Güneydoğu avrupa turu 22 haziran – 4 temmuz

deeper

Kayıtlı Üye
bu forumla hiçbir etkinlik yapılmaz. herkes ya çok bilmiş ya organizatör !

Son düzenleme:
Zaman olsada gelsek
Çok güzel bir Gezi olurdu
Katılanlar bol bol resim çeksin ..

şu schengen olayına o kadar uyuz oluyomki insanın hevesi kaçıyor ya, en merak ettiğim ülkelerin başında geliyor ispanya ardından brezilya, oohhh latinooo sambaaaa :D

şu schengen olayına o kadar uyuz oluyomki insanın hevesi kaçıyor ya, en merak ettiğim ülkelerin başında geliyor ispanya ardından brezilya, oohhh latinooo sambaaaa :D

hocam bende shengen yüzünden çıkamıyodum vize alması zor + pahalı ama bu tur sağolsun shengen derdi yok festival olduğu için gri (hizmetli) pasaportuyla çıkıyoruz ;) bu arada brazilyaya vize yok die biliorum

hocam bende shengen yüzünden çıkamıyodum vize alması zor + pahalı ama bu tur sağolsun shengen derdi yok festival olduğu için gri (hizmetli) pasaportuyla çıkıyoruz ;) bu arada brazilyaya vize yok die biliorum
aynen brezilyaya yok ama uçak biletleri ateşş pahası, aa öyle birşey varmı ki ya, festival diye gri pasaport bilmiyordum hiç bunu hocam, bi bakayım netten

aynen brezilyaya yok ama uçak biletleri ateşş pahası, aa öyle birşey varmı ki ya, festival diye gri pasaport bilmiyordum hiç bunu hocam, bi bakayım netten

bak hocam. halk oyunları federasyonu resmi dansçısı olarak fevtivale katılma amacıyla tarafımızdan alınacaktır. yani siz 140-150 TL civarı bi bedele vize sorunu olmayan pasaport sahibi olacaksınız. tabi bu pasaport 6 ay süreli. turdan geldiğinizde bu pasaport bizde kalacaktır birdaha onu kullanma şansınız yok.

Geçen yaz yaklasık 2.5 - 3 bin TL ye 22 günlük interrail yaptım bunun yerine şiddetle avrupayı istediğiniz gibi trenden trene atlayıp gezmenizi tavsiye ederim.Özgür ruhlu olan insan, bağlı olmak istemez kendi deneyimini kendi yaşar , yeni ırklar yeni kültürler vs.. ..nedense böyle turlara biraz karşıyım

Geçen yaz yaklasık 2.5 - 3 bin TL ye 22 günlük interrail yaptım bunun yerine şiddetle avrupayı istediğiniz gibi trenden trene atlayıp gezmenizi tavsiye ederim.Özgür ruhlu olan insan, bağlı olmak istemez kendi deneyimini kendi yaşar , yeni ırklar yeni kültürler vs.. ..nedense böyle turlara biraz karşıyım

hocam dediğin şekil tabikide daha güzel ;) ama bu turda vize,kalacak yer,ulaşım vs sorunlar yok en büyük artısı, 2 yıl önce aynı bu turla makedonya,macaristan,polonya,çek cum.,italya,hırvatistan,yunanistan turuna gittim hayatım boyunca unutamam heralde çok eğlendik. grup halinde gittiğin için eğlence kat kat artıyor , gerçekten interrailden bir farkı yok tek fark rotayı sen belirleyemiosun turun programı belli..

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz tur bu olmasın ? Üstelik 549 Euro'ya.

SUMMER BREAK

3 veya 4 kişilik oda mantığından kasıt bildiğin hostel hayatı. Siz hem 1000 Euro'ya satmaya çalışıyorsunuz hem de tur programı içerisinde Fransa ve Monaco yok.

Kısacası bu tur, tek kişi gidecek birisi için 1000 + 200 Euro yerine 549+200 Euro'ya mal olur. (diğer vize vs masraflar hariç)

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz tur bu olmasın ? Üstelik 549 Euro'ya.

SUMMER BREAK

3 veya 4 kişilik oda mantığından kasıt bildiğin hostel hayatı. Siz hem 1000 Euro'ya satmaya çalışıyorsunuz hem de tur programı içerisinde Fransa ve Monaco yok.

Kısacası bu tur, tek kişi gidecek birisi için 1000 + 200 Euro yerine 549+200 Euro'ya mal olur. (diğer vize vs masraflar hariç)

hocam şurda bir yanlış anlaşılma var ben birşeyi satmaya çalışmıyorum, bende bu tura para vererek katılıyorum yani benim cebime bu turdan para girmeyecek burada bi anlaşalım. bu yolladığınız tur programının bizimle bir alakası yok kendinizde yazmışsınız fransa ve monaco yok diye ! ilk mesajda yazdığım gibi bu festivaller her sene yapılıyor ve herşeyi arkadaşım ayarlıyor. ben sadece burada yazarak gelmek isteyen 3-5 arkadaş olur hem tanışır hem beraber eğleniriz maksatında yazdım. neyse bu konuyu açmakla hata yaptık heralde herkes nereye isterse oraya gitsin arkadaşlar admin arkadaşlar konuyu kilitleyebiliriz..

[MENTION=37380]deeper[/MENTION]

turdan geldiğimizde bu pasaport sizde kalacaktır?

bu nasıl oluyor dostum, yasal mı bu şekilde birisinin pasaportuna el koymak?

[MENTION=37380]deeper[/MENTION]

turdan geldiğimizde bu pasaport sizde kalacaktır?

bu nasıl oluyor dostum, yasal mı bu şekilde birisinin pasaportuna el koymak?

mesajlarda açıkladım ama anlamadınız heralde. pasaport zaten 6 AYLIK hizmet pasaportu olacağından turdan geldikten sonra bizde kalıp emniyete iade edilecekler.

ayrıca ben bu tura aracı olmaktan vazgeçtim dostum herkes bilmiş herkes organizatör kim nasıl istiyosa öyle gitsin ;)

hocam şurda bir yanlış anlaşılma var ben birşeyi satmaya çalışmıyorum, bende bu tura para vererek katılıyorum yani benim cebime bu turdan para girmeyecek burada bi anlaşalım. bu yolladığınız tur programının bizimle bir alakası yok kendinizde yazmışsınız fransa ve monaco yok diye ! ilk mesajda yazdığım gibi bu festivaller her sene yapılıyor ve herşeyi arkadaşım ayarlıyor. ben sadece burada yazarak gelmek isteyen 3-5 arkadaş olur hem tanışır hem beraber eğleniriz maksatında yazdım. neyse bu konuyu açmakla hata yaptık heralde herkes nereye isterse oraya gitsin arkadaşlar admin arkadaşlar konuyu kilitleyebiliriz..

Hocam ben sana bu işten bir kar sağlıyorsun diye bir şey söylemedim. "Satmaya çalışıyorsunuz"dan kastım, buraya bir konu açmışsınız ve insanların beğenisine sunmuşsunuz. Konu sahibi olduğunuz için bu lafı kullandım.

Ayrıca ben de insanları bu tura büyük ölçüde benzer daha hesaplı bir tur olduğunu göstermeye çalıştım. Sonuçta forumda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Gitmek isteyen varsa neden fazla ödesin ki? Buna katkıda bulunmaya çalıştım.

Yoksa sürekli yurt dışı gezileri yapan birisi olarak, eğer konunu baltalamak amacında olsaydım, benim yaptığım gibi, tur şirketlerinden bağımsız seyahat etmeyi kesinlikle önerirdim burada.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri