Günde Kaç Video Atıyorsunuz?

Arkadaşlar işi bileceksiniz ama yapmayacaksınız:) bize ünlem falan işlemiyor herşeyin bir açığı yolu var bunu aslında herkez biliyorsa kimse çıkıpta ünlem çözüm diye yazmaz videoları part olarak atısıyon mesela 300 video sabah atarım min. 250 tanesi $ yazar gerisini salla zaten aksama oturur paraları sayarım

Kafa basmıyo çözemiyoz :D ah ünlem ah eski günlerimi verin bana parayı çuvalla alacam

mesela spor secersiniz videonuz 1ay sonra ünleme düşecekse kişisel bloglarda 4 ay sonra ünleme düşür gibi...

bu kısmı anlamadım :) blog ne alaka ?

---------- Mesaj saat 21:10:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:10:19 civarında gönderildi. ----------

Kafa basmıyo çözemiyoz :D ah ünlem ah eski günlerimi verin bana parayı çuvalla alacam

Eski Günlerin Değerini Bilemedik Oh Olsun Bize :D

12 martta çektiğim fotoydu dur sana bir güzellik yapacam şimdi

adsenseyide koyayımda yanlış anlasılmasın bundan sonra ayaktan koldan bacaklardan bahsederken karsında kimvar arastır öyle konus ;)

inanmak zorunda değilim egonu tatmin etmişsindir sanırım :D

olay gövde gösterisine dönmüş.görmemişliğin alemi yok.

kanal başı 100 video atıyorum hocam bu arada.yani günlük 100 yeterli fazlası zarar

Ayda 1 veya 0 video atıyorum. Aylık %60 kazancım 80-150$ civarı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri