satıldıysa alalh belamı versin arkadaş şu anda köşeye sıkıştı diye satıldı diyor satın alan arkadaş çıkıp ben aldım desin burda hadi para yolladıgına dair makbuzunu yollasın yalan konuşuyorsun yemin ediyorum buna bak .

Kanal satıldıysa alalh belamı versin arkadaş şu anda köşeye sıkıştı diye satıldı diyor satın alan arkadaş çıkıp ben aldım desin burda hadi para yolladıgına dair makbuzunu yollasın yalan konuşuyorsun yemin ediyorum buna bak .

r10 da ki satış konuma bakarsan kimin aldıgını gorursun ne kadar boş yorum yapıyorsun sen burda.Senin için değil ancak yonetici arkadaş baglanırsa sattıgım kanalı ve elimde olan benzer kanalları gosterebilirim. Bu konu sizi ilgilendirmez iyi bayramlar

r10 da ki satış konuma bakarsan kimin aldıgını gorursun ne kadar boş yorum yapıyorsun sen burda.Senin için değil ancak yonetici arkadaş baglanırsa sattıgım kanalı ve elimde olan benzer kanalları gosterebilirim. Bu konu sizi ilgilendirmez iyi bayramlar
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] İlgilenirmisiniz lütfen inanmıyorum bu arkadaşa ?

R10da ne sebeple 2 hesapla birlikte satis konusu actin? Kime sattiginida yazmamissin zaten. Telefon istemis biri o kadar.
[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] Tabiiki sana kanal linkini vermek zorunda degil, ya sen kanali gordukten sonra almaktan vazgectigini soylersen ne olacak?

incelendi.
Aynı dediği gibi kanal mevcut.
Kanal satıldıysa arkadaşın konusuna iftira niteliğinde yorum atanlar uzaklaştırılacaktır.
Kanal satılmadıysa (Akşam dekont gelmez ise ) arkadaş yalan beyanda bulunduğu için uzaklaştırılacaktır.

Kişi kanalının satıldığını belirtti devamında ortaya atılan iddialar doğrultusunda kişi ile görüşüldü. Kanalın mevcut oldugunu gördük ve akşam satıcağını belirtti. Akşam olduğundan gönderdiği ödeme kanıtın da "kıyıda bulunan ismi" gizleyemediği için kendini bir nevi ele verdi ve süresiz uzaklaştırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri