Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6-7 saate çıkarman daha iyi olabilir. İşlerinden 1-2 saat eksilt bence. Uyku düzensizliği yaşarsan saçın dökülebilir meselaBen yaşadım çünkü
))
Baş ağrısı yapmıyorsa sıkıntı yok baş ağrısı yapıyorsa vardır hocam
gözüm 2 derece miyop oldu yav uyumamaktan. Ama havası yetiyor lakabım mark zuckerberg![]()
Hocam valla yapmak istiyorum ama olmuyor ya zaten akşam geliyorum azaltmam için gelir gelmem uyumam gerekiyor o da mümkün değil![]()
Gözünüz hariç bir zararı oldu mu hocam![]()
Günde 3-4 saat uyumak uzun süre zarfında beyne ciddi hasarlar veriyor. Ve günde 3-4 saat uyumak insan vücudunun %100 bir şekilde tamir edilmemesine yol açıyor. Uyku gibi bir nimet vermiş bize Rabbimiz keşke değerini bilip zamanında uyuyabilsek. Benim şu an uyumam gerekirdi çünkü gece uykusu hiç bir şeye benzemiyor bilimsel kanıtlanmış bir şey bu neyse ben gidip uyuyayım barihepsi kendi araştırmalarımdır bende zamanında araştırdım
Oldu hocam ya her yerimde sivilce çıkıyor durduk yere kaşınıyorum falan stresten heralde.
![]()
Hocam ama şöyle bir kitap vardı günde 3 saat uykunun yeterli olacagı yazıyordu. Ünlü bilim adamları falan örnek verilmiş hatta
---------- Spam Engelliyici 03:25 ---------- Önceki Mesaj 03:24 ----------
O bendede var ya uykusuzlukdan mı acaba durduk yere kaşıntı ve kucuk kabarıklar var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.