Günlük 10 K ile 15 K TL arasında PayPal bozdurulacaktır.

• Kullanıcı cloudserverius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Böyle paralar için forumda bu tip işlere izin verilmemeli benden söylemesi. Arkadaşın mesaj sayısına bakın. Ayrıca mesaj sayısı 2000 olsada eski üye olsada bu tip para dönüşlerine izin verilmemeli 15 k diyor. 45000 TL yapar..

Sizin için büyük para olabilir, Ama aklınız almıyor işte bu kadar mı ?Eğitimsizsiniz.:mad:

Siz ve sizin gibiler oldukça bu ülkenin her şeyi her zaman geri kalacaktır. Biraz Aydın insan olma yolunu deneyin.

Paypal ticari bile olsa, bu kadar yüksek paraları istediği an bloke ediyor.
Öyle sürekli bir kişiye 10-15k değerinde paypal yollattırmaz.
Paypal o kadar basit bir firma değil.
Birton PTC sitesinin parasını bloke edipi PTC sitelerine bile Atarlanıyor.
Birton Affiliti-File Host sitesinin parasını bloke edip, onları bile bezdiriyor.
Quiz bile paypal'la papaz olmadı mı?

Kısacası bozan açısında da sıkıntı, bozduran açısından da.
Ona göre tedbirinizi alın.

Aaa olur mu konu kilit hocam daha aşağılayacağınız çok kişi var.
Eğitimsizler, anlayışı kıtlar, 10-15 bin diyince ağzı açık kalan ağzı kokan pis fakirler

İşine gelince "Karşı taraf yarın bir gün bloke yedim derse bu bizi bağlamaz. Dürüst olmak lazım." demeyi biliyorsun
Forumda bu büyük miktarlarda dönüşüm engellenmeli diyen arkadaşa da yükleniyorsun.

Son düzenleme:
Aaa olur mu konu kilit hocam daha aşağılayacağınız çok kişi var.
Eğitimsizler, anlayışı kıtlar, 10-15 bin diyince ağzı açık kalan ağzı kokan pis fakirler

:D alemsin abi valla

cloudserverius senin bu forumda ne işin var ..
hiç birimiz senin klasına eğitimine uygun kişiler değiliz.. ayrıca anlama kıtlığımızda var.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] abi, parayı niye kendi hesabına çekmediği konusunda bir kaç teori sadece..
paranın nereden geldiği konusunda insanı şüpheye düşürüyor..

yinede kimsenin günahının almamak lazım. her ne kadar bizleri küçümsüyor olsada !

ek olarak: umarım 15 TL ile 15 K'yı karıştırmıyosundur umarım...

Sizin için büyük para olabilir, Ama aklınız almıyor işte bu kadar mı ?Eğitimsizsiniz.:mad:

Siz ve sizin gibiler oldukça bu ülkenin her şeyi her zaman geri kalacaktır. Biraz Aydın insan olma yolunu deneyin.

Sana hakaret eden yok. Sen kimsin ki benim eğitimimi soruyorsun burada? Madem o kadar paran var burada işin nedir? Git başka yerde hallet o işi. Sanaldan böyle paramı çevrilir. Sen kimsin ki sana burada millet günde 10 k para bozsun?

Evet buradaki herkes için 10-15 k tl hemde günlük olarak çok büyük para.. Ama ben eminim ki sende bu parada yok ve burada gelmiş bol paçadan sallıyorsun. Amacın nedir oda çıkar yakında ortaya..

Asıl eğitimsiz olan senin gibi parasıyla artislik yapmaya çalışan görgüsüz insanlardır..

Bende merak ediyorum

galiba buldum :D

monopoly_money-455x341.jpg

Paypala günde 10k nasıl yapılır taktiği var dediler geldik :D

10 15 bin lirayı masak bile araştırmıyor :) siz şimdi sorunca sabah sabah güldürdünüz beni. Bu sadece bir başlangıç çalışması olacak. ilerleyen günlerde daha çok ciddi rakamlara ulaşacak. Paranın kaynağına gelince voip hizmetleri sağlıyoruz. call back ve arama kartları direkt arama sip hizmetleri. Bu sebepten dolayı ciro oranı çok yüksek.

kar marjımız %15 e yakın. Kısacası ufak para ile bu iş yapılamadığından dolayı büyük para büyük ciro ona görede kar bırakıyor. Şirket yurt dışında olduğundan dolayı Tr de bir şirket olmadığı için parayı banka hesabına çektiğimiz zaman burada soracaklar gel bakalım ne bu para diye. Açıklaması imkansız olacaktır. Bu paranın vergisi zaten yurt dışındaki şirkette veriliyor. Ama banka bize dolar bazında günlük maksimum 850 dolar ödeme yapıyor. Ülkenin kendi para birimi ile de maksimum 10 bin dolara yakın bir ödeme alabiliyoruz. Kısacası çözüm arıyoruz. En olmadı şirket merkezini KKTC ye taşıyacağız. Amacımız vergiden yürütmek değil yanlış anlaşılmasın hesap verememekten ve para döndürememekten kaynaklanıyor.

---------- Spam Engelliyici 08:00 ---------- Önceki Mesaj 07:53 ----------

Bu arada paypal da çekim limiti nedir ? uzun zamandır paypal kullanmıyoruz. payment kullanıyoruz bunlarda ayda 1 ödeme yapıyor.

Çok ciddi rakamlar,tebrikler bu kadar çok kazanabilmek kolay değil.

Fakat yurt dışında kazanılan parayı Türkiye'ye sokmak o kadar kolay değil.Her türlü buraya soktuğunuzda banka dediğiniz gibi soracaktır nereden çıktı bu diye.Benim tavsiyem en kolay yolu paranızla alabildiğiniz kadar bir mal alın ama Türkiye'de aynı gün aldığınız fiyata satabileceğiniz bir şey olsun hatta ufakta bir kâr payı koyun:)

Tabi işin yasal boyutlarını,o ürünleri satarken yaşanacak vergi payını bilmiyorum.

[MENTION=28039]cloudserverius[/MENTION]

dikkat çekici miktarlardan bahsediyorsunuz.

Hemen aklıma gelen bir fikri söyleyeyim. Gittigidiyor sitesi üzerinden paypal ile alışveriş yapılıyor. Parayı çekmenize gerek kalmadan gittigidiyor üzerinden altın alıp kuyumcuda satarak bunu yapabilirsiniz sanırım.

Paypal ile alışverişin bir limiti var mı bilmiyorum tabi ki. Yoksa ve bu yolu kullanırsanız şimdiden kolay gelsin :)

Nadirgold 500 Gr Külçe Altın GittiGidiyor'da 166656318

komisyonu adresime gönderirsiniz :D

Son düzenleme:
Başına bela mı almak istiyorsun , binbir türlü insan var ... Paypaldan hesabına çek 2-3 gün geç yatsın ne olacak .

Turk paypali degilse ben yardimci olabilirim. Parayi sepa dan yada direk rusyada gonderebilirim. Uyuyorsa ayrintili konusabiliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri