Günde 3$-20$ arası kazanmak isteyenler buraya ! çok basit bir iş !

• Kullanıcı qtolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
cashfiesta yi zamaninda bende denedim odeme yapmayan bir sistem.Clickbank suan icin satis ortakliginda en karlisi ama sistemini bilene.

Merhaba arkadaşlar..
Şimdi size pc başında boş boş otururken yapabileceğiniz çok basit bir şey tanıtacagım. Sistemin adı cashfiesta. Verdiğim linklerden üye olup size gösterecegi programı download edeceksiniz ve acacaksınız. Boyutu çok küçük ve her hangi zararlı dosya vs. yok. Daha sonra program üstte kendisini banner şeklinde bir yere yerleştircek ve reklam göstermeye baslıycak. Sizde hiç bişey yapmadan işinize devam edebilceksiniz. 20 25 dakikada bir tıklıycaksınız devam etmesi için o kadar. 1 saatte yaklasık 1$ kazandırıyor. Daha çok kazanmak için kendi hazırladıgım yöntemler var ve günde 15 16$ görülebiliyor. Refimden üye olanlara anlatacagım bunları.
Sistemi isteyen araştırabilir kesinlikle ödeme yapıyor ve kesinlikle güvenilir site. milyonlarca üyesi var.

Refimden üye olacak olanlar mesaj atsın yapamadıgı yerde her türlü yardımcı olurum. Refimle üye olduktan sonra mesaj atın taktikleri söyleyim günde en az 5 10$ arası kazanmaya baslayın.

EDİT: ARKADAŞLAR ÜYE OLURKEN KESİNLİKLE TÜRKÇE KARAKTER KULLANMAYIN !

Refli Üyelik ve Daha ÇOK KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN
refsiz üyelik için tıkla

refimden üye olanlar mesaj olarak kullanıcı adını yazsınlar bilemediği noktoları daha iyi kazanma taktiklerini ws. anlatıyım.

Bol kazançlar iyi günler.

Bunu 4 yıl önce denedim ödeme falan alamadım .

Vds alip baglasak kara gecermiyiz:))

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Hocam amacım konu baltalamak değil samimi bir şekilde yazıyorum, yt işinden önce bunlarla çok haşır neşir oldum, ama bu işin yalan olduğunu kendım denedım 5 referansla yaprım 540 500 dolar oldu, farklı makınelerdi tabıkı bunlar ve farklı ipler, çalıştığımız firmalardaki serverlara kurmuştum yazılımı, sonucu hüsran yalan yani. Yine sen kazandıysan bişey helal olsun sana.

Hacı sende hergün yeni bi icat çıkarıyon ya eski konularına baktımda :rolleyes:

üni ögrencisi olunca çok para lazım hocam ya :) valla her yoldan 2-3 dolar kazanmaya basladık sonumuzda hayırlısı bakalım :)

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:10 ----------

Yorumlarınız için teşekkürler haklı olabilirsiniz. Suan 2-3 güne 50$'ı tamamlıycam ve deniycem çok az kaldı

10 yıl önce görmüştüm. Scam diye biliyorum. ödeme yapmıyor du. Siz alırsanız ödemeyi gösterin dekontu.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri