Günlük 10 - 20$ Arası Kazanclı Kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GokhanDuman

Yasaklanmış
Web sitesi
www.gokhanduman.net
Kanal Adresi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 86
Toplam video görüntülenme sayısı : 43k
Hesap Kayıt Tarihi : 16.01.2014
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Karışık (Elle Yüklendi) 925 adet
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Yok
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Daha önceden forela & creative ortak olduklarindan dolayi dashboard'i cnation'da gözüküyor sordum soruşturdum ödeme ayarlarınıza kendi paypalinizi girdikten sonra ödeme aliyorsunuz sıkıntısız..
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Sadece partnere sokup birakmiştim , sonra video atmaya başlayinca kanal tekrar canlandi suanki halini aldi dahada yükselir mi , bilemem nasip aliciya hayirli olsun. Kanalin kesinti orani %20
Fiyat : 300 TL
Ödeme Şekli : Paypal & Enpara.com & Finansbank
İletişim skype : GokhandumanOfficial
Klol8g.png

KgNaDN.png

e5AJvd.png

xJ51Gn.png

eyyQDN.png

KnvnaB.png

Sn üye kolaygelsin... Sürekli bir kanal, partner kanal, vs konuları açmaktasınız... Konular farklı gözükse bile aslen aynı içerik barındırmaktadırlar... Şuana kadar olan konuları değiştirmiyeceğim... Lakin bundan sonraki satış konularınızı tek bir başlık altında gerçekleştiriniz... Diğer türlü davranışınız, tarafımca işleme konacaktır...

Saygıyla...

Sn üye kolaygelsin... Sürekli bir kanal, partner kanal, vs konuları açmaktasınız... Konular farklı gözükse bile aslen aynı içerik barındırmaktadırlar... Şuana kadar olan konuları değiştirmiyeceğim... Lakin bundan sonraki satış konularınızı tek bir başlık altında gerçekleştiriniz... Diğer türlü davranışınız, tarafımca işleme konacaktır...

Saygıyla...

Pardon ?

Satiş yapma özgürlügümüzü'de elimizden alin tam olsun , hangi konum aynı acaba daha onceden acilan konunun üstüne konu acmadim alttan mesaj atarak up ettim. Sizede kanal sattim o konuyla bu bir mi şimdi ?

Pardon ?

Satiş yapma özgürlügümüzü'de elimizden alin tam olsun , hangi konum aynı acaba daha onceden acilan konunun üstüne konu acmadim alttan mesaj atarak up ettim. Sizede kanal sattim o konuyla bu bir mi şimdi ?

Siz galiba benim nedemek istediğimi anlamadınız... yada anlamamazlıktan geliyorsunuz... Evet Doğrudur, sattınız... Buda gösteriyorki zaten kimse satış özgürlüğünüzle ilgilenmiyor... Ben içeriklerden bahsediyorum sanırım anlamışsınızdır... Yazımıda yazmak için belli bir konunuzu seçmedim, açtığınız herhangi bir konuya yazdım... Ayrıca Usluba Dikkat Edelim Lütfen...

mod arkadaş ne güzel söylemiş dedigide haklı cok konu acıyorsunuz her gün yaklaşık forumdayım konularınıza rastlar oldum adsense pazar gibi tek sabit bi konu acıp editlerseniz satış yapımında daha iyi olucaktır

mod arkadaş ne güzel söylemiş dedigide haklı cok konu acıyorsunuz her gün yaklaşık forumdayım konularınıza rastlar oldum adsense pazar gibi tek sabit bi konu acıp editlerseniz satış yapımında daha iyi olucaktır

Bakın demek istediğimi anlamak istiyen anlıyor... Saygıyla...

---------- Mesaj saat 00:36:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:10 civarında gönderildi. ----------

Kanal satilmiştir , konu kilitlenebilir. [MENTION=5139]synergy[/MENTION] tarafindan alindi , hayirli olsun.

Hayırlı kazançlar dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri