Günlük 100 Oyun oynayarak Aylık 360-400Doge Kazanma.

Z
  • Kullanıcı Zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
kanka yanlış anlama benim doge hesabından bu adamların 4 yılda dağıttığı toplam doge dan fazlası gelip geçti o yüzden 200-300 doge için sürünme taraftarı değilim kanıma dokunur :d

sana da tavsiyem boşver bu tip şeylere kafa yormak yerine kendini yetiştireceğin alanlara yoğunlaş. örneğin udemy de ücretsiz seo eğitimleri vs var oralarda geliştir kendini ve aylık 5-10 bin kazanabileceğin yapılar için vaktini harca. büyük düşünerek ilerle, bu tarz şeyler aklının ucuna bile gelmesin.

kanka yanlış anlama benim doge hesabından bu adamların 4 yılda dağıttığı toplam doge dan fazlası gelip geçti o yüzden 200-300 doge için sürünme taraftarı değilim kanıma dokunur :d

sana da tavsiyem boşver bu tip şeylere kafa yormak yerine kendini yetiştireceğin alanlara yoğunlaş. örneğin udemy de ücretsiz seo eğitimleri vs var oralarda geliştir kendini ve aylık 5-10 bin kazanabileceğin yapılar için vaktini harca. büyük düşünerek ilerle, bu tarz şeyler aklının ucuna bile gelmesin.

Katılıyorum

Arkadaş nasıl bir forum lan burası bir sistem tanıyorum herkes BOŞ YAPMA PEŞİNDE ALAKASI OLANDA OLMAYANDA YORUM YAPIYOR KALDIR KONUYU BAŞLARIM BÖYLE FORUMA BENİDE BANLAYIN BUNE BEEE[/B.]

BÜTÜN BOŞ İNSANLAR BURAYA TOPLANMIŞ YAPMAYACAKSANIZ YAPMAYIN SİZDEN AKIL İSTEYEN YOK KONU BALTALAMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.

Günde 100 oyun oynayacağına 10 tane su satsan daha fazla kazanırsın hemşehrim

Bu arkadaşın banlanması iyi oldu foruma ne zaman girsem en başta bu saçma konu çıkıyordu. Bizim millet daha anlamadı mı? ucuz etin yahmesi olmazzz! bizim millet neden anlamak istemiyor saadet zincirinin kazananı parayı cukkalayanlardır. Saadet zinciri, sistemiyle hiç bir şey elde edemezsiniz.

100 oyun en az 2 şer dakikadan 200 dakika yani 3 4 saat yapar.

3 4 saat uğraşıp AYLIK 15 dolar kazanıyorsun ve arkadaşa mantıklı geliyor. Sonrada banlayın beni. Banlarız kardeşim ayıpsın.

Valla hocam en azından bunu yapması sağda solda tiktokda vs. dilenmesinden kat kat iyidir yani. Konuyu okumadım bile ama ufak tefek biseyler kazandırıyorsa illegal bir şeyde yoksa 1 kuruş versin isterse. Yeterki milletin eline bakmasın.

Valla hocam en azından bunu yapması sağda solda tiktokda vs. dilenmesinden kat kat iyidir yani. Konuyu okumadım bile ama ufak tefek biseyler kazandırıyorsa illegal bir şeyde yoksa 1 kuruş versin isterse. Yeterki milletin eline bakmasın.

Neden olumsuz şeylere bağlıyorsun, onun yerine kendini geliştirsin makale satsın, video editörlüğü yapsın, bionluk sitesinde hayatında logo yapmasını bilmeyen insanlar logo yapıp satıyor işte bunlar daha faydalı şeyler. B*tan bir sistemi, neden daha kötü bir sistemle kıyaslıyoruz?. İnsan her zaman gelişmeye müsaittir.

Neden olumsuz şeylere bağlıyorsun, onun yerine kendini geliştirsin makale satsın, video editörlüğü yapsın, bionluk sitesinde hayatında logo yapmasını bilmeyen insanlar logo yapıp satıyor işte bunlar daha faydalı şeyler. B*tan bir sistemi, neden daha kötü bir sistemle kıyaslıyoruz?. İnsan her zaman gelişmeye müsaittir.

Hocam doğru diyorsun ama bir yerden başlanması gerekiyor. Evet kulağa çok saçma bir şey gibi geliyor ama bu arkadaşın internetten ilk para kazanma tecrübesi bu olmuştur belki. Burada tecrübeli insanlar var evet onlara çok basit ve saçma geliyordur ama işin birde iyi tarafından baktım ben sadece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri