Günde 500$ Kazanan Partner Kanala,Topluluk :)

tek tesellimiz agustosu kurtarmak eylulu de kurtarirsak tamamdır :D gerci sıkıntı yok 1 giderse 10 gelir.

Son düzenleme:
Hocam hep aynı kategori ve benzzer içerikli kanallarsa eğer 2 hafta içinde bir topluluk daha alman muhtemel gibi beklerken bir anda bakarsın kanal uçmuş İnşallah basına gelmez. Videoları göremediğin içinde gizliye alma durumun olduğunu sanmıyorum. Hayırlısı olsun kapanmaz İnşallah .

2 hafta süren var. Bu süre içerisinde topluluk gelirse kanal spamdan kapanır. Partner kapattığın kanalların parasını ödüyorsa ve riski göze alamıyorsan kanalı kapat gitsin. Sonuçta spamdan kapanması ayrı senin kapatman ayrı birşey bu şekilde en azından kazandığın parayı alırsın.

Kapanırsa parasını alamaya bilir o yüzden videoları sil diyoruz zaten gerçi silmiş arkadaş inş alırsın

bendede böyle kanal vardı şimdi senin videoyu görünce baktım açılmış yasak.Videoma yaş kısıtlaması gelmiş parası açık ama hiç kazandırmamış gözüküyor sebebini bilen varmı beyler para kazanması açık ama reklamda çıkmıyor

dün supervisor ile konuştum musicnations telefonda alırsanız buraya yazarsınız ama o ödeme gelmez.

Kendisi dedi yüksek kazançlar incelemeye takılıyor diye nedeni de yüksek cpm bilmem anlatabildim mi hocma.

bende konuşuyorum geçiştirme için herkese aynı şeyleri söylüyorlar ama bak sen ne demişsin not paid olması ödenecek anlamına gelmez demişsin

yani incelemeye takılmamış tedbunny in ödemesi not paid yazıyormuş ödenmeyecek mi diyorsun ?

aman sakın youtube ödemez deme çünkü ben defalarca ödeme aldım ödüyor çünkü :) sadece not paid durumundan nasıl bu kadar eminsin diye soruyorum ?

bende konuşuyorum geçiştirme için herkese aynı şeyleri söylüyorlar ama bak sen ne demişsin not paid olması ödenecek anlamına gelmez demişsin

yani incelemeye takılmamış tedbunny in ödemesi not paid yazıyormuş ödenmeyecek mi diyorsun ?

aman sakın youtube ödemez deme çünkü ben defalarca ödeme aldım ödüyor çünkü :) sadece not paid durumundan nasıl bu kadar eminsin diye soruyorum ?

dostum o bloke olacak şimdi not paid yazıyor doğru

sen tek kanaldan 8 bin dolar alacağını düşünmüyorsun heralde :D Spamla. 1 aylık kazanç.

Eminim dostum o ödeme gelmez. Ben defalarca konuştum aynı şeyi söylemiyorlar telefonda görüştüm üst düzey yetkilisi ile de görüştüm şirketin.

Evet Youtube parayı ödüyor ama onay vermiyor onayı verdikten sonra yolluyorlar.

Ayrıca Youtube'Un ödemediğini son zamanlarda görüyoruz hocam Adsense :) Yani ödemeyebiliyor.

Son düzenleme:
dostum o bloke olacak şimdi not paid yazıyor doğru

sen tek kanaldan 8 bin dolar alacağını düşünmüyorsun heralde :D Spamla. 1 aylık kazanç.

Eminim dostum o ödeme gelmez. Ben defalarca konuştum aynı şeyi söylemiyorlar telefonda görüştüm üst düzey yetkilisi ile de görüştüm şirketin.

Evet Youtube parayı ödüyor ama onay vermiyor onayı verdikten sonra yolluyorlar.

Ayrıca Youtube'Un ödemediğini son zamanlarda görüyoruz hocam Adsense :) Yani ödemeyebiliyor.

iyi ki ödenenleri yazmıyoruz yoksa onları da cin gibi takip edeceksiniz :)

bol keseden eminsin ama neden olduğu meçhul herkesin bildiği şeyleri sıralıyorsun :)

neden not paid bloke olacak diyoruz sen evet olacak diye cevaplıyorsun :) bende bir şey biliyorsun sandım boşuna yazdım

Son düzenleme:
[MENTION=11207]specialseko[/MENTION] mn ve freedomdan 7 8 bin dolar alan 1 2 kisi gormustum paylasmislardi forumda bence kesinlikle sans.Ayriyetten 1 ayda 1 kanal ile 7 8 bin dolar alan bu forumda cok vardir.İnşallah alırsın parayı [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION] hocam.

[MENTION=11207]specialseko[/MENTION] mn ve freedomdan 7 8 bin dolar alan 1 2 kisi gormustum paylasmislardi forumda bence kesinlikle sans.Ayriyetten 1 ayda 1 kanal ile 7 8 bin dolar alan bu forumda cok vardir.İnşallah alırsın parayı [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION] hocam.

ben ödeneceğini düşünüyorum çünkü zaten network öderiz demiş dashboarduna koymuş ama sekoya göre son dakikada numara yapacaklar ve bundan kesinlikle emin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri