Günlerdir güncellenmiyor

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
kanal ismini youtubede arıyorum hala ilk günki gibi resimsiz ve açıklamasız görünüyor. kanal 6 gündür açıldı resim ve açıklama ekli. ama aramada yok.

ve istatistikler geç güncelleniyo. nedir youtubeden çektiğimiz.

Google aramalarında videonun işe yarıyor ancak Youtube için işe yarıyor mu tam bilmiyorum. Google: Adresinizi Ekleyin Bu adresten kanalınızı ve bir iki videonuzu ekleyin, güncelleniyor ekliyse bile Google aramalarında.

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION], belki konu dışı olacak ama sen adsensede hem içerik, hem de içerik barındırıcıla için adsense beraber mi kullanıyorsun yoksa ayrı mı? hem youtubu hemde site için 1 adsense mi kullanıyorsun yani? Teşekkürler.

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION], belki konu dışı olacak ama sen adsensede hem içerik, hem de içerik barındırıcıla için adsense beraber mi kullanıyorsun yoksa ayrı mı? hem youtubu hemde site için 1 adsense mi kullanıyorsun yani? Teşekkürler.

evet [MENTION=64]serdar41[/MENTION] kardeşim. Ben adsensemi hem sitelerimde hem youtube hesaplarımda ve bloglarımda kullanıyorum. Toplam 20 den fazla hesapta aynı adsense.

Bende şu anda içerik barındırıcıları için adsense yani youtube adsensesi var. Sitelerim (wp tabanlı) içinde almak istiyorum mesela; nasıl bir yol izlemeliyim. Mevcut adsense ile başvursam şansım nedir? site ve youtube için adsenseler sıkıntı oluşturduğu gibi konular çok teleaffuz edildi o açıdan soruyorum.

Şimdi siteler için ayrı adsense alınmaya çalışılsa gene illegal bir durum gibi bence.

Bende şu anda içerik barındırıcıları için adsense yani youtube adsensesi var. Sitelerim (wp tabanlı) içinde almak istiyorum mesela; nasıl bir yol izlemeliyim. Mevcut adsense ile başvursam şansım nedir? site ve youtube için adsenseler sıkıntı oluşturduğu gibi konular çok teleaffuz edildi o açıdan soruyorum.

Şimdi siteler için ayrı adsense alınmaya çalışılsa gene illegal bir durum gibi bence.

Başka kişinin adına alırsan yeni Adsense'i sorun olmaz :D

Yeni adsenseni baba, kardeş adına alırsan daha iyi olur. Ban felan alırsın hesabın gider diye. Bende legal siteler ve kanallarım legal yolla izleniyor o yüzden korkmadan ekli. Bir kaç yılın hesabı her ayda düzenli paramı alıyorum sorunsuzca. Site için aldığın adsenseyi otomatik bağlıyorsun. Ama youtube için aldığın adsenseyi sitede kullanmak için aynı hesapla başvuru yapmalısın site için

Cevaplarınız için teşekkürler. Tural, illegal site kullanmadım ve kullanmam da bende asıl sıkıntım hem içerik hemde içerik barındırıcılarını aynı hesapta kullanmak istemem yani. Başvuru yapıp siteler için bir şansımı deneyeyim.

Cevaplarınız için teşekkürler. Tural, illegal site kullanmadım ve kullanmam da bende asıl sıkıntım hem içerik hemde içerik barındırıcılarını aynı hesapta kullanmak istemem yani. Başvuru yapıp siteler için bir şansımı deneyeyim.

Rica ederim. Bencede en iyisi bu. Mesela alt ödeme 100 dolar. Siteden 50 dolar kazandın, youtubedende 50 dolar. Farklı hesaplar olduğu için paranı alamıyorsun. Ama aynı hesap olsa 50+50 100 eder ve paranı alırsın. Aynı hesapta paranın toplanması daha iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri