>Günlük +100 tl gelirli adsense kanal temiz

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Sen bu diziden odeme aldin mi hic birde gunluk 100 lirayi kac gundur veriyor.dizilerde izlenme başladığında zaten kapanma telif vs geliyor.hesabi alirsin 3 gun sonra yalan olur.

Hocam yanlis anlamazsaniz bisey sorucam.neden cogu kisi izlenimi patladiktan sonra satiyor kanali.ne guzel kazanc gelmeye baslamis.neden o parayi ve daha fazlasini almak istemezler ki.sizin icin degilde genel olarak merk ediyorum.guzel gelirli kanalimi neden satayim ki :) hayirli satislar hocam.

Ben sana soyliyim çünkü zaten 1 hafta sonra kapanacak kanal.dizilerde izlenmeye basladiginda telif engel vs gelmeye basliyor.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sen bu diziden odeme aldin mi hic birde gunluk 100 lirayi kac gundur veriyor.dizilerde izlenme başladığında zaten kapanma telif vs geliyor.hesabi alirsin 3 gun sonra yalan olur.

Ben sana soyliyim çünkü zaten 1 hafta sonra kapanacak kanal.dizilerde izlenmeye basladiginda telif engel vs gelmeye basliyor.

lütfen boş yorumlarını kendine sakla . 29 mayısta bir arkadaşa 750 tl ye kanal sattım . 10 günde sattığı parayı tekrardan kazandı .

Paraya ihtiyacım olduğu için sattığım söyledim ve bazı arkadaşlar nedenini söyledi açıkladım . İnanıp inanmamak sana kalmış , gelip konuya boş boş yorum yapma çekemediğini bu kadar belli etme en azından .

hocam nekadar kendinden emin konusmussun öyle hayran kaldım :D
adam kanalını satmak istemis satamasın diye yazan yazana benim 7-9 ay kapanmadan ayakta duran bir çok dizi kanalım oldu herbiride günlük 10tlden 200 tlye kadr bırakanlarda vardı aralarında, daha fazla dayanan kanalda gördüm ben eski telif riski az olan diziler var bilmeden yorum yapıp insanların ekmegine tas koymayın

bu arada konuyu açan arkadasa hayırlı satıslar dilerim güzel kanal belli

Hocam bu işin artık kesin bir hükmü yok. Yani açayım kanal aylarca gitsin diye bir düşünce son gelen güncellemeyle yok oldu. Her ne kadar sağlam bir dizi olarak söz edilse bile sonuçta bu videolar bize ait değil.
Bu sebeple ben spam kanallarının satılmasından yana değilim. Çünkü bu kanala yatırım yapacak kişinin elinde patladığı takdirde manevi olarak da bu sizi rahatsız eder. Bu tabi ki nacizane benim düşüncemdir.

Hayırlı satışlar dilerim.

Satis isi her zaman risktir bunu alanda satanda bilir yalandan konuyu baltalamaya ne gerek var ne zevk aliyorsunuz? Ben arkadastan 10 gun once kanal aldim nazar degmesin 3 gunde parasini cikardim halen kazaniyorum he ben o riski kendim aldim yani satin alani baglar yalandan yaygaraya gerek yok.. Bu kanali da alacaktim ancak sermayem yetmedi.. Yaptigin ayip [MENTION=12550]thnx[/MENTION]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkdaslar hepımızın bıldıgı bazı yenı arkdsların bılmedıgı bırsy varsa oda telı vs sonuc olarak ban ... bu rıske gırmemek ıcın herkes kanal satıor veya alıyor..
gecenlerde ılan acmıstım bırayını doldurmagını ıcın forum kural geregı kaldırılmıstı ılan duruyor satıs ıptal yanı..benım kanalımda gunde 79 tl ıle basladı 380 tl gordu ucungu gunnde...hal bole olunca bnde benım gıbı bazennn yuksek kazanc vurn arkdslar gunbasına rıske gırmemek ıcın veya acıl nakıt ıhtıyacından kanalı elınden cıkartır...
hem kısa surelı para ıhtıyacnı karsılar hemde rısken kurtlur ama rıskten kurtulrken bıryandanda belkı cok ıyı bır gelırı elınn tersıyle ıter..
youtube spam calısıldıgı surece sans ve rıske gırme olayıdır..rıske gırersın kanal alrısın elınde patlar bazende fazla fazla parasını cıakrtır...
hayırlı forumlar

arkdaslar hepımızın bıldıgı bazı yenı arkdsların bılmedıgı bırsy varsa oda telı vs sonuc olarak ban ... bu rıske gırmemek ıcın herkes kanal satıor veya alıyor..
gecenlerde ılan acmıstım bırayını doldurmagını ıcın forum kural geregı kaldırılmıstı ılan duruyor satıs ıptal yanı..benım kanalımda gunde 79 tl ıle basladı 380 tl gordu ucungu gunnde...hal bole olunca bnde benım gıbı bazennn yuksek kazanc vurn arkdslar gunbasına rıske gırmemek ıcın veya acıl nakıt ıhtıyacından kanalı elınden cıkartır...
hem kısa surelı para ıhtıyacnı karsılar hemde rısken kurtlur ama rıskten kurtulrken bıryandanda belkı cok ıyı bır gelırı elınn tersıyle ıter..
youtube spam calısıldıgı surece sans ve rıske gırme olayıdır..rıske gırersın kanal alrısın elınde patlar bazende fazla fazla parasını cıakrtır...
hayırlı forumlar

Bu işe ilk başladıgımda bır arkadasımızdan yanılmıyorsam 500 - 800 TL tutarında bir kanal almıstım :) Kanal yaklasık 1,5 sene acık kaldı ve aylık 200$ sevıyelrrınden 1 seneden fazla para aldım (Her ay) :)

1 Yılda kat ve kat fazlasını verdi ...
1 Gün sonra da kapanabılırdı ...
1,5 sene sonra telif geldı (Çok enteresandır) :D

Tamamıyle Şans işi ;)

sans

Bu işe ilk başladıgımda bır arkadasımızdan yanılmıyorsam 500 - 800 TL tutarında bir kanal almıstım :) Kanal yaklasık 1,5 sene acık kaldı ve aylık 200$ sevıyelrrınden 1 seneden fazla para aldım (Her ay) :)

1 Yılda kat ve kat fazlasını verdi ...
1 Gün sonra da kapanabılırdı ...
1,5 sene sonra telif geldı (Çok enteresandır) :D

Tamamıyle Şans işi ;)

aynen hocam sans.
youtube ısınde rısk var goze alırsan bır ıkı gıder ama sonucta bnce kazandıranda cıkar..
ıyı satıslar ıyı kanal...

kanal satışını iptal ediyorum konu kitlenebilir mi .

kanalda kapanma telif vs birşey yok merak edenler için .

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri