Günde Kaç saat çalışıyorsunuz?

20 :p

nefes alma ihtiyacımı ve geri kalan ihtiyaçlarımıda 4 saate sığdırıyorum. :D

Ahh emekçi kardeşim Avrıpadaaa bu işler böyle değil adamlar 8 saatten 1 dk fazla çalışmıyor gel senide sendikalı yapalım Yutup-SEN :D

1 gün 30-40 saat falan olsaymış iyi olacakmış

haftada max 4-5 saat. geri kalanı forumda gezme vs.

21 saat uyku olmasa 24 saat durmaksısın çalışsak yetmicek zaman

günde 5-6 saat belki çalışıyorum ama kazanamıyorum bu ara doğru düzgün.

Günde 10 kanaldan 20 kanala çıkardım. Oda çok zamanımı alıyor :D Çekilecek kanalları bul , kanal aç , videoları yükle , para kazanmayı aç , takip et ( eşleşen vs. varsa farklı içerik ara.) baya bir zaman tutuyor bunlar :D

Not : Yeri geliyor 10 kanalla devam ediyorum :D

Günde 10 kanaldan 20 kanala çıkardım. Oda çok zamanımı alıyor :D Çekilecek kanalları bul , kanal aç , videoları yükle , para kazanmayı aç , takip et ( eşleşen vs. varsa farklı içerik ara.) baya bir zaman tutuyor bunlar :D
hocam o kadar kanal nereden buluyorsun :D

Surekli online oluyorum ama çalıstıgım 2 saati geçmez çalışmak için ofise geçmeyi düşünüyorum.Var mı benim gibi evden çalışamayıpta ofise geçince işleri yoluna koyan.

Şu ytpara.com olmasa yt ye daha fazla zaman ayıracağıda.
Hastalık gibi bir şey işte...

1 aydır çalışmıyorum 2 kanala bağlandım kaldım onlar patlarsa yeniden çalışmaya başlarım :D

ytparada geçirdigim zaman,youtube ile ugraştıgımdan çok sanırım :D youtube ile kimi zaman 25-30dk,kimi zamanda 1 saat ugraşıyorum.erindigim,hiç ugraşmadıgım zamanlarda oluyor tabi.bu aralar sürekli dizi,film izliyorum ve nasıl olduguna inanamadıgım şekilde pcde oyun oynuyorum :D (warband),her fırsatta çıkıp çarşıda dolaşıyorum...önce [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] un da söyledigi gibi akşam 21:00,22:00 sularında kahvaltı yaptıgım oluyordu.sonra sabah erken kalkmaya alıştım böyle oldu :D

ytparada geçirdigim zaman,youtube ile ugraştıgımdan çok sanırım :D youtube ile kimi zaman 25-30dk,kimi zamanda 1 saat ugraşıyorum.erindigim,hiç ugraşmadıgım zamanlarda oluyor tabi.bu aralar sürekli dizi,film izliyorum ve nasıl olduguna inanamadıgım şekilde pcde oyun oynuyorum :D (warband),her fırsatta çıkıp çarşıda dolaşıyorum...önce [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] un da söyledigi gibi akşam 21:00,22:00 sularında kahvaltı yaptıgım oluyordu.sonra sabah erken kalkmaya alıştım böyle oldu :D

hocam oynadığın oyun nasıl online oynanıyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri