Günde 3-4 Saat Uyumak

haftanın bir günü 7 saat olmak üzere ,kalan 6 gün 5 saat uyurum,bence 3-4 saat zararlı..

5.30 da yattım 8.30 da kalktım 2 saat mal gibi gezdim şimdi gayet iyiyim :)

Bitap12044.jpg

Hocam ama şöyle bir kitap vardı günde 3 saat uykunun yeterli olacagı yazıyordu. Ünlü bilim adamları falan örnek verilmiş hatta

Şu forumdakilerin yarısından fazlası bile erdal demirkırandan daha akıllıdır.
Uyku konusuna gelince bunlar hep rahatlıktan oluyo insan memur olunca o uykuyu öyle bi arıyor ki :)

Yaklasık 6 senedir gece 3 gibi yatar 06.15 te uyanip dusa girerim
Her sene oldugum check up ve kontrollerde gözde dahil hic bir sorunum cıkmadı ancak gece uykuma ek olarak öglenleri 12.00-02.00 arası maks 1 saat 15dk min 20dk uyurum bahar yorgunlugu v.b dısında daima dinc hissederim kendimi ve bu sebeple hic bir sorun yasamadım
Aksine 5 saatin üstünde uyudugum zaman basım agrımaya basliyor salak gibi oluyorum son iki senedir.

Tapatalktan yollandı.

uyku ihtiyaci bunyeden bunyeye ,aliskanliklara gore ,hucresel duzeyde yorgunluga,psikolojik duruma vb etkenlere gore degiskenlik gosterir.eger beyin aktiviteleriniz guncel ve hareketli ve bir ise motiveyseniz uykunuz gelmez,vucut duzenli olarak kana adrenalin birakir .eger fiziksel olarak cok yorulmuyorsaniz gun icinde 3-4 saatlik uyku yeterlidir . kasintilarin nedeni hucresel duzeyde yorgunluk ya da psikolojik olabilir.

2 den önce yatarsam yatagımda dans ediyorum resmen sağa dön sola dön uyumıyorum ki abi ilaç mı kullansam işim olmadıgı zaman 2 3 günde bir 11 gibi ilacı atar uyurum depolarım uykuyu :D

ayni durumdayiz hocam bende 3den önce uyuyamiyorum, birde saat 12 den sonra bana bir dinclik geliyor daha bir enerji dolu oluyorum hic uyuyasim gelmiyor ama böyle yapmak iyi degilmis biran önce bu uyku sorununu düzeltmeye calisacam ben

Uyku deneyini gordugumden beri uykuma ozen gosterir 6-8 saat uyurum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri