Günde 150tl Getiren Kanalım Sahte Topluluktan Kapandı

Yabancı atsanızda farketmiyor, Türkiye den yine Flag Atıyorlar.
Benim Günlük 2.200 TL Getiren, Yabancı kanalıma 2 tane Topluluk geldi ve kapandı, 2 ay önce

Mustafa forumda çok dönüyor bu muhabbet ben devamlı aynı şeyin söylenmesine karşıyım biz bizim memlekettekinlerden çok çekiyoruz ama Şu flag sahte ihtar bilmem ne bunları sadece türkler atıyor gibi lanse ediliyor hep bize atanlar genelde hep bizm millet tamamda öcümü bizim millet ben inanmıyorumki bu yabancılar sütten çıkmış ak kaşık olsun onlarda daha beterdir dünyada her konuda bu adamlar arka planda ön planda başı çekiyorlar kesin türk kılığında flag atıp memleketide bu alanda karalıyor bu tapınakçılar :p nasıl komplo teorisi ürettim ama :D aması sadece bizim millet yapmıyor yani .

Bu arada çok geçmiş olsun :(

benimde 100-150 getiren kanal uçtu gmaile baktım meğersem flagdanmış bunlar grup herhalde anında kapanıyo kanal...

Rusca çalışarak flag yemiş adamım ben hocam olur böyle şeyler kazanma hırsıyla sağa sola saldıranların işi bunlar

arkadaşlar kanal kapanma magdurlarından biri de benim,
benim 2 tane sıkıntım var.
benım adsensim ana kanalım ve alt kanallarım bir gmailde.
ben isim soyisim li kanal altında telif denemeleri yapıyorum bir süre once bu kanalım kapandı, ve diger alt kanallarımın tumu de ihtar olsun olmasın 2 gün sonra tümü kapandı.

şimdi sıkıntılarım şöyle,
1. bu ana kanalı silemiyorum öyle bir buton yok sadece g+ kapatınca videolar gizleniyor.
2. forumdaki tüm g+ ları denememe ve 2 gun beklememe ragmen alt kanalların para kazanmalarını acamadım hala kırmızı lar.

rica etsem, konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam geçmiş olsun ben o seviyelere yükselemedim ama bakıyorum da sizin gibi kazanmaya başlasak da kendini bilmezler yüzünden yine keyfimiz kaçacak.

Ayrıca millet neler kazanıyormuş günlük 2.200 lira falan

çok pis oturuyor insanın içine kanal kapanınca çok kötü durum bir yandan da tecrübe ediniyoruz ne tür videolardan kapanıyor vs.

benimde 100-150 getiren kanal uçtu gmaile baktım meğersem flagdanmış benimkide bunlar grup herhalde anında kapanıyo kanal...

aynen grup halde bi gönderdi mi o kanal ifla olmuyor çizgifilme gelmişti benimde geçenlerde ne alakaysa:o gerçi çizgi film sektörü de bitti :rolleyes: Bi arkadaş diyo du inci den saldırı falan mı alıyoruz:D

[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] a daha geçen pm attım geçmiş olsun diye hatta korkudan video bile atamıyom demiştim video atmadıgım halde sonuç burda kimse yakalarsam öpücem valla :D

Bu topluluk ihtarı sanırım kuvvetli kanallarda çok kolay işlemiyor,8000 aboneli kanalımda birileri sürekli flag çekiyor ama youtube uyarı vermek yerine sadece yaş kısıtlaması getiriyor videoyu silmiyor,beğeni miktarlarıda yüksek videoların,hiç bir standartı yok bu işin youtube keyfe keder iş yapıyor.

Doğru düzgün kontrol etmeyeceksen kaldır bu seçeneği boş yere milletin canını yakıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri