Günlerce Uyumazsak Ne Olur?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
ben en fazla 40 saat uykusuz kaldım 30 dan sonra uykun kaçıo 38 den sonra falan hiç kalmıo ama kafayı vurdunmu dayak yemiş gibi uyuyon

ben en fazla 40 saat uykusuz kaldım 30 dan sonra uykun kaçıo 38 den sonra falan hiç kalmıo ama kafayı vurdunmu dayak yemiş gibi uyuyon

İyi dayanmışsın hocam valla ben 24 saatten sonra istemsiz gülmeye başlıyorum :)

işde zorunlu mesai vardı ciddi bi durum oldu için kalmıştım o şekilde ama inanılmaz bi gündü ertesi günde sabah 9 da işdeydim :) kabus gibi ve günlerden salıydı ! :D

bende ramazan ayında 2 gün uyumamıştım, 1 kere bile gözümü kapattım full 2 gün uyumamıştım. Akşam camiye gittim, secdeye kafamı koydum. Orda uyumussum fenaa rezil olmuştum :s

Hocam emeğine sağlık lakin yazıyı okumak için büyük bir çaba sarj ediyorum adeta gözlerim bozulacak. buna devam ederseniz bir çok kişi bundan şikayetci olup yarıda çıkacaktır.

Hocam emeğine sağlık lakin yazıyı okumak için büyük bir çaba sarj ediyorum adeta gözlerim bozulacak. buna devam ederseniz bir çok kişi bundan şikayetci olup yarıda çıkacaktır.

Aslında ben tam ekran modu için bu yazı puntosunu seçmiştim ama tabi tabletleri ve telefonlarıda göz önünde bulundurmak lazım.

akıcılık hoşuma gitti fakat yazıların çok basit kaçmış üzerinde çalışma yap bence resimleri de zombi türü değil daha gerilim türün de seçersen daha iyi olur ..

benim kendi rekorum 36 saat.
algılamam çok zayıfladı. kötü bir durum. :) bir kaç kere denedim gerçekten sıkıntılı.

okuyacam diye ekrana iyice yaklaştım resimlere fazla dayanamadan kapattım:)

sondaki resim gerçek değil diye düşünerek uyumak istiyorum..
gerçi insan üzerindeki testlerden bu sadece bir tanesi.
kim bilir daha neler var

akıcılık hoşuma gitti fakat yazıların çok basit kaçmış üzerinde çalışma yap bence resimleri de zombi türü değil daha gerilim türün de seçersen daha iyi olur ..

Resimler deneyin orijinal resimleri. "Russian sleep experiment" yazarsanız görürsünüz bu resimler çıkıyor. Teşekkür ederim.

hocam eslendire yaparsan ve yazıları özgünleştirip az kısaltırsan süper olur. birde logon çok amatör olmuş bu işten anlamıyosan bana pm at anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım sana

hocam eslendire yaparsan ve yazıları özgünleştirip az kısaltırsan süper olur. birde logon çok amatör olmuş bu işten anlamıyosan bana pm at anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım sana

Teşekkür ederim dikkate alıcam bunları inşallah. Logo için pm atıyorum hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri