Günde 3$-4$ Kazandıran Partnerli Kanalımı Satıyorum

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owen

Yasaklanmış
Güncelleme gerekmeyen bir kanal ve videoların düzenlemesi gibi işlemleri tarafımca yapıldı. Herhangi bir kanaldan çalınma video yok. Awesomeness ağında ve yaklaşık 10-12 günlük bir kanal. Herhangi bir telifi, eşleşeni, ihtarı yok. Tüm videolarda dolar yanıyor ve ünlem gelme gibi durumu yok. 3$ bırakıyor en az. 10-12 abone de mevcut. Bu rakam sürekli ama yavaş yavaş artıyor. Doğrulanmış kanal ve gerçek isime sahip bir kanal. Yani kankamın kanalını satışa sunuyoruz. Satış sebebimiz ise ev kirası.

Fiyatımızda makul: 400 Türk Lirası.
Almak isteyen ciddi kişilere kanalın istatistikleri gösterilir. Herhangi bir url verilmez.

Güncelleme gerekmeyen bir kanal ve videoların düzenlemesi gibi işlemleri tarafımca yapıldı. Herhangi bir kanaldan çalınma video yok. Awesomeness ağında ve yaklaşık 10-12 günlük bir kanal. Herhangi bir telifi, eşleşeni, ihtarı yok. Tüm videolarda dolar yanıyor ve ünlem gelme gibi durumu yok. 3$ bırakıyor en az. 10-12 abone de mevcut. Bu rakam sürekli ama yavaş yavaş artıyor. Doğrulanmış kanal ve gerçek isime sahip bir kanal. Yani kankamın kanalını satışa sunuyoruz. Satış sebebimiz ise ev kirası.

Fiyatımızda makul: 400 Türk Lirası.
Almak isteyen ciddi kişilere kanalın istatistikleri gösterilir. Herhangi bir url verilmez.

Hocam doğrulanmış kanal derken tik işareti çıkanmı ?

İnsanlar doğru düzgün soru sorunca ukalaca cevap vermek adetten olmuş galiba. Karışmayım diyorum ama herkes yapıyor bu terbiyesizliği. Alacak olsam da almam böyle konuşan bir şahıstan kanal ya da başka bir şey. İnsanın ticari bir saygısı olmalı önce.

kanal satışını formata uygun girin...
yoksa satış silinir...
üslupdan hiç bahsetmiyorum bile...
1 tane kanal resmi yok diye sormuşlar,biraz sakin olalım...

He, tik işareti çıkan kanalı 400 TL ye satıyorum. Başka satan varsa da 1 uçak dolusu ben alayım.

Bu nasıl ukalaca bir cevap doğru düzgün sorulmuş soruya bu şekilde cevap vermekte neyin nesi ? Satış yapmanında bi adabı vardır insanları azarlamak kimsenin haddine değil. Burası bir forum satış konunuzda sorulan bir soruyu cevaplamayabilirsiniz ancak böyle cevaplar vermek kimsenin haddine olmadığı gibi sizinde değil.

Şu üslup konusuna forum yöneticileri bir el atmalı böyle adamlar insanı forumdan soğutuyor.

Kategorisi nedir?

İnsanlar doğru düzgün soru sorunca ukalaca cevap vermek adetten olmuş galiba. Karışmayım diyorum ama herkes yapıyor bu terbiyesizliği. Alacak olsam da almam böyle konuşan bir şahıstan kanal ya da başka bir şey. İnsanın ticari bir saygısı olmalı önce.

Haklısınız, biraz sert yazmışım ama bu işi bilenler veya bu iş ile ilgilenenler bilir ki doğrulanma işareti (tik, click) almış bir kanalı başlı başına 400 TL ye satmak gibi bir durum herhangi bir şekilde söz konusu olamaz. Eğer bu işi bilmiyorsa zaten kanalı satmam bile, bilmeyenler genelde baş ağrıtıyor. Bu niyet ile yazmıştım. Sorduğu soru ise bana garip ve saçma geldi. Siz de biraz düşüp kendinizi benim yerime koyabilirsiniz.

kanal satışını formata uygun girin...
yoksa satış silinir...
üslupdan hiç bahsetmiyorum bile...
1 tane kanal resmi yok diye sormuşlar,biraz sakin olalım...

Liste şekilde yazmadım. Şablonu açtığım bölümde göremedim. Şablonda istenecek tüm bilgiler ise düz yazı şeklinde mevcuttur.

Bu nasıl ukalaca bir cevap doğru düzgün sorulmuş soruya bu şekilde cevap vermekte neyin nesi ? Satış yapmanında bi adabı vardır insanları azarlamak kimsenin haddine değil. Burası bir forum satış konunuzda sorulan bir soruyu cevaplamayabilirsiniz ancak böyle cevaplar vermek kimsenin haddine olmadığı gibi sizinde değil.

Haklısınız, biraz sert yazmışım ama bu işi bilenler veya bu iş ile ilgilenenler bilir ki doğrulanma işareti (tik, click) almış bir kanalı başlı başına 400 TL ye satmak gibi bir durum herhangi bir şekilde söz konusu olamaz. Eğer bu işi bilmiyorsa zaten kanalı satmam bile, bilmeyenler genelde baş ağrıtıyor. Bu niyet ile yazmıştım. Sorduğu soru ise bana garip ve saçma geldi. Siz de biraz düşüp kendinizi benim yerime koyabilirsiniz.

Şu üslup konusuna forum yöneticileri bir el atmalı böyle adamlar insanı forumdan soğutuyor.

Kategorisi nedir?

Kategori bilgisi vermiyorum.

Hocam kategori veremeyeceğini biliyorum fakat içerik ne tür bir içerik yani bizim satın aldıktan sonra devam ettirebileceğimiz bir içerik mi? Günlük izlenim kaç? İzlenimler hangi ülkelerden? Kanalın dili nedir ? BGBM kaçtır? Bu bilgileri ister konuya isterseniz Ö.M olarak yollayabilir misiniz?

[MENTION=4931]Sky4Line[/MENTION] , hocam yazınızın tamamını kalın yazmayın, yasak.

[MENTION=1896]Owen[/MENTION] , hocam uslubunuza dikkat edin, eğer satış yapacaksanız size sorulmuş sorulara ticaret ahlakının gerektirdiği gibi cevap verini aksi halde konunuzu kapatacağım.

+ Satış şablonuna uygun olarak konunuzu düzenleyiniz.

awe kanalları içindeki paranin yarisina satıyorlar sen ucmussun

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], potansiyel magduriyetleri engellemek icin artik kanal satis islerine de bir duzenleme gelse iyi olacak. Surekli benzer konular aciliyor. 10 gunluk kanal satisi mi olur yahu.

Kanal gunluk $xx kazandiriyor demek icin, kanalin en az 2-3 aylik olmasi ve o parayi duzenli olarak kazandirmasi gerek.

Eger partner hesaptan bahsediyorsak, hele ki awe ise, (fikrimce) hesabin daha once odeme almis olmasi sarti gerekli.

Bu mantikla gidersek, acayim bos kanal, awe partnerlik aldiktan sonra risksiz abuk subuk videolarin uzerine yukleyeyim dizileri maclari, 2-3 gun sonra riskli icerigi kaldirayim, kanal gunde $10 kazandiriyor diye satayim.

Yasi 3 aydan kucuk olan kanalin satisinin yasaklanmasi taraftariyim. Buyrun oylayalim, bakalim uyeler ne diyor.

800 liraya kanala talibim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri