Günlük 100tl gelirli artışta olan kanal

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Kanal 1.5 ay önce açıldı ve açıldığı gün videolar yüklendiğinden beri kanala girilmedi.

son 3 gündür kanal adsenseye bağlı ve günlük

1.gün:50tl
2.gün:80tl
3.gün yani bugün dünden dahafazla izleniyor yani en az 100 tl olacak

kanalın özelikleri:

kanal türü: spam
içerik: çok nadir bir içerik diğer kanallarınızdada kullanıp devamlı gelir kapısı
dil:ingilizce değil (başka bir dil)
bbg: en az 10 (normalde 12 ama en düşük değeri yazıyorum)
Tık başı gelir: 0.10 tl
To : 15
dünya engeli :hiç gelmedi
Telif : hiç gelmedi
Kanal durumu : kanal 1.5 ay önce açıldı ve tam gelişme sürecini yeni bitirdi . yani şuandan itibaren para katlanarak artıyor.
içerik : çizgifilm

fiyat : 2000 (içeriğide satmış olacağım için fiyat sondur. ikanalın içerik bilgilerini gizleyerek resim yollanır)

kanalın fiyatı ilan gününden itibaren günlük gelir kadar artacaktır .ayın 30undan sonra satılırsa yeni fiyatlama yapılacaktır
d0RYmn.png

d0RYmn.png

1 saat sonra (ençok izlenim aldığı saatler sabah 10 dan sonra başlıyor)

vRrdQz.png

1 saatte 11 tl :)
d0RYmn.png
d0RYmn.png

Son düzenleme:
3 günlük artış için 2k normalmi hocam kanal otursun ederi kadar alıcısı olur
Çok kısa zamanda kazancı fırlayan kanallar topluluk yada f... g için müsait durumdadır
Adsense öncesi olan 1.5 aylık istatistikler atabiliyormusun

3 günlük artış için 2k normalmi hocam kanal otursun ederi kadar alıcısı olur
Çok kısa zamanda kazancı fırlayan kanallar topluluk yada f... g için müsait durumdadır
Adsense öncesi olan 1.5 aylık istatistikler atabiliyormusun

hocam atarım da kanala gir çık yapmıyorum gereksiz ciddi alıcı olunca onu yaparız . yalnız kanalın öyle patlamalık bir durumu yok en fazla izlenen video zaten 8k . 11 tane video var içinde. yani videolardan 1 tanesi fırlayan kanallarda oluyor o dediğiniz . zaten bugün satılmayacağını biliyorum. bu gün 150 tlyi gecer . satılır. yani içinde 300 tl gibi bir rakam zaten mevcut. 1700 tl oluyor fiyat. yarın öbürgün izlendikçe zaten izlenim kadar fiyatı arttıracağım . acele etmeyin istatistikleri görelim nasıl getiri sağlıyor. ona göre alır alcak olan tabiki

Son düzenleme:
arkadaşlar konu günceldir fiyat 2500 tl olmuştur kanalın içinde 600 tlden fazla para vardır bu akşam 700 olacak telif vs yok tertemiz devam ediyor

P6B7X8.png

1 aylık kazancı nedir ? 1 aylık kazanç yoksa satış yapılmıyor diye biliyorum.

1 aylık kazancı nedir ? 1 aylık kazanç yoksa satış yapılmıyor diye biliyorum.

hayıır hocam 1 aylık kazanç değil o. bir aydan eski olacak. kanalı adsenseye bağlayalı 1 hafta oldu adsense sıfır sadece bu kanal için açıldı vdsen giriliyor. adsense ve vds ile birlikte de verilebilir

Ne kadar sacma satış konuları acılmaya başlamış yine , hocam 1 aylık kanal degıl kı sattıgın kanal , 3 gunluk yada 1 haftalık getırısı ile nasıl fiyat belırlıyorsun?

Kanalın gunluk kazancı baz alınırken , 30 gunluk kazancıyla bulunuyor , bu şekilde satış yanlış diye biliyorum kanal 1 aylık degıl 1 yıllıkta olsa para kazandırdıgı süre / son 30 gün ortalaması değilse kanalın ederi bulunmaz , kanal bu sekılde satılmaz ...

Ne kadar sacma satış konuları acılmaya başlamış yine , hocam 1 aylık kanal degıl kı sattıgın kanal , 3 gunluk yada 1 haftalık getırısı ile nasıl fiyat belırlıyorsun?

Kanalın gunluk kazancı baz alınırken , 30 gunluk kazancıyla bulunuyor , bu şekilde satış yanlış diye biliyorum kanal 1 aylık degıl 1 yıllıkta olsa para kazandırdıgı süre / son 30 gün ortalaması değilse kanalın ederi bulunmaz , kanal bu sekılde satılmaz ...

hocam haklısınız doğru bir istatistik yapılmaz ancak ben belirttiğim gibi. burada kanalla beraber içeriğimide satıyorum. hiç bilindemyen bir çizgifilm kategorisi. kanalda 11 adet video var ve hepsine gelen azar azar izlenimlele bu miktara ulaşıyor. ve kanal tertemiz adsenseside ona özel bir adsense vdsden giriliyor . kanalı alana kategorimi vdsmi ve adsensemi(sıfır adsense o yüzden pin yok) bence buna bağlı olarak düşündüğünüzde zaten çok uygun bir fiyat verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri