Güne iyi haberle Başladık

• Kullanıcı CrystalNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bende gazetede bisey var sandin nasil baslik o ...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Demek istediğim Kanalınızın durumu ve sizin bağlantı birimleriniz çok önemli. Bendeki az aboneli daha önceden telif yemiş topluluk yemiş ama sonradan hepsi temizlenmiş bir kanaldı. Sıkıntıda olan arkadaşlara özelden yardımcı olabilirim. Ancak kanalınızın kriterlerini öğrenmem gerekicekki Youtube ekibi ile buna uygun olarak bağlantıya geçeceğiz. Kategori çalacak kanal kopyalacak diye düşünen arkadaşlar hiç yardım istemesin

Kardeş itirazları ingilizce mi yaptın Türkçe mi acaba?

Bir de o bağlantı birimleri nedir, yani form harici neler yaptın.

Bunları buradan paylaş herkes duysun yani bunun sana ne sakıncası olabilir anlamadım?

3 yıllık üyesin açtığın ilk konu bu olmuş, tabiri caizse forumdan hep almışsın hiç vermemişsin. Kırk yılın başı belki bir iyiliğin olacak foruma, onda da bi triplere girmişsin falan.

su forumda faydalı bir konu goremiyecem sanırım

Kardeş itirazları ingilizce mi yaptın Türkçe mi acaba?

Bir de o bağlantı birimleri nedir, yani form harici neler yaptın.

Bunları buradan paylaş herkes duysun yani bunun sana ne sakıncası olabilir anlamadım?

3 yıllık üyesin açtığın ilk konu bu olmuş, tabiri caizse forumdan hep almışsın hiç vermemişsin. Kırk yılın başı belki bir iyiliğin olacak foruma, onda da bi triplere girmişsin falan.

Arkadaşlarında dediğine göre zaten - 5 güne patlıyormuş hocam vazgeçtim yardım etmekten. Nede olsa kapanır hesabı...

Forumda alıp sattığım yada bilgisine muhtaç olduğum biri birileride yok. buraya anca yararım olur bişeyide alıp gitmeyiz sen takma bukadar.

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

bu konu neden açıldı hala anlamış değilim :) güne zaten iyi başlamıştım bu konuyu görünce günüm kötüleşti :)

Kanalı benimki gibi kapanan arkadaşlar yardımım dokunur dedim okadar zamandır üyeyiz. Yok bikaç güne patlar yok hep alıp gitmişizya.. ne diyelim sağlık olsun

Arkadaşlarında dediğine göre zaten - 5 güne patlıyormuş hocam vazgeçtim yardım etmekten. Nede olsa kapanır hesabı...

Forumda alıp sattığım yada bilgisine muhtaç olduğum biri birileride yok. buraya anca yararım olur bişeyide alıp gitmeyiz sen takma bukadar.

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

Kanalı benimki gibi kapanan arkadaşlar yardımım dokunur dedim okadar zamandır üyeyiz. Yok bikaç güne patlar yok hep alıp gitmişizya.. ne diyelim sağlık olsun

tam komedi olmaya basladı konu :D

bu konuyu acarken forumun sana hem konu uzerinden hemde ozel msj dan yardım isteyeceklerini ve sorular soracagını bilmen gerekir diye dusunuyorum. nede olsa yakın zamanda forumda bir cok kisinin kanalı ve kanalları kapandı. bi ton konu acıldı kanal kapanmaları ile ilgili.

sana soru soruyorlar ve verdigin cevap soruyla alakasız gecistirici cevaplar veriyorsun. ozelden yardımcı olayım diyorsun.

bir arkadas acılıyor sonra bir kac gune kapanıyor demis. bunda alınacak birsey goremiyorum. kimse seni suclamıyor. bos yere icerlenmissin.

katip arkadasımızda espirili bir mesaj yazmıs ve sen yine yanlıs anlamıssın.

not: ihtiyacı olmayan bu foruma takılmaz

tam komedi olmaya basladı konu :D

bu konuyu acarken forumun sana hem konu uzerinden hemde ozel msj dan yardım isteyeceklerini ve sorular soracagını bilmen gerekir diye dusunuyorum. nede olsa yakın zamanda forumda bir cok kisinin kanalı ve kanalları kapandı. bi ton konu acıldı kanal kapanmaları ile ilgili.

sana soru soruyorlar ve verdigin cevap soruyla alakasız gecistirici cevaplar veriyorsun. ozelden yardımcı olayım diyorsun.

bir arkadas acılıyor sonra bir kac gune kapanıyor demis. bunda alınacak birsey goremiyorum. kimse seni suclamıyor. bos yere icerlenmissin.

katip arkadasımızda espirili bir mesaj yazmıs ve sen yine yanlıs anlamıssın.

not: ihtiyacı olmayan bu foruma takılmaz

Benim espiri anlayışım kara mizahidir biraz. Alındığım yok hocam. Sonuç kalıcı olurda kanalım kapanmaz ise Başta özgün çalışan arkadaşlara bu konu üzerinden yardımcı olacağım.

Hele aradan ustaların dediği gibi 3-5 gün geçsin dedim. kimseyi boşuna heveslendirip sonra yine üzmeyelim durduk yerde. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri